تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825997412




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عراقچی: مبارزه با افراط گرایی نیاز به همکاری منطقه ای دارد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عراقچی: مبارزه با افراط گرایی نیاز به همکاری منطقه ای دارد
عباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین الملل وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص وضعیت عراق (اقدامات داعش)تاکید کرد هر نوع ابتکار عمل واقعی برای اصلاح معضلات منطقه ای باید از درون منطقه اغاز شود و براساس همکاری منطقه ای باشد.
آفتاب: وی در سخنانی در نشست شورای امنیت درباره گروه تروریستی داعش ، ابراز امیدواری کرد این نشست به افزایش فهم و تمرکز بر بحران واقعی و مهم در خاورمیانه منتهی شود و بازتاب مهمی برای تمام جهان داشته باشد.

وی تصریح کرد: افراط گرایی که این روزها در قالب گروه داعش و وحشی گری تکان دهنده و خشونت نفرت انگیز آنها بروز پیدا کرده در میان تهدیدات بزرگی است که عراق و سوریه را مورد تاخت و تاز قرار داده و افق خاورمیانه را تیره کرده است.

وی افزود: ما به طور کامل حرکت کلیشه ای پیوست کردن نام اسلام به فعالیت های خشونت بار و خونین که توسط چنین گروه نفرت انگیزی انجام می شود را رد می کنیم. این چیزی بیشتر از یک سازمان تروریستی نیست که از درون اشوب ایجاد شده و کمک داده شده به آن در دهه گذشته، رشد کرده است.

عراقچی گفت: درحالی که همه ما منافع یکسان در شکست خطر درحال ظهور افراط گراها با خشونت فوق العاده و گروه های فرقه ای داریم ، نخست و بیش از همه ما نیاز داریم متوجه وضعیت و تفکری باشیم که منجر به شکل گیری آنها شده است.

معاون وزیرامور خارجه ایران گفت: دولت باصطلاح اسلامی (داش) یک پدیده جدید نیست . این و گروه های مشابه بدنبال حمله به عراق و در طول سال های اشغال و بی ثباتی پس آن ، گسترش یافته اند. در بحران سوریه و حمایتی که آنها از کشورهای خاص و بخش هایی از داخل و خارج منطقه دریافت کردند، یک زمینه جدید برای رشد یافتند، یک دلیل جدید دروغین ساختند و تبدیل به هیولایی شد که حتی حامیان خود را تهدید می کند.

به گفته عراقچی مداخله های نظامی و غیرنظامی ماجراجویانه در منطقه و در پی آن امواج کشتار و دشمنی های خونین به رادیکال شدن جوانان اسیب پذیر کمک کرده و شرایط کاملی را برای باندهای تبهکار افراط گرا به وجود آورد تا به نفع خود از آن سود ببرند. من فکر نمی کنم کسی مخالف من باشد که امروز ، افراطی گری در خاورمیانه مستحکم تر و گسترده تر از سال 2001 است.

معاون وزیرامورخارجه ایران افزود: باتوجه به آنچه که گفته شد و براساس تجربیات دهه گذشته ، ما معتقدیم هرنوع ابتکارعمل واقعی برای اصلاح معضلات منطقه ای باید از درون منطقه آغاز شود و براساس همکاری منطقه ای باشد. مبارزه با افراط گرایی ازاین قاعده مستثنی نیست.

وی ابراز امیدواری کرد همه کشورهای منطقه خاورمیانه تاکنون به خوبی به این نکته پی برده ببرند که افراط گرایی تهدیدی برای آنهاست، همانطور که برای سوریه و عراق نیز هست. کسانی که تصور دیگری دارند باید در سیاست های یازده ساله خود تجدیدنظر کرده و برای جلوگیری از افراط گرایی همچنین برقراری ثبات تلاش کنند.

عراقچی یادآور شد: ائتلاف بین المللی علیه داعش که گفته می شود در حال شکل گیری است، باید در مورد پیگیری راهبردی جدی تصمیم بگیرد. از دیدگاه ما شکست افراطی گری مستلزم راهبردی جامع است که باید موارد ذیل را در بر بگیرد:

اول؛ تبعیت کامل از هنجارها و اصول قوانین بین المللی و مفاد منشور سازمان ملل متحد در اجرای اقدامات نظامی علیه گروه های تروریستی.

دوم؛ افزایش حمایت از دولت عراق در مبارزه با داعش، کمک به استحکام وحدت ملی و ارضی در عراق همچنین ترغیب ساختار سیاسی جمیع الاطراف؛ این رویکرد مستلزم ترغیب نیروهای مرکزی و ممانعت از تغییر ساختار قومیتی و فرقه ای است.

سوم؛ ترغیب همه کشورها و بهره برداری از همه توانایی ها در منطقه برای مبارزه علیه افراطی گرایی و تروریسم با کمک جامعه بین المللی و حرکت به سوی اتخاذ سیاست های متحدکننده مبنی بر همکاری. در صورت بروز خللی در این روند، خلایی ایجاد می شود که افراطی گراها به سرعت از آن سوءاستفاده می کنند.

چهارم؛ استمرار و پیوستگی مبارزه با داعش در هرجایی که این گروه تروریستی حاضر است، عراق، سوریه، لبنان و هرجای دیگر و هر کسی را که تهدید می کند، ضروری است. مبارزه موفق علیه داعش مستلزم کمک و توانمندسازی مقامات مرکزی است که با این تهدید بزرگ روبرو هستند و مبارزه می کنند. هر راهبردی که این مقامات را از جمله دولت سوریه (که در چند سال اخیر مقابل داعش ایستادگی کرده است) تهدید کند یا تمایز قائل شدن بین اقشار مختلف یک کشور برای حمایت از آنان در برابر داعش، به شکست منجر خواهد شد.

پنجم؛ حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه از طریق ترغیب راهکار سیاسی به منظور پایان دادن به جنگ مزمن در این کشور و جبران اشتباهاتی که در گذشته روی داده است.

ششم؛ تعامل با همه کشورهای منطقه و بازیگران بین المللی به منظور جلوگیری از دسترسی تروریست ها به منابع مالی، بکارگیری منابع انسانی و دیگر ظرفیت های مورد استفاده برای گسترش تروریسم در سراسر منطقه و فراتر از آن. این امر باید اقدامات عینی به منظور پایان دادن به حمایت های مادی و معنوی بعضی از بخش های کشورهای مشخص منطقه را در بر بگیرد. این امر به ویژه از آنجا مهم است که به این حقیقت توجه کنیم گروهی مانند داعش تنها با حملات هوایی ریشه کن نخواهد شد.

هفتم؛ پایان دادن به اشغال سرزمین های اعراب توسط رژیم اسرائیل و سلب مصونیت قضایی اش در زمینه ارتکاب جرایم جنگی علیه فلسطینی ها همانطور که اخیرا روی داد. نوع واکنش قدرت های غربی به آنچه تنها می توان نسل کشی مردم غزه توسط رژیم اسرائیل نامید بهانه خوبی برای صف آرایی به گروه های افراطی مانند داعش می دهد.

هشتم؛ مبارزه با اسلام هراسی، مفهومی که مسلمانان واقعی و افراط گراهای خشن را در یک جایگاه به شکل یکسانی مورد تهاجم قرار می دهد، به این ترتیب به پیام افراط گراها قوام و اعتبار می بخشد.

عراقچی در پایان این سخنرانی در شورای امنیت سازمان ملل خطاب به رییس این نشست و اعضای آن گفت: جمهوری اسلامی ایران تنها کشور منطقه است که همزمان توانایی و عزم راسخ برای کمک به دولت عراق دارد؛ همچنین تاکنون برای کمک به همه کسانی که توسط داعش تهدید شده اند با آن همکاری و هماهنگی کرده است. ما از ابتدا با این چالش مقابله کرده و بغداد، اربیل و آمرلی را از دست داعش نجات دادیم، همچنین مستشاران و کمک های ایران ، پیش از رسیدن هر کمک دیگری آنجا مستقر شده بودند. دولت ایران به همین شکل برای کمک به دولت عراق و دیگر دولت های تهدیدشده توسط داعش آماده است.



تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن