تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد، تا زمانی که در این راه است خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867442355




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قلعه نویی: بیهوش نتیجه استقلالم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
قلعه نویی: بیهوش نتیجه استقلالم




سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکنان که در برزیل بودند، باید جام جهانی را در تیم‌های باشگاهی خود فراموش کنند.





خبرگزاری فارس:  امیر قلعه‌نویی پس از شکست یک بر صفر مقابل فولاد  در نشست خبری گفت: تبریک می‌گویم این برد را به فولاد بازی خوبی بود. ما خیلی خوب شروع کردیم و می‌توانستیم در نیمه اول با دو گل بیرون بیاییم اما بی‌دقت بودیم و از موقعیت‌هایمان استفاده نکردیم و با کمترین خطر بازی را باختیم. فولاد یک کرنر را نزد. با یک کاشته گل خوردیم و قانون نانوشته فوتبال است. قبل از گل هم فخرالدینی موقعیت گلزنی داشت اما شانس با ما همراه نبود.

امیر قلعه‌نویی در مورد عملکرد استقلال در دو بازی اخیر نیز گفت: همه تیم‌های صدر جدول برای ما بازی کردند ولی ما برای دیگران بازی کردیم. تیمی که موقعیت ایجاد می‌کند نشان می‌دهد در تاکتیک حمله‌ای خوب کار می‌کند اما در این دو بازی که گل نزدیم دلیل دارد. باید دنبال این باشیم که بازیکنان مصدوم ما بیایند، چه در دفاع و چه در حمله غیبت جاسم کرار، هاشم بیک‌زاده  و خسرو حیدری تاثیرگذار بود. مگوئیان هم 20 دقیقه بود که می‌خواست تعویض شود اما روی نیمکت کسی را نداشتم. تیمی که ایجاد موقعیت می‌کند نباید نگران باشد. فولاد تیم خوب و قابل احترامی است اما فولادی‌ها فقط یک شوت زدند. فروزان روز آسانی داشت  و بی‌کارترین بازیکن میدان بود. ما موقعیت‌‌های گلزنی زیادی داشتیم. اگر میلاد فخرالدینی گل می‌زد نتیجه فرق می‌کرد. در هفته‌های آینده باید ضعف هایمان را برطرف کنیم.

وی در مورد  عملکرد آرش برهانی گفت: او خوب دوید اما از موقعیت‌هایش خوب استفاده نکرد.

سرمربی استقلال در مورد مصدومان استقلال و اینکه چرا ملی‌پوشان آماده نیستند، گفت: وضعیت بدنی بازیکنانی که با ما بودند و بازیکنانی که با ما نبودند خیلی فرق دارد. بکن باوئر هم از شرایط بازیکنان ملی پوش بایرن گلایه می‌کرد. مثل اینکه همه جای دنیا همین جور است و از نظر بدنی و انگیزشی افت کردند زیرا بازیکنان ملی پوش فکر می‌کردند تیم‌های اروپایی آنها را می‌خواهند اما نشد. بازیکنانی مثل ابراهیمی و شهباززاده وضعیت خوبی دارند. تیم ما از نظر بدنی توازن ندارد و ملی پوشان باید بدن‌هایشان آماده شود و آنها جام جهانی را هم فراموش کنند.

وی در مورد اینکه تیموریان غیرمسئولانه بازی می‌کند گفت: تا زمانی که میدان بود خوب بازی کرد ولی زمانی که دچار افت بدنی شد تعویضش کردم. شوت او یک زمانی مثل بازی با بوریرام گل می‌شود و یکبار هم مثل فولاد توپ‌هایش گل نمی شود و این سوال فنی نبود.

قلعه نویی در مورد نتیجه بد تیم امید در بازی‌های آسیایی، گفت: من بی‌هوش نتیجه خودم هستم ولی نتیجه تیم امید خوب نبوده است اما من می‌گویم وینگادا مربی بسیار بزرگی است و به تیم امید ما کمک خواهد کرد. در فوتبال دنیا از این اتفاق‌ها رخ می‌دهد. همه مربیان بزرگ در دنیا بازنده می شود و وینگادا هم می‌ بازد. در ایتالیا هم این اتفاق رخ داد، اما برخوردها فرق می‌کند. ببیند چه بر سرمربی آینده داری مثل اکبر محمدی آوردیم. اگر این نتیجه تیم امید  را یک مربی ایرانی گرفته بود پدر مربی ایرانی را در می‌آوردند.تیم امید باید برای مقدماتی المپیک آماده شود و هیچ اشکالی ندارد، این بازی‌ها را باید فراموش کنیم. 4 گل خوردن از ویتنام برای فوتبال ایران خوب نیست اما نباید حمله کرد و نقد باید منصفانه باشد اما آنهایی که قلم و میکروفون دارند نقد منصفانه نمی کنند اما من می‌گویم باید به تیم امید کمک کنیم.







تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن