واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
چند خبر کوتاه از آذربایجانشرقی خبرگزاری رسا ـ رونمایی از بزرگترین تابلو سنگ کشور در تبریز، چاپ دو کتاب در حوزه آذربایجانشناسی و تشریح فعالیت خیرین مدرسهساز کشور از مهم ترین اخبار کوتاه استان است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، بزرگترین تابلو سنگ کشور رونمایی شد همزمان با مراسم اختتامیه هفته نکوداشت تبریز و همایش بین المللی استاد شهریار، از بزرگترین تابلو موزاییک کشور رونمایی شد.
این تابلو سنگ که شامل تصویری از چهره استاد سید محمد حسین شهریار، روستای خشکناب و مقبره الشعرای تبریز است، با استفاده از یک میلیون سنگ ریزه طبیعی دریا (خودرنگ) ساخته شده است. این تابلو سنگ زیبا را استاد صابر صابر بقال اصغری به همراه جمعی از اعضای انجمن هنرهای تجسمی تبریز تکمیل کرده اند.
سنگ ریزه های طبیعی این تابلو از روستای خشکناب گذران دوران کودکی استاد شهریار و توسط جمعی از اهالی ادب و مسئولان جمع آوری شده است، این تابلو در ابعاد دو در سه متر بوده و توسط اعضای انجمن هنرهای تجسمی تکمیل شده است.
قومیت گرایی نوعی سنگ اندازی برای پیشرفت کشور است
حجت الاسلام سیدفاضل چاووشی، مسؤول فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در خصوص مسأله قومیت گرایی و مطرح شدن آن در میان برخی افراد و گروه ها با اشاره به این سخن امام راحل(ره) که «حفظ نظام از اوجب واجبات است» اظهار داشت: افراد مغرض با نظام چون این مهم را برنمی تابند تلاش دارند با منحرف کردن ذهن جوانان از این موضوع، موجب تفرقه میان اقوام به خصوص جوانان شوند.
وی اتحاد اقوام را در سایه محبت و همدلی میان آنها و درایت رهبر فرزانه انقلاب را مهمترین تکیه گاه برای نظام جمهوری اسلامی و پاسخ محکمی بر دهان یاوه گویان دانست و گفت: هدف عمده و اصلی دشمن در هر لباسی برای تفرقه میان اقوام مقابله با ارزش های اسلامی و انقلاب و در یک کلمه مسیر ولایت و اهداف شهدا است.
کتاب تاریخ آذربایجان به رشته تحریر درآمد
مؤسسه تاریخ و فرهنگ دیار کهن برای پاسخگویی علمی و مستند به پرسشهای موجود میان جوانان و دانشجویان درباره تاریخ، زبان و فرهنگ آذربایجان با انجام طرحهای پژوهشی، تلاشهایی کرده است.
بنابر این گزارش، از جمله این طرحهای پژوهشی کتاب "پرسشها و پاسخهایی درباره تاریخ فرهنگ و زبان آذربایجان" و کتاب "پیرامون تاریخ و زبان آذربایجان" است که توسط محققان و پژوهشگران دانشگاهی آذری به انجام رسیدهاند. این دو کتاب با رویکرد علمی و مستند برای سئوالات مطرح شده پاسخهای منطقی ارائه میدهد.
مراسم رونمایی از این دو کتاب در تاریخ 30 شهریور ماه در ساختمان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجانشرقی با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجانشرقی و محققان، اصحاب رسانه و مسئولان فرهنگی برگزار میشود.
خیران مدرسه ساز هر دو ساعت یک کلاس درس احداث می کنند
امیر بنی آدم، رییس هیات مدیره خیران مدسه ساز کشور در مراسم بهره برداری از مدرسه شش کلاسه مرحومه زهرا دامغانی در مراغه اظهار داشت: خیران مدرسه ساز در سال گذشته 11 هزار و 200 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت مدارس کشور را متعهد شدند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون شش هزار و 800 مدرسه نیمه تمام در کشور وجود دارد که خیران مدرسه ساز علاوه بر آغاز طرح های جدید در نظر دارند طرح های نیمه تمام را نیز تکمیل کنند.
وی با بیان اینکه امیر منصور شیرازان خیر تهرانی مدرسه شش کلاسه خیرساز مرحومه زهرا دامغانی را به نیت مادر خود در مراغه احداث کرده است، گفت: مدرسه خیرساز مرحومه زهرا دامغانی با 600 متر مربع زیربنا در زمینی به مساحت دو هزار و 500 متر مربع با پنج میلیارد ریال اعتبار احداث شده است.
گفتنی است، مدرسه خیرساز مرحومه زهرا دامغانی در محل شهرک ولیعصر، خیابان 13 آبان و مدرسه 9 کلاسه امیر منصور شیرازیان در خیابان مدرس این واقع شده است./935/د101/ب4
۱۳۹۳/۶/۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]