محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829847609
موسویان: تغییر در روابط ایران و آمریکا دیگر یک گزینه نیست بلکه ضروری است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: موسویان: تغییر در روابط ایران و آمریکا دیگر یک گزینه نیست بلکه ضروری است
موسویان تصریح کرد: یک توافق نهایی باید منعکس کننده حقوق و الزامات اعضای معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (انپیتی) و موافقتنامه پادمان جامع آژانس بینالمللی انرژی اتمی باشد.
آفتاب: حسین موسویان در کنفرانس "بررسی استراتژی تحولات ژئوپولوتیک و اقتصادی جهان" که توسط وزارت خارجه سوئد، وزارت خارجه نروژ و موسسه بینالمللی استراتژیک در اوسلو - پایتخت نروژ برگزار شده به مساله توافق اولیه میان ایران و گروه 1+5 و تاثیر روابط ایران و آمریکا در منطقه پرداخت.
به گزارش ایسنا، متن سخنرانی سیدحسین موسویان، عضو پیشین تیم مذاکره کننده هستهای ایران به این شرح است:
ایران و گروه 3+3 پس از یک دهه شکست مذاکرات هستهای توانستند در 24 نوامبر سال 2013 به یک توافق اولیه یعنی برنامه اقدام مشترک دست یابند. چندین دلیل برای این موفقیت اولیه وجود دارد که عبارتند از:
1- انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال 2013
2- مشارکت مستقیم ایران – آمریکا
3- احترام آمریکا به حق غنیسازی ایران
4- تاثیر تحریمها علیه اقتصاد ایران
5- شکست دنیا برای محدود کردن برنامه هستهای ایران از طریق تحت فشار قرار دادن این کشور
در واقع ایران به تحریمها این گونه پاسخ داد:
1- افزایش سانتریفیوژهای نصب شده به حدود 20 هزار تا
2- تولید 8 هزار و 500 کیلوگرم اورانیوم غنی شده
3- افزایش سطح غنای بخشی از این اورانیوم از 3.5 درصد به 20 درصد
4- گسترش سانتریفیوژهای پیشرفتهتر
5- تولید صفحههای سوخت برای راکتور تحقیقاتی تهران
6- ساخت دومین تاسیسات غنیسازی در نزدیکی فردو که زیرزمین قرار دارد.
موسویان در ادامه سخنانش به دستاوردهای مثبت توافق اولیه اشاره کرد و گفت: نتایج مثبت این توافق بدین شرح است:
1- تبدیل بخش زیادی اورانیوم غنی شده در سطح 20 درصد ایران به اکسید مناسب برای مصرف سوخت راکتور تحقیقاتی تهران
2- توقف غنیسازی اورانیوم بالاتر از 5 درصد
3- توقف نصب سانتریفیوژهای بیشتر در تاسیسات نطنز و فردو و قطعات در راکتور در حال ساخت اراک
4- ایران تاسیسات غنیسازی جدید در مکانهای بیشتر نصب نکرده است.
5- ادامه کار سانتریفیوژ تحقیق و توسعه به گونهای که موجب ذخیره اورانیوم غنی شده نمیشود.
6- ایران به تعهدش برای عدم بازفرآوری یا ساخت تاسیساتی که قابلیت بازفراوری را داشته باشد متعهد بوده است.
7- به آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجازه دسترسی به تاسیسات هستهایش را داده است.
آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز در گزارش سپتامبر خود تایید کرد که ایران به تعهداشت طبق برنامه اقدام مشترک پایبند بوده است.
در ازای گروه 3+3 دست به اقدامات زیر زده است:
1- تلاشهایش برای کاهش بیشتر صادرات نفت خام ایران را به حالت تعلیق در آورده و تحریمها در بخش پتروشیمی، طلا و دیگر فلزات گرانبها به علاوه تحریمها در بخش صنعت خودرو و موانع خرید قطعات در بخش هوایی غیرنظامی را لغو کرده است.
2- گروه 3+3 همچنین تحریم دیگری در ارتباط با قطعنامههای هستهای شورای امنیت سازمان ملل یا مرتبط با تحریمهای اتحادیه اروپا – آمریکا صادر نکرده است.
3- این گروه علاوه بر این یک کانال مالی را برای تسهیل نقل و انتقالات پولی ایجاد کرده است.
عضو پیشین تیم مذاکرهکننده هستهای ایران افزود: ایران و گروه 1+5 به پیشرفتهایی برای رسیدن به یک توافق جامع دست پیدا کردند که رسیدگی به مسائل کلیدی شامل آینده رآکتور آب سنگین اراک، تاسیسات غنیسازی فردو و دسترسی بیشتر بازرسان آژانس به تاسیسات هستهای ایران منجر شد، اگرچه آنها هنوز نتوانستهاند به توافق نهایی برسند.
در نتیجه همین پیشرفتها مذاکرات هستهای تا 24 نوامبر سال جاری تمدید شده و دو طرف به پایبندیشان به متن توافق اولیه ادامه میدهند.
موسویان تصریح کرد: یک توافق نهایی باید منعکس کننده حقوق و الزامات اعضای معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (انپیتی) و موافقتنامه پادمان جامع آژانس بینالمللی انرژی اتمی باشد.
همزمان که مذاکره کنندگان رایزنیهای خود را در مورد برنامه هستهای ایران در نیویورک از سر میگیرند ایران و قدرتهای جهانی با یک مرحله بسار سخت برای پیمودن فاصلهها و دستیابی به یک توافق هستهای جامع در سه ماه باقیمانده مواجهندو سختترین مسائل باقیمانده عبارتند از:
1- چگونگی تعیین اندازه و ظرفیت برنامه غنیسازی اورانیوم ایران
2- یک چارچوب زمانی واقع بینانه برای لغو تحریمها
او در ادامه تاکید کرد یک توافق جامع باید از این عناصر برخوردار باشد:
1- نگرانیها در مورد رآکتور آب سنگین اراک با تبدیل فنی آن به منظور کاهش ظرفیت تولید پلوتونیوم این رآکتور از 10 کیلوگرم به یک کیلوگرم در سال کاهش خواهد یافت. علاوه بر این ایران با یک تعهد بلند مدت از ساخت تاسیساتی که قابلیت بازیافت پلوتونیوم از سوخت مصرف شده را داشته باشد پرهیز میکند.
2- ایران خواهد پذیرفت که فردو را به یک تاسیسات تحقیق و توسعه برای سانتریفیوژهایش و دیگر تکنولوژی صلحآمیز هستهایاش تبدیل کند.
3- تهران متعهد خواهد شد تا به طور کامل به اقدامات شفافسازی مورد توافق و نظارت بیشتر شامل امضا و اجرای پروتکل الحاقی عمل کند.
4- برای تعیین اندازه و ظرفیت برنامه غنیسازی اورانیوم ایران به گونهای که نیازهای عملی صلحآمیز ایران را برآورد کند، یک راهحل باید این گونه باشد:
- محدود کردن غنیسازی ایران تا سطح 5 درصد
- تطبیق دادن ظرفیت غنیسازی ایران با فعالیتهای صلحآمیز هستهایاش
یک توافق احتمالی درخصوص ظرفیت غنیسازی میتواند حاوی رویکرد زیر باشد:
1- برای یک مدت زمان مورد توافق ایران از ظرفیتی مناسب با غنیسازی اورانیومی برخوردار خواهد بود که برای تامین سوخت رآکتور تحقیقاتیاش لازم است.
2- ایران ظرفیت غنیسازی عملیاش را در سطح کنونی نگه خواهد داشت اما ارتقای سانتریفیوژهای نسل اول مدلهای پیشرفتهتر را آغاز خواهد کرد. سانتریفیوژهای با ظرفیت بالاتر برنامه غنیسازی ایران را موثرتر خواهند کرد.
این اقدامات دریچهای برای یک دوره زمانی 7 تا 10 ساله به منظور اعتمادسازی ایجاد خواهد کرد که در ترکیب با بازرسیهای سرزده و نظارت، به جهان اطمینان خواهد داد که ایران میتواند از یک برنامه هستهای صلحآمیز با یک بازه زمانی طولانی برای گریز هستهای احتمالی برخوردار باشد.
3- ایران میتواند همکاری بینالمللی برای برنامه صلحآمیز هستهایاش دریافت کند.
4- قدرتهای جهانی تمام تحریمهای هستهای یکجانبه و چند جانبه علیه ایران را لغو خواهند کرد.
5- به محض اجرای آخرین گام از توافق نهایی با برنامه هستهای ایران همانند هر کشور دیگر عضو معاهده انپیتی که سلاح هستهای ندارد، برخورد خواهد شد.
این عضو پیشین تیم مذاکره کننده هستهای ایران در ادامه به تاثیر یک توافق هستهای بر منطقه پرداخت و افزود: حل مساله هستهای برای ایران و قدرت های جهانی یک موفقیت خواهد بود و این میتواند به عنوان اساسی برای دورنمای خاورمیانه عاری از سلاح کشتار دسته جمعی باشد. در یک چشمانداز وسیعتر ایران و قدرتهای جهانی میتوانند در مورد یک شیوه برای مساله خاورمیانه به توافق برسند که بر شش اصل استوار خواهد بود:
1- هیچ سلاح هستهای در خاورمیانه وجود نداشته باشد.
2- ممنوعیت بازفرآوری به عنوان مثال جداسازی پوروتنیوم در خاورمیانه
3- غنیسازی بالاتر از پنج درصد در خاورمیانه وجود نداشته باشد
4- هیچ ذخیرهای غیر از نیازهای داخلی برای استفاده صلحآمی هستهای وجود نداشته باشد
5- تاسیس یک کنفرسیوم منطقهای یا بینالمللی برای تولید سوخت هستهای
6- اجرای اقدامات راستیآزمایی و اعتمادسازی منطقهای به منظور منع اشاعه سلاحهای کشتار دستهجمعی مثل یور اتم یا از طریق ایجاد یک نهاد منطقهای مثل اصول بازرسی مشترک برزیل – آرژانتین به منظور نظارت بر گسترش هستهای و راستیآزمایی ماهیت صلحآمیز آن در منطقه.
سیدحسین موسویان علاوه بر این بر لزوم همکاری بیشتر ایران و آمریکا در منطقه تاکید کرد و گفت: مساله هستهای ایران ماهیتا سیاسی است. همانطور که توسط مناقشه اغراقآمیز درخصوص ماهیت برنامه هستهای ایران نشان داده شده است. واقعیت این است که مساله هستهای ایران به دلیل دشمنی این کشور و آمریکا حساس شده است و تا زمانی که این خصومت ادامه داشته باشد، مذاکرات برسر برنامه هستهای ایران به تنهایی به صلح میان ایران و آمریکا منجر نخواهد شد. اگرچه راهحل صلحآمیز برای مساله هستهای ایران میتواند راه را برای همکاری بیشتر ایران و آمریکا باز کند.
سیاست کنونی برای حل این مساله، در صورتی که تهران و واشنگتن یک استراتژی مناسب برای همکاری بیشتر نداشته باشند، به شکست میخورد.
یک بسته راهحل جامع برای این دو بعد مختلف از مشکل ایران و آمریکا و مساله هستهای بسیار ضروری است. برای دستیابی به یک راهحل بلند مدت برای پرونده هستهای لازم است که ما این موضوع و دیگر مسائل را در یک چارچوب دوجانبه، منطقهای و بینالمللی بیاوریم و لزوم مذاکره در مورد دیگر اختلافات اساسی میان تهران – واشنگتن را در حالی که در مورد منافع مشترک همکاری میکنیم، به رسمیت بشناسیم.
ایران و آمریکا دارای منافع مشترکی در مقابله با تروریسم در منطقه هستند. این کشورها چه دوست داشته باشند و چه نداشته باشند، ماهیتا در افغانستان هم پیمان هستند، چون هر دو به دنبال برقراری صلح و ثبات در افغانستان، به علاوه خروج امن نیروهای آمریکا از این کشور تا پایان سال 2014 هستند.
ایران وآمریکا در دوران ریاست جمهوری خاتمی در سال 2001 برای بیرون راندن طالبان با یکدیگر همکاری کردند و به طور موفقیتآمیز راه را برای تشکیل یک دولت ملی واحد در سال 2001 از طریق مشارکت ایران در مذاکرات بن به رهبری سازمان ملل درخصوص آینده افغانستان هموار کردند.
علاوه بر این ایران و آمریکا در عراق نیز ماهیتا همپیمان هستند و هر دو کشور از دولت قبلی و کنونی عراق حمایت کردند. همکاری غیرمستقیم ایران و آمریکا در عراق این امکان را به وجود آورد تا رژیم دیکتاتوری صدام حسین در سال 2003 سرنگون شود. آنها هر دو با اقدامات غیرقابل تحمل و غیرقابل کنترل افراطگرایان دولت اسلامی عراق و شام (داعش) برای نابودی عراق و سوریه از طریق تفرقهافکنیهای فرقهای مخالف هستند.
بیاعتمادی عمیق میان ایران و آمریکا مانعی است بزرگ برای همکاری مستقیم این دو کشور جهت نابودی دشمنان مشترکشان. این دشمنی دلیلی است که باعث شده هر دو طرف کمکهایشان را به طور غیرمستقیم انجام دهند. به عنوان مثال جنگ اخیر در عامرلی واقع در شرق عراق یکی از مهمترین مبارزات علیه داعش بود. جایی که ایران با کمک به نیروهای پیشمرگ کرد در حملات زمینی و حملات هوایی آمریکا، موجب شد تا این شهر که از لحاظ استراتژیک در موقعیت حساسی قرار دارد، آزاد شود.
اوباما، رییس جمهور آمریکا در اشاره به جنگ علیه داعش گفت: قدرت ارتش آمریکا بیهمتاست، اما در ادامه اعتراف کرد که برای ریشهکن کردن سرطانی مثل داعش به یک ائتلاف گسترده نیاز است. بدون حضور و مشارکت فعال ایران، ائتلاف بینالمللی واشنگتن علیه داعش، به همان دلیلی که اقداماتش علیه تروریسم القاعده در سال 2001 و ائتلاف بینالمللی 2011 در سوریه به شکست انجامید، موفق نخواهد بود. در واقع بدون حضور ایران هرگونه ائتلاف منطقهیی و بینالمللی به منظور حل بحرانهای خاورمیانه به شکست منجر خواهد شد. بنابراین اکنون زمان آن است که آمریکا، قدرتهای جهانی و بازیگران منطقهای قدرت و نفوذ منطقهای ایران را بپذیرند.
نیاز به تغییر در روابط ایران و آمریکا دیگر یک گزینه نیست. بلکه امری فوری و ضروری است و نیاز است این گفت وگو میان ایران و بازیگران منطقه یی مانند ترکیه عربستان مصر و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای توقف و برگراندن مسیر کنونی فرقهگرایی، افراطگرایی و تروریسم رو به گسترش در خاورمیانه صورت گیرد.
در حقیقت بحران کنونی خاورمیانه که با جنگهای داخلی مناقشات فرقهیی و رشد خطرناک تروریسم پیچیده شده، مفهوم جدیدی از ژئوپولوتیک را برای همکاری ایران و آمریکا و ایران و کشورهای منطقه به وجود آورده است تا از طریق آن بتوان امنیت و ثبات را از خلیج فارس تا منطقه مدیترانه و تا مرزهای هند برقرار کرد.
با این حال علیرغم این بیاعتمادی تاریخی، دو کشور برای حل مساله هستهای وارد یک مذاکرات جدی شدهاند و این مشارکت مستقیم آنها موجب به دست آمدن این نتیجه غیرقابل پیشبینی شده است. بنابراین میتوان گفت که این دستاورد در مذاکرات هستهای نمونهای است از آنچه که دو طرف میتوانند از آن برای مقابله با شرایط حساس منطقه استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۳:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
وزیر خارجه آمریکا: امیدواریم مذاکرات عمیق ما با ایران باعث تغییر در روابط شود
وزیر خارجه آمریکا امیدواریم مذاکرات عمیق ما با ایران باعث تغییر در روابط شود سیاست > دیپلماسی - نسیم آنلاین نوشت وزیر خارجه آمریکا گفت پیوستن به مذاکرات برای مقابله با داعش برای تهران مناسب نیست جان کری گفت ایران همچنان از رژیم سوریه حمایت میکند امیدواروزیر خارجه آلمان: ایران دیگر نمیتواند در مذاکرات هستهای وقت تلف کند/تهران باید مواضعش را تغییر دهد
وزیر خارجه آلمان ایران دیگر نمیتواند در مذاکرات هستهای وقت تلف کند تهران باید مواضعش را تغییر دهد همزمان با پایان دور نخست مذاکرات ایران و گروه پنج به علاوه یک در نیویورک وزیر خارجه آلمان روز جمعه گفت که ایران دیگر نمیتواند در گفتوگوهای هستهای با شش قدرت جهانی وقت تلف کند۶ ساعت مذاکرات کارشناسی ایران و آمریکا در نیویورک/ نشست رسمی تهران و ۱+۵ تا ساعاتی دیگر
۶ ساعت مذاکرات کارشناسی ایران و آمریکا در نیویورک نشست رسمی تهران و ۱ ۵ تا ساعاتی دیگر سیاست > دیپلماسی - ایرنا نوشت نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا برای حل اختلافات جدی باقیمانده بر سر راه دستیابی به توافق نهایی پیش از شروع رسمی هفتمین دور مذاشورای روابط خارجی آمریکا: عدم همکاری آمریکا با ایران درباره «داعش» خطرات بزرگی را به همراه دارد
شورای روابط خارجی آمریکا عدم همکاری آمریکا با ایران درباره داعش خطرات بزرگی را به همراه دارد شورای روابط خارجی آمریکا ضمن انتقاد از راهبرد جدید دولت باراک اوباما برای مقابله با داعش نوشت که عدم همکاری آمریکا با ایران در خصوص این گروه خطرات بزرگتری را برای واشنگتن به همراهشورای روابط خارجی آمریکا: عدم همکاری آمریکا با ایران درباره «داعش» خطرات بزرگی را به همراه دارد
شورای روابط خارجی آمریکا عدم همکاری آمریکا با ایران درباره داعش خطرات بزرگی را به همراه داردشورای روابط خارجی آمریکا ضمن انتقاد از راهبرد جدید دولت باراک اوباما برای مقابله با داعش نوشت که عدم همکاری آمریکا با ایران در خصوص این گروه خطرات بزرگتری را برای واشنگتن به همراه خواهدروابط ایران وآمریکا پیچیده تر و عمل گرایانه تر شده است
روابط ایران وآمریکا پیچیده تر و عمل گرایانه تر شده است وبلاگ > برزگر کیهان - مثلث آنلاین دکتر کیهان برزگر رئیس پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه و عضو هیات علمیدانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علوم و تحقیقات میگوید موافق تعامل مدیریت شده با آمریکا براروایت نشریه آمریکایی از اتفاقی بیسابقه در روابط ایران و آمریکا
روایت نشریه آمریکایی از اتفاقی بیسابقه در روابط ایران و آمریکا روز جمعه گذشته جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید گفت ما با گروه دولت اسلامی به همان شدت در جنگ هستیم که با القاعده و گروههای وابسته به آن در سراسر جهان به نوشته جک گلدستون استاد علوم سیاسی در دانشگاه جورج میسون ایالموسویان: آمریکا و قدرتهای جهانی قدرت و نفوذ منطقهیی ایران را بپذیرند
شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۱ ۱۸ حسین موسویان در سخنرانیاش در کنفرانس بررسی استراتژی تحولات ژئوپولوتیک و اقتصادی جهان که توسط وزارت خارجه سوئد وزارت خارجه نروژ و موسسه بینالمللی استراتژیک در اوسلو - پایتخت نروژ برگزار شده به مساله توافق اولیه میان ایران و گروه 1 5 و تاثیر روابط اسینمای ایران گزینه مقابل سینمای آمریکا است/ همه چیزها زیر سر سینماگران نیست
فرهنگ و هنر رادیو و تلویزیون رضا کیانیان در هفت سینمای ایران گزینه مقابل سینمای آمریکا است همه چیزها زیر سر سینماگران نیست رضا کیانیان بازیگر سینما و تلویزیون به بهانه روز ملی سینما در برنامه سینمایی هفت حاضر شد و صحبت هایی را پیرامون مسائل روز سینما عنوان کرد به گزارش خنشانه های واقعی تغییر رفتار آمریکا کجاست؟ |اخبار ایران و جهان
نشانه های واقعی تغییر رفتار آمریکا کجاست تمام خصومتها مشکلات و بی اعتمادیهای ایران و امریکا محدود به مسأله هستهای نیست ما یک تاریخ 35 ساله اش بی اعتمادی و خصومت در هر دو طرف داریم که هر کدام هم دلایل خود را دارند کد خبر ۴۳۲۶۲۴ تاریخ انتشار ۱۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۱ - 07 Septروایت اندیشمند آمریکایی از ده معمای اصلی روابط بینالملل |اخبار ایران و جهان
روایت اندیشمند آمریکایی از ده معمای اصلی روابط بینالملل برای مردم ایران احتمالا پرونده هستهای و مذاکره برای توافق بر سر ان به همراه تحولات در عراق و سوریه مهمترین مسائل بینالمللی هستند استفن والت اندیشمند امریکایی روابط بینالملل فهرستی از ده چالش اصلی در روابط بینالملل راتقویت روابط حماس و ایران درجنگ غزه/ طرح آمریکایی صهیونیستی شکست خورد
اختصاصی نماینده حماس در لبنان تاکید کرد تقویت روابط حماس و ایران درجنگ غزه طرح آمریکایی صهیونیستی شکست خورد صیدا جنوب لبنان - ایرنا -علی برکه نماینده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در لبنان تاکید کرد که در جریان جنگ 51 روزه دشمن صهیونیستی علیه نوارغزه روابط این جنبش با جمسلسله گفت وگوهای«تحلیل فضای حاکم بر روابط قدرت های جهانی» (۱) دکتر فیروز آبادی: آمریکا قدرت هژمون نی
سلسله گفت وگوهایتحلیل فضای حاکم بر روابط قدرت های جهانی ۱ دکتر فیروز آبادی آمریکا قدرت هژمون نیست آمریکا روسیه وچین به دنبال موازنه سازی نرم نظام بین الملل یک چند قطبی است مولفه های قدرت بزرگ ایران با روس ها باید روی نقاط مشترک سرمایه گذاری کردسیدجلال دهقانی فیروزآبادی با بآمریکا هیچگاه به فکر نابودی داعش نیست/ اوباما باید جایزه نوبل خود را پس بدهد/ تهدید مشترک داعش ممکن است سبب به
فارن پالسی آمریکا هیچگاه به فکر نابودی داعش نیست اوباما باید جایزه نوبل خود را پس بدهد تهدید مشترک داعش ممکن است سبب بهبود روابط ایران و عربستان سعودی شود پایگاه اینترنتی فارن پالسی در گزارشی نوشت اگر رئیس جمهور آمریکا قصد به راه انداختن جنگی جدید را در عراق و سوریه و بمباراندر سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا ظریف: از طریق بمباران هوایی نمیتوان داعش را از بین برد/ایران به نیت آمر
در سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکاظریف از طریق بمباران هوایی نمیتوان داعش را از بین برد ایران به نیت آمریکا در مذاکرات بیاعتماد استوزیر امور خارجه کشورمان در سخنانی در شورای روابط خارجی آمریکا گفت از طریق بمباران هوایی نمیتوان داعش را از بین برد به گزارش گروه بین الملل خروسیه و ایران در مقابل تحریمها و تهدیدات غرب، روابط خود را با یکدیگر تقویت میکنند
روسیه و ایران در مقابل تحریمها و تهدیدات غرب روابط خود را با یکدیگر تقویت میکنند تصمیم رهبران غرب در ماه مارس برای اعمال تحریمهای بیشتر علیه روسیه موسکو را به ایران و چین نزدیکتر کرد و موجب تقویت گروه بریکس و جامعه اقتصادی اوراسیا شد اگر این روند در آینده نیز ادامه پیدا کرییس شورای روابط خارجی آمریکا: برای شکست داعش به ایران و روسیه نیاز داریم
رییس شورای روابط خارجی آمریکا برای شکست داعش به ایران و روسیه نیاز داریم تهران -ایرنا - ریچارد هاس رییس شورای روابط خارجی آمریکا در گفت و گو با تارنمای رسمی این شورا گفت که دولت اوباما برای شکست قطعی داعش به کمک ایران روسیه و دولت بشار اسد نیاز خواهد داشت ریچار هاس گفت م-
گوناگون
پربازدیدترینها