واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: روح الامینی: نیاز کشور بیشتر از میزان شرکتهای فعال حوزه زیستفناوری است خبرگزاری پانا: رییس کمیته علمی، تحقیقاتی و فناوری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، با بیان این که در حوزه تولید داروهای خاص جای خالی فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان بیشتری احساس میشود، گفت: نیاز کشور، بیشتر از شرکتهای فعال موجود در حوزه بایو است.
۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور ساعت 12:41
به گزارش خبرگزاری پانا، عبدالحسین روح الامینی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری پردیس معاونت علمی که در دوازدهمین اجلاس برگزار شده توسط این پارک، به عنوان برترین شرکت حوزه "همگرای برتر خارجی" انتخاب شد، درباره فعالیتهای این شرکت اظهار کرد: شرکت ما از بدو تأسیس به واسطه پشتوانه مطالعات قبلی و تجارب دست اندرکاران، برای تولید آنتی بادیهای مونوکونولان (پادتنهای تک پودمانی) که از مهمترین و پر فروش ترین داروهای بایوتک در سالیان اخیر هستند، قدم در این راه گذاشت. وی ادامه داد: ارتباطات گسترده ای را با کشورهای مختلف برقرار کرده و قراردادهای مختلفی منعقد شد. از این طریق میتوان علاوه بر ارتباط با دانشمندان داخلی، در انتقال تکنولوژی و بومی سازی، از تجارب دیگر کشورها نیز استفاده کرد.
رییس کمیته علمی، تحقیقاتی و فناوری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام ، بیان کرد: کنترل کمی و کیفی فراوردههای تولیدی این عرصه حساسیت بالایی دارد که ما برای آن از تجربیات کشورهای مختلف استفاده کردیم.
وی افزود: در این راستا با کشورهای اروپایی (مانند آلمان) و کشورهای برتر آسیایی در حوزه بایوتک (مانند هند، ویتنام) و کمپانیهای متعدد در زمینه ساخت تجهیزات مرتبط قراردادهای گسترده ای داشتیم.
این هیئت علمی دانشگاه تهران درباره فعالیتهای این شرکت توضیح داد: تمرکز شرکت آسیا پادتن در تولید داروهای با تکنولوژی بالا در حوزه زیست فناوری است. به طور خاص داروهای مونوکونولال آنتی باتی که در حوزه بیماریهای مرتبط با سرطان، روماتولوژی کاربرد گسترده ای را دارند.
وی عنوان کرد: 50 درصد بازار داروهای بایوتک متعلق به این دسته از داروها است. فرآوردههایی که ما قصد ساخت و تولید آنها را داریم، جزو پرفروشترین داروهای بایوتک در 5 سال گذشته بودهاند. سهم این داروها از بازار جهانی و بازار کشور ما قابل توجه است.
روح الامینی گفت: در این زمینه برای جلوگیری از وابستگی آتی به واردات این داروها، هدف ما فراهم کردن زمینه ساخت و تولید آنها در داخل است. از طرفی قصد داریم اشتغال ویژه ای در این عرصه ایجاد کنیم. چرا که ما در کشور از نظر نیروی انسانی دارای وضعیت مطلوبی هستیم. با این اقدام، زمینه خوبی برای اشتغال نیروهای متخصص حوزه بایوتک هم فراهم خواهد شد.
وی افزود: در گام نهایی، میخواهیم بعد از تأمین نیازهای جاری کشور، نیم نگاهی هم به فکر صادرات داروهای زیست فناوری با فناوری پیشرفته به کشورهای منطقه داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان آسیا پادتن، بیان کرد: هدف ما بومی سازی تکنولوژی داروهای نام برده شده و رفع نیازهای کشور است. با توجه به گستردگی این حوزه، هنوز جای شرکتهای دیگر هم در این عرصه خالی احساس میشود و زمینه رو به گسترشی محیا است. نیاز کشور بسیار بیشتر از توان شرکتهای موجود در حوزه بایو است.
رئیس پیشین انستیتو پاستور ضمن اشاره به دانش بنیان بودن این شرکت گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تدوین قوانین جدید شرکتهای دانش بنیان، میتواند محل تقاطع خوبی برای ارتباط بین دانشگاه و صنعت باشد. این قانون ظرفیتهای خوبی دارد که در صورت عملی شدن میتواند بسیار مؤثر واقع شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]