تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):امّتم همواره در خير و خوبى اند تا وقتى كه يكديگر را دوست بدارند، نماز را برپا دارن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869705570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اضافه شدن 275 هزار نفري ظرفيت و باقي ماندن ساير معضلات


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۳:۴۲ب.ظ)
به مناسبت ورود 88 دستگاه واگن جديد به ظرفيت مترو پايتخت؛ اضافه شدن 275 هزار نفري ظرفيت و باقي ماندن ساير معضلات در شرايطي که از امروز 275 هزار نفر به ظرفيت مترو تهران اضافه خواهد شد اما همچنان متوليان شهر در ارائه ساير خدمات مورد نياز شهروندان براي استفاده از مترو با ضعف هايي مواجه هستند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، صبح امروز 88 دستگاه واگن جديد به ظرفيت مترو تهران اضافه شد تا مترو پايتخت افزايش ظرفيت 275 هزار نفري را شاهد باشد اما با اضافه شدن اين ظرفيت ها بايد ديد آيا خدمات ارائه شده به شهرونداني که مترو را براي تردد روزانه خود در شهر استفاده مي کنند نيز افزايش خواهد داشت يا خير.
بدون شک با اضافه شدن واگن هاي جديد به ناوگان ريلي پايتخت، ميزان جا به جايي مسافر در مهر ماه افزايش قابل توجهي خواهد داشت اما اين طور به نظر مي رسد که متوليان شهر در کنار اضافه شدن اين واگن هاي جديد، نتوانسته اند به ساير قول هاي خود نظير افتتاح 2 ايستگاه باقي مانده در نيمه مرکزي خط 3 مترو يعني ايستگاه هاي وليعصر (عج) و فاطمي و نصب پله برقي هاي ساير خطوط مترو جامه عمل بپوشانند.
هابيل درويش، مديرعامل شرکت مترو تهران پيش از اين و در مهر ماه سال 92، اعلام کرده بود که ساخت و احداث نيمه شمالي خط ۳ مترو پايتخت در اولويت کاري اين شرکت قرار دارد و قرار است طي يک برنامه يک ساله کل خط ۳ مترو تهران تکميل شود ضمن اينکه، دو ايستگاه مهم اين خط يعني ايستگاه‌هاي ميدان وليعصر(عج) و خيابان فاطمي نيز تا پايان سال 92 به بهره برداري خواهيد رسيد اما با وجود گذشت حدود يک سال از آن زمان، همچنان شاهد اين اتفاق نيستيم و حتي دو ايستگاه مهم خط سه نيز هنوز افتتاح نشده اند.
همچنين، نصب نشدن پله برقي در خطوطي که هنوز فاقد پله برقي هستند نيز از جمله موضوعاتي است که نمي توان آن را در حاشيه ورود واگن هاي جديد ساخت داخل کشور به ظرفيت مترو تهران فراموش کرد.
وعده شهردار تهران براي نصب اين پله برقي ها، اول مهر ماه و هم زمان با بازگشايي مدارس بوده است اما بنا بر اعلام معاون حمل و نقل و ترافيک شهرداري تهران اين وعده هم زمان با آغاز به کار مدارس، عملياتي نخواهد شد.
از ابتداي سال تاکنون تنها 27 پله برقي در ايستگاه هاي مترو جانمايي شده اند و تا پايان مهرماه نيز قرار است 48 پله برقي ديگر در ايستگاه هاي مترويي که فاقد پله برقي هستند نصب شود اما کار نصب اين پله برقي ها هم زمان با بازگشايي مدارس نخواهد بود ضمن اينکه نصب 22 پله برقي ماقي مانده از آن آماري که مسوولان پيش از اين وعده آن را داده بودند نيز به پايان سال موکول شده است.
بدون شک اينکه هم اکنون 53 درصد از واگن هاي مورد استفاده در مترو تهران ساخت داخل بوده و تنها 47 درصد آنها خارجي است و از اين رقم هم 80 درصد واگن ها از کشورهايي همانند سوئد، آلمان، اتريش و ژاپن خريداري مي شود اتفاق بسيار خوبي است که از سوي متوليان شهر محقق شده است اما نبايد انتظار داشت اتفاقات خوب عاملي براي توقف مطالبات به حق شهروندان از متوليان شهر شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن