محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1825997412
عراقچی: مبارزه با افراط گرایی نیاز به همکاری منطقه ای دارد
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عراقچی: مبارزه با افراط گرایی نیاز به همکاری منطقه ای دارد
عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص وضعیت عراق (اقدامات داعش)تاکید کرد هر نوع ابتکار عمل واقعی برای اصلاح معضلات منطقه ای باید از درون منطقه اغاز شود و براساس همکاری منطقه ای باشد.
آفتاب: وی در سخنانی در نشست شورای امنیت درباره گروه تروریستی داعش ، ابراز امیدواری کرد این نشست به افزایش فهم و تمرکز بر بحران واقعی و مهم در خاورمیانه منتهی شود و بازتاب مهمی برای تمام جهان داشته باشد.
وی تصریح کرد: افراط گرایی که این روزها در قالب گروه داعش و وحشی گری تکان دهنده و خشونت نفرت انگیز آنها بروز پیدا کرده در میان تهدیدات بزرگی است که عراق و سوریه را مورد تاخت و تاز قرار داده و افق خاورمیانه را تیره کرده است.
وی افزود: ما به طور کامل حرکت کلیشه ای پیوست کردن نام اسلام به فعالیت های خشونت بار و خونین که توسط چنین گروه نفرت انگیزی انجام می شود را رد می کنیم. این چیزی بیشتر از یک سازمان تروریستی نیست که از درون اشوب ایجاد شده و کمک داده شده به آن در دهه گذشته، رشد کرده است.
عراقچی گفت: درحالی که همه ما منافع یکسان در شکست خطر درحال ظهور افراط گراها با خشونت فوق العاده و گروه های فرقه ای داریم ، نخست و بیش از همه ما نیاز داریم متوجه وضعیت و تفکری باشیم که منجر به شکل گیری آنها شده است.
معاون وزیرامور خارجه ایران گفت: دولت باصطلاح اسلامی (داش) یک پدیده جدید نیست . این و گروه های مشابه بدنبال حمله به عراق و در طول سال های اشغال و بی ثباتی پس آن ، گسترش یافته اند. در بحران سوریه و حمایتی که آنها از کشورهای خاص و بخش هایی از داخل و خارج منطقه دریافت کردند، یک زمینه جدید برای رشد یافتند، یک دلیل جدید دروغین ساختند و تبدیل به هیولایی شد که حتی حامیان خود را تهدید می کند.
به گفته عراقچی مداخله های نظامی و غیرنظامی ماجراجویانه در منطقه و در پی آن امواج کشتار و دشمنی های خونین به رادیکال شدن جوانان اسیب پذیر کمک کرده و شرایط کاملی را برای باندهای تبهکار افراط گرا به وجود آورد تا به نفع خود از آن سود ببرند. من فکر نمی کنم کسی مخالف من باشد که امروز ، افراطی گری در خاورمیانه مستحکم تر و گسترده تر از سال 2001 است.
معاون وزیرامورخارجه ایران افزود: باتوجه به آنچه که گفته شد و براساس تجربیات دهه گذشته ، ما معتقدیم هرنوع ابتکارعمل واقعی برای اصلاح معضلات منطقه ای باید از درون منطقه آغاز شود و براساس همکاری منطقه ای باشد. مبارزه با افراط گرایی ازاین قاعده مستثنی نیست.
وی ابراز امیدواری کرد همه کشورهای منطقه خاورمیانه تاکنون به خوبی به این نکته پی برده ببرند که افراط گرایی تهدیدی برای آنهاست، همانطور که برای سوریه و عراق نیز هست. کسانی که تصور دیگری دارند باید در سیاست های یازده ساله خود تجدیدنظر کرده و برای جلوگیری از افراط گرایی همچنین برقراری ثبات تلاش کنند.
عراقچی یادآور شد: ائتلاف بین المللی علیه داعش که گفته می شود در حال شکل گیری است، باید در مورد پیگیری راهبردی جدی تصمیم بگیرد. از دیدگاه ما شکست افراطی گری مستلزم راهبردی جامع است که باید موارد ذیل را در بر بگیرد:
اول؛ تبعیت کامل از هنجارها و اصول قوانین بین المللی و مفاد منشور سازمان ملل متحد در اجرای اقدامات نظامی علیه گروه های تروریستی.
دوم؛ افزایش حمایت از دولت عراق در مبارزه با داعش، کمک به استحکام وحدت ملی و ارضی در عراق همچنین ترغیب ساختار سیاسی جمیع الاطراف؛ این رویکرد مستلزم ترغیب نیروهای مرکزی و ممانعت از تغییر ساختار قومیتی و فرقه ای است.
سوم؛ ترغیب همه کشورها و بهره برداری از همه توانایی ها در منطقه برای مبارزه علیه افراطی گرایی و تروریسم با کمک جامعه بین المللی و حرکت به سوی اتخاذ سیاست های متحدکننده مبنی بر همکاری. در صورت بروز خللی در این روند، خلایی ایجاد می شود که افراطی گراها به سرعت از آن سوءاستفاده می کنند.
چهارم؛ استمرار و پیوستگی مبارزه با داعش در هرجایی که این گروه تروریستی حاضر است، عراق، سوریه، لبنان و هرجای دیگر و هر کسی را که تهدید می کند، ضروری است. مبارزه موفق علیه داعش مستلزم کمک و توانمندسازی مقامات مرکزی است که با این تهدید بزرگ روبرو هستند و مبارزه می کنند. هر راهبردی که این مقامات را از جمله دولت سوریه (که در چند سال اخیر مقابل داعش ایستادگی کرده است) تهدید کند یا تمایز قائل شدن بین اقشار مختلف یک کشور برای حمایت از آنان در برابر داعش، به شکست منجر خواهد شد.
پنجم؛ حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه از طریق ترغیب راهکار سیاسی به منظور پایان دادن به جنگ مزمن در این کشور و جبران اشتباهاتی که در گذشته روی داده است.
ششم؛ تعامل با همه کشورهای منطقه و بازیگران بین المللی به منظور جلوگیری از دسترسی تروریست ها به منابع مالی، بکارگیری منابع انسانی و دیگر ظرفیت های مورد استفاده برای گسترش تروریسم در سراسر منطقه و فراتر از آن. این امر باید اقدامات عینی به منظور پایان دادن به حمایت های مادی و معنوی بعضی از بخش های کشورهای مشخص منطقه را در بر بگیرد. این امر به ویژه از آنجا مهم است که به این حقیقت توجه کنیم گروهی مانند داعش تنها با حملات هوایی ریشه کن نخواهد شد.
هفتم؛ پایان دادن به اشغال سرزمین های اعراب توسط رژیم اسرائیل و سلب مصونیت قضایی اش در زمینه ارتکاب جرایم جنگی علیه فلسطینی ها همانطور که اخیرا روی داد. نوع واکنش قدرت های غربی به آنچه تنها می توان نسل کشی مردم غزه توسط رژیم اسرائیل نامید بهانه خوبی برای صف آرایی به گروه های افراطی مانند داعش می دهد.
هشتم؛ مبارزه با اسلام هراسی، مفهومی که مسلمانان واقعی و افراط گراهای خشن را در یک جایگاه به شکل یکسانی مورد تهاجم قرار می دهد، به این ترتیب به پیام افراط گراها قوام و اعتبار می بخشد.
عراقچی در پایان این سخنرانی در شورای امنیت سازمان ملل خطاب به رییس این نشست و اعضای آن گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشور منطقه است که همزمان توانایی و عزم راسخ برای کمک به دولت عراق دارد؛ همچنین تاکنون برای کمک به همه کسانی که توسط داعش تهدید شده اند با آن همکاری و هماهنگی کرده است. ما از ابتدا با این چالش مقابله کرده و بغداد، اربیل و آمرلی را از دست داعش نجات دادیم، همچنین مستشاران و کمک های ایران ، پیش از رسیدن هر کمک دیگری آنجا مستقر شده بودند. دولت ایران به همین شکل برای کمک به دولت عراق و دیگر دولت های تهدیدشده توسط داعش آماده است.
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
در بیانیه پایانی شانگهای چهاردهم تصویب شد تأکید بر مبارزه با تروریسم، افراطگرایی، مواد مخدر و تهدیدات منطقها
در بیانیه پایانی شانگهای چهاردهم تصویب شدتأکید بر مبارزه با تروریسم افراطگرایی مواد مخدر و تهدیدات منطقهایسران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای در پایان نشست دو روزه 11 و 12 سپتامبر بیانیهای منتشر کردند به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه در این بیانیه به نکات زیر تامیرعبداللهیان: مقابله با افراطگرایی مستلزم توسعه همکاریهای بینالمللی است
چهارشنبه ۱۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۶ حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در پرتوریا با خانم امفکتو همتای خود در وزارت امور خارجه آفریقای جنوبی دیدار و گفتوگو کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در این دیدار که با حضور سفرای دو کشور برگزار شد معاون وحل بحرانها نیازمند همکاری همه کشورهای منطقه از جمله ایران است
عکاظ حل بحرانها نیازمند همکاری همه کشورهای منطقه از جمله ایران است یکی از روزنامه های سعودی با اشاره به نقش منطقه ای ایران نوشت بحران های منطقه ایجاب می کند همه کشورها برای رویارویی با چالش ها همکاری کنند و گامهایی در جهت نزدیک شدن به هم بردارند به گزارش سرويس بينالملکارشناس ارشد مسائل امنیتی در گفتوگو با فارس عنوان کرد: اوباما با معرفی افراط گرایی سنی به عنوان تهدید اعراب ب
کارشناس ارشد مسائل امنیتی در گفتوگو با فارس عنوان کرد اوباما با معرفی افراط گرایی سنی به عنوان تهدید اعراب به دنبال کاهش حوزه نفوذ ایران در منطقه استهادی محمدی با اشاره به اظهارات اخیر اوباما مبنی براینکه تهدید اعراب در منطقه افراط گرایی سنی است نه ایران گفت این اقدام اوباما باساماندهي منطقه گل سفيد خرم آباد نيازمند همکاري دستگاههاي اجرايي است
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ ۳ ۲۶ق ظ فراشي تاکيد کرد ساماندهي منطقه گل سفيد خرم آباد نيازمند همکاري دستگاههاي اجرايي است مسئول دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان گفت ساماندهي منطقه گل سفيد خرم آباد نيازمند همکاري دستگاههاي اجرايي است به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد حجت العریقات: دلیل افراطگرایی در منطقه تداوم اشغالگری اسرائیل است
عریقات دلیل افراطگرایی در منطقه تداوم اشغالگری اسرائیل استمذاکرهکننده اصلی تشکیلات خودگردان فلسطین دلیل افراطگرایی در منطقه را تداوم اشغالگری رژیم صهیونیستی رنج مردم فلسطین و جنایتهای این رژیم دانست به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه جروزالمپست صائب عریقات مذاروحانی در دیدار با با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای: مبارزه با تروریسم نیازمند تصمیم قاطع سیاسی است/وجود تروری
روحانی در دیدار با با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای مبارزه با تروریسم نیازمند تصمیم قاطع سیاسی است وجود تروریستها به نفع هیچکس نیسترئیسجمهور کشورمان در دیدار با دبیرکل سازمان همکاری شانگهای با تأکید بر اینکه مبارزه با تروریسم و افراطیگری نیازمند یک تصمیم قاطع سیاسی است گفتساماندهی منطقه گل سفید خرم آباد نیازمند همکاری همه دستگاهها است
استانها غرب لرستان شهردار خرم آباد ساماندهی منطقه گل سفید خرم آباد نیازمند همکاری همه دستگاهها است خرم آباد - خبرگزاری مهر شهردار خرم آباد گفت ساماندهی منطقه گل سفید خرم آباد نیازمند همکاری همه دستگاهها است به گزارش خبرنگار مهر محمد مهرابی ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه ارلزوم ساماندهي همکاري منطقهاي و جهاني در مبارزه با تروريسم
۲۰ شهريور ۱۳۹۳ ۱۳ ۴۴ب ظ روحاني تاکيد کرد لزوم ساماندهي همکاري منطقهاي و جهاني در مبارزه با تروريسم روحاني در ديدار دبيرکل سازمان همکاري شانگهاي گفت مبارزه با تروريسم و افراطيگري نيازمند يک تصميم قاطع سياسي است و همکاري منطقهاي و جهاني مشترک در اين زمينه بايد سامان دادهکرازی: پناهگاههای امن تروریستها خارج از افغانستان است/ افراطگرایی تهدید اصلی منطقه
شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۹ رئیسجمهوری افغانستان با اشاره به اینکه پناهگاهی امن تروریستها در خارج از افغانستان است هشدار داد که افراطگرایی به تهدید اصلی برای کل منطقه تبدیل شده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس حامد کرازی رئیسجکرزای: پناهگاههای امن تروریستها خارج از افغانستان است/ افراطگرایی تهدید اصلی منطقه
شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۹ رئیسجمهوری افغانستان با اشاره به اینکه پناهگاهی امن تروریستها در خارج از افغانستان است هشدار داد که افراطگرایی به تهدید اصلی برای کل منطقه تبدیل شده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس حامد کرزای رئیسجامیرعبداللهیان: مبارزه با افراط گرایی باید مبارزه ای حقیقی و واقعی باشد
امیرعبداللهیان مبارزه با افراط گرایی باید مبارزه ای حقیقی و واقعی باشد تهران - ایرنا - معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه گفت جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته است که مبارزه با تروریسم و افراط گرایی باید یک مبارزه حقیقی و واقعی و بر اساس حقوق و موازین بین المللی باشد و بصورتروحانی: مبارزه با تروریسم نیازمند تصمیم قاطع سیاسی است / آنچه در توان داشته باشیم در راه ثبات منطقه انجام خواه
سیاسی دولت در دیدار دبیرکل سازمان همکاری شانگهای روحانی مبارزه با تروریسم نیازمند تصمیم قاطع سیاسی است آنچه در توان داشته باشیم در راه ثبات منطقه انجام خواهیم داد رئیس جمهور گفت مبارزه با تروریسم کار ساده و کوتاهمدت نیست و نیازمند ارادهای جمعی است بنابراین مبارزه با تکاخ سفید نشستی را درباره مبارزه با افراطگرایی برگزار میکند
پنجشنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۷ وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت کاخ سفید نشستی درباره جلوگیری از افراط گرایی خشونت آمیز برگزار خواهد کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از روزنامه انگلیسی گاردین جه جانسون وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد آمریکا به رویارویی با دشرئیس جمهور اصول سیاست های ایران در مبارزه با تروریسم و همکاری منطقه ای را اعلام می کند
رئیس جمهور اصول سیاست های ایران در مبارزه با تروریسم و همکاری منطقه ای را اعلام می کند سیاست > دیپلماسی - معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت رئیس جمهور در اجلاس شانگهای اصول سیاست های خود درمبارزه باتروریسم و همکاری منطقه ای را مطرح خواهدکردغرب درمبارزه با تروریسم، صداقت خود را ثابت کند/ روحانی اصول سیاست های خود درمبارزه باتروریسم و همکاری منطقه ای
معاون سیاسی دفتر رییس جمهوری غرب درمبارزه با تروریسم صداقت خود را ثابت کند روحانی اصول سیاست های خود درمبارزه باتروریسم و همکاری منطقه ای را مطرح خواهدکرد تهران-ایرنا-معاون سیاسی دفتر رییس جمهور در صفحه شخصی خود در توئیتر با اشاره به ائتلاف تازه غرب برای مبارزه با تروریسم تکفیبانکیمون: مبارزه با داعش نیاز به مجوز شورای امنیت ندارد
بانکیمون مبارزه با داعش نیاز به مجوز شورای امنیت ندارددبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که مبارزه با گروه داعش نیاز به مجوز شورای امنیت سازمان ملل ندارد بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در مصاحبه با روزنامه فرامنطقهای الحیات گفت که مبارزه با گروه داعش نیاز به مجوز شورای ا-
گوناگون
پربازدیدترینها