تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن در سرشتش دروغ و خيانت نيست و دو صفت است كه در منافق جمع نگردد: سيرت نيكو و د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870604693




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزایری: آمریکا تا آدم نشود ، قابل اعتماد نیست |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جزایری: آمریکا تا آدم نشود ، قابل اعتماد نیست
معاون ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه دشمنی‌های آمریکا شیطان بزرگ تا زمانی که روحیه انقلابی و استکبارستیزی و عدالت‌خواهی در ملت ایران جاری باشد ادامه خواهد داشت، گفت: مردم ما هرگونه ارتباط و مذاکره با آمریکا را با بدبینی و حساسیت دنبال می‌کنند و معتقدند آمریکای دروغگو تا آدم نشود قابل اعتماد نخواهد بود.
کد خبر: ۴۳۶۱۰۸
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۷ - 21 September 2014


معاون ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه دشمنی‌های آمریکا شیطان بزرگ تا زمانی که روحیه انقلابی و استکبارستیزی و عدالت‌خواهی در ملت ایران جاری باشد ادامه خواهد داشت، گفت: مردم ما هرگونه ارتباط و مذاکره با آمریکا را با بدبینی و حساسیت دنبال می‌کنند و معتقدند آمریکای دروغگو تا آدم نشود قابل اعتماد نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید مسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح که به‌مناسبت هفته دفاع مقدس سخن می‌گفت، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس فرصتی است تا بار دیگر به مرور جنایات آمریکا در ایران پرداخته شود. اسناد و شواهد، گویای سردمداری کاخ سفید در آغازگری جنگ تحمیلی و جنگ نیابتی رژیم بعث صدام علیه ایران اسلامی است و تاریخ هرگز ددمنشی‌های آمریکا در جنگ هشت ساله را از یاد نخواهد برد.

وی افزود: آمریکا زمانی جنگ را به کشور ما تحمیل کرد که از اقداماتی مبنی بر محاصره اقتصادی و سیاسی و کودتا و تحرکات گروهک‌های و جریانات تجزیه‌طلب و ضد انقلاب نتیجه دلخواه را بدست نیاورد.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: چنانچه ایران در مصاف نظامی جنگ هشت ساله دچار شکست می‌شد امروز اثری از تمامیت ارضی، آزادی و استقلال کشور ایران مشاهده نمی‌شد.

رییس ستاد تبیلیغات دفاعی کشور تصریح کرد: بروز انقلاب اسلامی و بعد از آن دفاع مقدس بی نظیر رزمندگان اسلام و ملت بزرگ ایران، رزمگاه‌های جدی مواجهه ایران با استکبار جهانی به حساب می آیند که حاصل تجارب ارزشمند آن امروزه پیروزی‌های بزرگ جبهه مقاومت را رقم زده‌اند.

سردار جزایری همچنین بیان کرد: مخالفت حاکمان آمریکا با جمهوری اسلامی ایران در ذات، تفکر و اندیشه حاکم بر این رژیم صهیونیسم نهادینه شده است و روحیه استکباری و زیاده‌خواهی و جنگ‌طلبی رژیم‌های سلطه جز با تغییرات بنیادی آنها بر طرف نمی‌شود.

وی افزود: آمریکا به چیزی جز نابودی و یا تغییر رفتار انقلاب اسلامی راضی نمی‌شود و تنها راه مقابله با نقشه و مهندسی آمریکا استحکام درونی قدرت نظام  و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به قله‌های رفیع پیشرفت در عرصه‌های گوناگون فرهنگی سیاسی نظامی اقتصادی دیپلماسی و علم و فناوری است.

معاون ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تا زمانی که روحیه انقلابی و استکبارستیزی و عدالت‌خواهی در ملت ایران جاری است دشمنی‌های آمریکا شیطان بزرگ ادامه خواهد داشت و لذا مردم ما هرگونه ارتباط و مذاکره با آمریکا را با بدبینی و حساسیت دنبال می‌کنند و معتقدند آمریکای دروغگو تا آدم نشود قابل اعتماد نخواهد بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن