محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843557337
رسایی:سؤال افکار عمومی در آستانه سفر رئیس جمهور به سازمان ملل؛ آیا روحانی حرکت نابجای سال گذشته را جبران میکند؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: رسایی:سؤال افکار عمومی در آستانه سفر رئیس جمهور به سازمان ملل؛ آیا روحانی حرکت نابجای سال گذشته را جبران میکند؟
آقای روحانی و حتی وزیر امور خارجه با مواضع و سخنان خود در گفتوگوها، مصاحبهها و ملاقاتها میتوانند پاسخی درخور به تلاشهای سازشکارانه «عدهای که در داخل کشور برای دولت پدرخواندگی میکنند» بدهند.
به گزارش نامه نیوز، حجتالاسلام حمید رسایی یادداشتی را با عنوان «سؤال افکار عمومی در آستانه سفر رئیس جمهور به سازمان ملل، آیا روحانی حرکت نابجای سال گذشته را جبران میکند؟» در هفته نامه 9 دی شماره 164 منتشر کرد که به این شرح است:
امام خامنهای در دیدار مهم با سفرای خارجی جمهوری اسلامی فرمودند: «عدهای این جور وانمود میکردند که اگر با آمریکاییها دور یک میز بنشینیم، بسیاری از مشکلات حل میشود، البته ما میدانستیم این طور نیست، اما قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.»
سئوال این است که آیا این «عده» در سفر امسال رئیس جمهور به سازمان ملل به دنبال تکرار پروژه خود به شکل دیگری نیستند؟ قطعا آقای روحانی و حتی وزیر امور خارجه با مواضع و سخنان خود در گفتوگوها، مصاحبهها و ملاقاتها میتوانند پاسخی درخور به تلاشهای سازشکارانه «عدهای که در داخل کشور برای دولت پدرخواندگی میکنند» بدهند.
در روزهای آتی، رئیس جمهور محترم با سخنرانی در شصت و نهمین اجلاس سالانهٔ مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، دومین سخنرانی خود در این سازمان را تجربه خواهد کرد. اکنون در آستانه دومین سفر ایشان نکاتی به نظر می رسد که یادآوری آن به ویژه برای آقای روحانی و هیأت همراه وی ضروری است:
تنظیم فرکانس روحانی با مواضع رهبر انقلاب
آقای روحانی در تنظیم دومین نطق سازمان ملل و دیگر فرصتهای سفر خود، نباید فراموش کند که رئیس جمهور دولت جمهوری اسلامی ایران است و نه رئیس جمهور دولت ایران! در طول سالهای گذشته این مهمترین نکته برای تفاوت سخنرانی رؤسای جمهور ایران با رؤسای دیگر کشورهای شرکتکننده در اجلاس سازمان ملل بوده است، بنابراین توقع و انتظار از رئیس دولت جمهوری اسلامی ایران آن است که آنطور نطق، مصاحبه و مذاکره کند که از رئیس جمهوری اسلامی ایران انقلابی انتظار میرود.
شاخص و تراز سخنرانی و موضعگیری که در سطح جمهوری اسلامی ایران باید باشد، نه مطالبات این جریان سیاسی است و نه مطالبات آن جریان سیاسی، بلکه شاخص و ملاک، جنس مواضع و ادبیاتی است که رهبر کبیر انقلاب (ره) و در زمان حاضر امام خامنهای در برابر جریان سلطه به ویژه آمریکا به کار میگیرند.
اکنون در آستانه سفر روحانی به آمریکا، واضح است که مواضع ضدآمریکایی و ضداستکباری امام خامنهای صریحتر، غلیظتر و راهبردیتر شده است.
آخرین نمونه آن مواضع ایشان به هنگام مرخص شدن از بیمارستان بود، بر همین اساس ملت شریف ایران منتظرند تا فرکانس مواضع روحانی در سازمان ملل با فرکانس سخنان و مواضع رهبر انقلاب تنظیم شده باشد.
این نگرانی به آن دلیل است که در هفتههای گذشته شاهد بودیم وقتی امام خامنهای در دیدار با سفرای ایران در کشورهای خارجی به صراحت اعلام میکنند: «آمریکایی ها نه تنها دشمنیها را کم نکردهاند، بلکه لحن آنها توهینآمیزتر و تحریمها هم بیشتر حتی تحریمهای جدید هم وضع شده» آقای روحانی در فرکانسی دیگر در سفر به مشهد ادعای قبل خود را تکرار میکند که تحریمها ترک برداشته! برای همین در آستانه سفر دوم آقای روحانی به سازمان ملل از یک سو این نگرانی جدی وجود دارد که ایشان بر پایه همان خوشبینی به غرب و خوشبینی مبتنی بر مذاکرات ژنو به اتخاذ مواضع بپردازد، اما از سوی دیگر این امیدواری نیز وجود دارد تا روحانی اقدام نابجای سال گذشته خود را جبران کند هر چند یک جریان اقلیت سیاسی از تطبیق فرکانس مواضع روحانی خوشش نیاد.
پوست خربزه تلفنی زیر پای روحانی
سخنرانی سال گذشته آقای روحانی هر چند از محورهای قابل قبولی برخوردار بود، اما در آخرین دقایق این سفر، بمب خبری مکالمه تلفنی اوباما با روحانی، دوستان انقلاب خمینی را در بُهت و حیرت فرو برد و دشمنان خمینی را ذوق زده کرد و وقتی اوباما در برابر تریبونهای بینالمللی قرار گرفت و از شکسته شدن مقاومت 35 ساله مسئولان ایرانی و اثرگذاری تحریمها سخن گفت، خیلی زود ترکشهای این بمب خبری، جریانات مؤمن و انقلابی در اقصی نقاط دنیا را زخمی کرد.
از همان روزهای نخست، انتقادات زیادی از سوی دلسوزان به این اقدام روحانی وارد شد اما وی در پاسخ به منتقدان گفتگوی تلفنی اش با اوباما دستور انجام نظرسنجی چند موسسه برای به دست آوردن نظر مردم در باره اقدامات دولت در سفر به نیویورک را صادر کرد.
این نظرسنجی البته هرگز صورت نگرفت، به ویژه که چند هفته بعد از مکالمه تلفنی روحانی با رئیس جمهور آمریکا، مقام معظم رهبری اقدام وی را حرکتی نابجا دانست. مکالمه دو رئیس جمهور پس از 35 سال، خیلی زود به خبر اول رسانههای دنیا تبدیل شد و بر خلاف آنچه جریان رسانه ای سازشکار در داخل کشور القا می کرد که تابوی مذاکره با آمریکا شکسته شد و مشکلات کشور پایان یافت، این ملاقات نه تنها مشکلی از مشکلات کشور را حل نکرد بلکه ضررهایی را هم به دنبال داشت.
یکی از مهمترین ضررهای این اقدام نابجا و همچنین نشان دادن اشتها و علاقه برای مذاکره با آمریکا در یک سال گذشته، آن است که به تعبیر رهبر انقلاب سبب شد تا غربیها با استفاده از تبلیغات عظیم رسانههایشان، دوگانگی جمهوری اسلامی ایران در مواجه با آمریکا، تذبذب و انفعال را القا کنند و دل ملتها را از مبارزه خالی کنند.
در همین راستا و در آستانه دومین سفر آقای روحانی، رسانههای غربی موجی از احتمال ملاقات رئیس جمهور ایران و اوباما را به راه انداختهاند، شخص روحانی و سخنگوی دولت نیز در مصاحبههای خود با رسانهها وقتی در برابر این سؤال قرار گرفتهاند که آیا این ملاقات انجام میشود، پاسخ میدهند که روحانی برنامهای برای این دیدار ندارد.
البته با توجه به شیطنت جریان رسانهای غرب، مناسبتر آن بود که سخنگوی دولت به صراحت اعلام میکرد که با توجه به تفاوت ماهوی دو نظام جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و دشمنیهای باسابقه آمریکا علیه ملت ایران، اساسا دولت یازدهم اعتقادی به ملاقات با اوباما ندارد و قطعا چنین ملاقات صورت نمیگیرد، روشن است که تعبیر «برنامهای برای ملاقات نداریم» غیر از «ملاقات نمیکنیم» است.
خصوصا که رهبر معظم انقلاب در دیدار با سفرای ایران در خارج، بخشی از سخنان رئیس جمهور در خصوص تعامل جمهوری اسلامی با تمام دنیا را اصلاح کردند و فرمودند: «این موضوع دو استثنا دارد، تعامل با آمریکا و اسرائیل؛ و تأکید کردند که مذاکره با آمریکا به جز در موارد خاص ضرر هم دارد و هیچ عاقلی کار بیمنفعت نمیکند.»
دوستانی که اصرار بر ارتباط دارند چه کسانی هستند
سال گذشته چند روز بعد از بازگشت رئیس جمهور از سفر نیویورک و قبل از موضعگیری امام خامنهای در خصوص نابجا بودن مکالمه تلفنی وی با اوباما، آقای روحانی در جلسهای با نمایندگان مجلس نهم، در توجیه مکالمه تلفنی با اوباما گفت: «از غروب سهشنبه یک هجمه تبلیغاتی شدیدی در آمریکا علیه اوباما شروع شد و آن بحث این بود که آمریکا در این سفر تحقیر شده بود و من چند شبکه را آخر شب خودم گوش کردم، دیدم بحثها چه است.
مثلا تیترها این بود که روحانی دست رد به سینه اوباما زد، ایران، آمریکا را تحقیر کرد، اوباما تحقیر شد، کاخ سفید تحقیر شد، من از این تبلیغات خوشحال نبودم، نه اینکه آمریکا تحقیر شد یا نشد چون بحث این است که ما یک هدف مهمی پیش رو داریم، ما باید مسئله هستهای را عزتمندانه حل و فصل کنیم.
... من نمی خواستم این کار بشود و لذا صبح فردا وقتی مسئولان رسانهها با من ملاقات داشتند یک نفر از مسئولان رسانهها به من گفت: فلانی تو چرا آمریکا را در این سفر تحقیر کردی؟ من آنجا پاسخ دادم با اینکه off the record بود، گفتم: من قصد تحقیر نداشتم، من علیالاصول مشکلی ندارم که با آمریکاییها مذاکره کنم یا حرف بزنم، منتها زمان کم بود ما باید خیلی چیزها را هماهنگ میکردیم و وقتی من این پاسخ را دادم، گفتم این قسمت را شما میتوانید پخش کنید که خیلی برایشان مهم بود و گفتند ما می توانیم؟ همان لحظه عدهای رفتند و شروع کردند به پخش کردن که ایران گفته که این تعبیر درست نیست، ما قصد تحقیر نداریم.
... روز پایانی که میخواستم از نیویورک برگردم که در واقع آنجا جمعه ظهر بود این دو طرف با هم مرتب مذاکره می کردند که حالا چی شد؟ خوب شد؟ بد شد؟ حالا چی کار کنیم؟ من نماز ظهر و عصر را که خواندم، گفتند بحث این شده که حالا که نیم ساعتی فرصت دارید، از کاخ سفید به شما زنگی بزنند و به شما بگویند سفر شما به خیر. شما این را جواب بدهید و من گفتم این چیست؟ همه دوستان بر این مساله اصرار کردند اتفاق نظر داشتند که اگر شما میگویید آن تحقیر نباید بشود فضای آمریکا باید تعدیل شود، دشمنان نتوانند سوء استفاده کنند، حتی گفتند آقای نتانیاهو دارد به آمریکا میرسد و فردا میآید و بهانه می شود و اصرار کردیم و گفتیم وقت ما که تمام شده و باید حرکت کنیم، در همین حین موبایل سفیر ما زنگ خورد و کاخ سفید پشت خط بود. ما در این مکالمه تلفنی کوتاه که من فکر میکنم یک ربع یا 20 دقیقه شاید طول کشید.»
این متن که برگرفته از سایت ریاست جمهوری است اعتقاد عجیب آقای روحانی را در توجیه حرکت نابجایش نشان میدهد که برای جلوگیری از نحقبر اوباما حاضر به این مکالمه تلفنی شده! و این در حالی است که اوباما در طول یک سال گذشته بارها و بارها به جمهوری اسلامی توهین کرد و درصدد تحقیر ما برآمد!
نکته جالب دیگر این است که روحانی می گوید در ابتدا تمایلی به آن حرکت نابجا نداشته اما در عین حال وی از دوستانی سخن می گوید که اصرار داشتند تا او با اوباما تلفنی سخن بگوید! نکته مهم در آستانه سفر دوم این است که این «دوستان» چه کسانی بودند و با چه تحلیلی سال گذشته، چنین پوست خربزه ای را زیر پای آقای روحانی گذاشتند؟ آیا این دوستان در سفر امسال رئیس جمهور به سازمان ملل، بازهم بر استراتژی مکالمه و ملاقات خود اصرار دارند؟ آیا این دوستان که روحانی از آنها سخن می گوید، در سفر امسال نیز رئیس جمهور را همراهی می کنند؟!
برخی از همراهان «آشنا»ی روحانی در سفر سال قبل سازمان ملل، بعد از مکالمه تلفنی وی با اوباما وقتی در برابر سیل انتقادات افکار عمومی قرار گرفتند، برای توجیه این اقدام نابجای روحانی در برنامه تلویزیونی اعلام می کردند که ما باید آمریکا را درک کنیم و بین آمریکا و اسرائیل تفاوت قائل شویم!
یکی از همین افراد همراه رئیس جمهور در سفر سازمان ملل، سال گذشته در پاسخ به نطق انتقادی اینجانب (اینجا) نسبت به مکالمه تلفنی روحانی و اوباما به نویسنده این سطور می گفت: مکالمه تلفنی که چیزی نیست، رهبر معظم انقلاب به آقای روحانی اجازه داده اند تا اگر لازم بود، وارد اتاق اوباما شود(!)
سئوال جدی این است که آیا در حاشیه سفر امسال روحانی به سازمان ملل، قرار است پدرخوانده های دولت با مشاوره های خود از تهران، حرکت نابجای دیگری را برای روحانی رقم بزنند؟ خصوصا که این پدر خوانده ها وقتی رهبر انقلاب در بستر بیمارستان بودند، از اعلام آمادگی ایران برای همکاری با آمریکا در سرکوب داعش خبر می دادند. نکته ای که رهبر معظم انقلاب برای رد آن حتی صبر نکردند تا از بیمارستان به بیت خود برسند بلکه در همان بیمارستان و به هنگام ترخیص در حالی که همه منتظر بودند تا فقط از صحت بیماری خود سخن بگویند، هرگونه همکاری با آمریکا را در این خصوص را رد کردند و تصریج کردند: در ابتدا برخی از مقامات دولت قائل به این همکاری بودند اما آنها هم بعدا این همکاری را رد کردند.
امام خامنه ای در پاسخ به همین پدرخوانده ها در دیدار مهم با سفرای خارجی جمهوری اسلامی فرمودند: «عده ای اینجور وانمود می کردند که اگر با آمریکایی ها دور یک میز بنشینیم، بسیاری از مشکلات حل می شود، البته ما می دانستیم اینطور نیست و قضایای یک سال اخیر برای چندمین بار این واقعیت را اثبات کرد.»
سئوال این است که آیا این «عده» در سفر امسال رئیس جمهور به سازمان ملل به دنبال تکرار پروژه خود به شکل دیگری نیستند؟ قطعا آقای روحانی و حتی وزیر امور خارجه با مواضع و سخنان خود در گفتگوها، مصاحبه ها و ملاقات ها می توانند پاسخی درخور به تلاش های سازشکارانه «عده ای که در داخل کشور برای دولت پدرخواندگی می کنند» بدهند.
آیا روحانی همچنان اوباما را مؤدب و باهوش می داند
سال گذشته وقتی روحانی در ماه های نخست ریاست جمهوری اش بود، در گفتگو با یکی از رسانه های غربی ادعا کرد که در مکالمه تلفنی اش با اوباما وی را مؤدب و باهوش یافته است!
این سخنان عجیب روحانی را تنها می توان به حساب خوش بینی وی نسبت به وعده های آمریکا دانست چرا که همین اوبامای باهوش و مؤدب بر خلاف تمام قوانین بین المللی به دلایل واهی، اجازه ورود نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل را صادر نکرد و جان کری، وزیر امور خارجه وی در مذاکرات اخیر تنها سه دقیقه در محل مذاکره حاضر شد تا به زعم خود، هیأت ایرانی را تحقیر کند.
اکنون اما که یک سال از دوره ریاست جمهوری روحانی می گذرد و به تعبیر امام خامنه ای «نشست و برخاست و حرف زدن با آمریکایی ها مطلقا تأثیری در کم کردن دشمنی آنها نداشته بلکه لحن آمریکایی ها تندتر و اهانت آمیزتر شده» روحانی نباید فراموش کند که این دومین سفر وی به سازمان ملل و بعد از یک سال تجربه مواجهه غرب با ایران است. بنابر این ضروری است تا رئیس جمهور با اتخاذ مواضعی شفاف و صریح، جمله غیرواقعی خود در باره اوباما را با مواضعی درخور شأن خوی استکباری رؤسای آمریکایی اصلاح کند.
منبع: فارس
۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
یادداشت/ حمید رسایی سؤال افکار عمومی در آستانه سفر رئیس جمهور به سازمان ملل؛ آیا روحانی حرکت نابجای سال گذشته
یادداشت حمید رساییسؤال افکار عمومی در آستانه سفر رئیس جمهور به سازمان ملل آیا روحانی حرکت نابجای سال گذشته را جبران میکند آقای روحانی و حتی وزیر امور خارجه با مواضع و سخنان خود در گفتوگوها مصاحبهها و ملاقاتها میتوانند پاسخی درخور به تلاشهای سازشکارانه عدهای که در داخل کدر آستانه سفر رئیسجمهور به خراسانرضوی سامانه ارتباط مردم و دولت با 900 اپراتور در مشهد آغاز به کارکرد
در آستانه سفر رئیسجمهور به خراسانرضویسامانه ارتباط مردم و دولت با 900 اپراتور در مشهد آغاز به کارکردسامانه ارتباط مردم و دولت در آستانه سفر رئیسجمهور به خراسانرضوی با 900 اپراتور در مشهد آغاز به کارکرد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد سامانه ارتباط مردم با دولت با شماره 111 ارئیسجمهور از رهبر معظم انقلاب عیادت کرد/ گزارش روحانی از سفر اخیر و دیدار با پوتین
رئیسجمهور از رهبر معظم انقلاب عیادت کرد گزارش روحانی از سفر اخیر و دیدار با پوتین حجت الاسلام و المسلمین روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در بازگشت از سفر پنج روزه به دو کشور آسیای میانه صبح امروز شنبه برای دومین بار با حضور در بیمارستان محل بستری رهبر معظم انقلاب اسلامی از حعیادت مجدد رئیسجمهور از رهبر/ گزارش روحانی از سفر اخیر
عیادت مجدد رئیسجمهور از رهبر گزارش روحانی از سفر اخیر حجت الاسلام و المسلمین روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران در بازگشت از سفر پنج روزه به دو کشور آسیای میانه صبح امروز شنبه برای دومین بار با حضور در بیمارستان محل بستری رهبر معظم انقلاب اسلامی از حضرت آیت الله خامنهای عیادتدر عیادت از مقام معظم رهبری مطرح شد گزارش روحانی به رهبر انقلاب از سفر اخیر/ رئیسجمهور سلام «پوتین»
در عیادت از مقام معظم رهبری مطرح شدگزارش روحانی به رهبر انقلاب از سفر اخیر رئیسجمهور سلام پوتین را به آقا رساندرئیسجمهور در جریان عیادت از رهبر معظم انقلاب با اشاره به سفر پنج روزه خود گفت در ملاقات با سران کشورها تمام رؤسا و بطور ویژه رئیس جمهور روسیه جویای احوال جنابعالیدرد و دل مشهدی ها در آستانه سفر رئیس جمهور/ از گرانی اجاره خانه گرفته تا ساماندهی دستفروشان
درد و دل مشهدی ها در آستانه سفر رئیس جمهور از گرانی اجاره خانه گرفته تا ساماندهی دستفروشان جامعه > شهری - مهر نوشت کوله بار هشتمین سفر استانی دولت یازدهم برای حضور در سرزمین خراسان بسته شده و اکنون مردان و زنان این سرزمین با انبوهی از درخواستها چشم به راه آمدسفر رئیس جمهور به نیویورک قطعی شد/ روحانی بعد از نیویورک به روسیه می رود
سفر رئیس جمهور به نیویورک قطعی شد روحانی بعد از نیویورک به روسیه می رود سیاست > احزاب و شخصیتها - برای دومین سال پیاپی رئیس جمهور برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر میکند به گزارش خبرآنلاین قرار است 31 شهریورماه رئیس جمهور برای سخنرانی درورود رئیس جمهور به مشهد/ برنامه های هشتمین سفر روحانی
ورود رئیس جمهور به مشهد برنامه های هشتمین سفر روحانی سیاست > دولت - حجت السلام حسن روحانی رئیس جمهور در هشتمین سفر استانی خود دقایقی قبل وارد مشهد شد به گزارش خبرآنلاین قرار است مراسم استقبال از رئیس جمهور در مشهد مقدس از خیابان 15 خرداد انجام شود و پس از آن رئیسدستاوردهای سفر 5 روزه رئیس جمهور چیست؟/ روحانی: امیدوارم نتایج سفر به قزاقستان و ترکمنستان به نفع مردم ایران ب
دستاوردهای سفر 5 روزه رئیس جمهور چیست روحانی امیدوارم نتایج سفر به قزاقستان و ترکمنستان به نفع مردم ایران باشد رییسجمهور کشورمان در پایان سفر پنج روزه خود به کشورهای قزاقستان و تاجیکستان دستاوردهای سفر به این دو کشور را تشریح کرد به گزارش نامه نیوز حجتالاسلام و المسلمین حسگفتگوی روحانی با رئیس جمهور چین
گفتگوی روحانی با رئیس جمهور چین روسای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین ظهر جمعه در حاشیه اجلاس شانگهای در تاجیکستان دیدار و گفتوگو کردند حجتالاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در این دیدار با اشاره به روابط مستحکم ایران و چین به مذاکرات خود با همتای چینی در اجلاس گذشته شاندر جریان سفر هیئت دولت صورت گرفت تاکید معاون رئیسجمهور بر تسریع در ساخت فرودگاه گناباد
در جریان سفر هیئت دولت صورت گرفتتاکید معاون رئیسجمهور بر تسریع در ساخت فرودگاه گنابادرئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از پروژه فرودگاه در حال احداث شهرستان گناباد بازدید و بر تسریع در ساخت این فرودگاه تاکید کرد به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومیسفر رئیسجمهور چین به سریلانکا با هدف اجرای طرح "جاده ابریشم دریایی"
سهشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵۳ رئیسجمهوری چین امروز سهشنبه به سریلانکا میرود تا روند ساخت شهر بندری به ارزش 4 1 میلیارد دلار آغاز شود و طرح جاده ابریشم دریایی را برای مقابله با رقابت رو به رشد ژاپن و هند توسعه دهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرروحانی خطاب به رئیس جمهور ازبکستان: رنگ کراواتت، رنگ انتخاباتی من است
روحانی خطاب به رئیس جمهور ازبکستان رنگ کراواتت رنگ انتخاباتی من است سیاست > دیپلماسی - میزان نوشت معاون ارتباطات و اطلاعرسانی دفتر رئیسجمهور طی یادداشتی در صحفه اجتماعی خود به حاشیه دیدار روحانی با رئیسجمهور ازبکستان اشاره کرد پرویز اسماعیلی طی98 پروژه مصوب سفر رئیس جمهور در چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت
98 پروژه مصوب سفر رئیس جمهور در چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت استاندار چهار محال و بختیاری گفت 98 پروژه مصوب سفر رئیس جمهور در چهارمحال و بختیاری مورد بررسی قرار گرفت به گزارش نامهنیوز قاسم سلیمانی عصر شنبه در جلسه بررسی طرح های عمرانی مصوب سفر ریاست جمهوری به چهار مدر حرم رضوی رئیسجمهور با علما و روحانیون خراسانرضوی دیدار میکند
در حرم رضویرئیسجمهور با علما و روحانیون خراسانرضوی دیدار میکندتا دقایقی دیگر رئیسجمهور به دیدار علما و روحانیون خراسانرضوی میرود به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد حجتالاسلام حسن روحانی تا دقایقی دیگر در تالار آیینه حرم مطهر رضوی با علما و روحانیون خراسان رضوی دیدار میکندمراسم بدرقه رسمی رئیس جمهور در سفر به قزاقستان
مراسم بدرقه رسمی رئیس جمهور در سفر به قزاقستان ۱۳۹۳ ۶ ۱۷ - ۱۷ ۰۰تصاویر/ سفر استانی رئیس جمهور به خراسان رضوی
تصاویر سفر استانی رئیس جمهور به خراسان رضوی حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور بعدازظهر امروز در دیدار با مردم مشهد وارد این شهر شد عکس مهر ۱۵ ۰۶ ۱۳۹۳ - ۱۸ ۳۱-
سیاسی
پربازدیدترینها