تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 22 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828643866




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد از «خود کارشناس‌ پنداری» در دولت قبل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
انتقاد از «خود کارشناس‌ پنداری» در دولت قبل




رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «خودکارشناس‌پنداری» مدیران ارشد در سال‌های 84 تا 92 به کشور آسیب جدی وارد کرد گفت: عدم تعادل و توازن در توسعه کشور ناشی از عدم اتخاذ استراتژی‌های مبتنی بر آمایش سرزمین است.





خبرگزاری ایسنا: رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «خودکارشناس‌پنداری» مدیران ارشد در سال‌های 84 تا 92 به کشور آسیب جدی وارد کرد گفت: عدم تعادل و توازن در توسعه کشور ناشی از عدم اتخاذ استراتژی‌های مبتنی بر آمایش سرزمین است.

 کاظم جلالی در آیین افتتاحییه همایش ملی رویکردهای نوین آمایش سرزمین در ایران که در دانشگاه سمنان در حال برگزاری است، افزود: عدم تعادل و عدم توازن در کشور آسیب‌های بسیار جدی به کشور وارد کرده است که ناشی از نادیده گرفتن و عدم توجه ویژه به آمایش سرزمین است.

وی با بیان اینکه آمایش سرزمین یک برنامه راهبردی است، گفت: اکنون ضرورت برنامه ریزی آمایشی در کشور به وضوح دیده می‌شود.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بیش از 50 سال است که مفهوم آمایش وارد کشور ما شده است، گفت: از سال 1340 تاکنون متناسب با فعالیت‌ها در این حوزه و موانع پیش روی آن در حوزه آمایش سرزمین می‌توان آن را به هفت دوره تقسیم کرد.

جلالی سال‌های 1340 تا 50 را زمان شکل گیری مفهوم آمایش سرزمین در ایران ذکر کرد و ادامه داد: سالهای 50 تا 56 زمان تأسیس مرکز آمایش سرزمین، سال‌های 62 تا 68 ایجاد دفتر برنامه‌ریزی آمایش سرزمین، سال های 68 تا 75 زمان واگذاری طرح آمایش سرزمین به سازمان برنامه‌ریزی و تهیه خط و مشیء برای درج در برنامه توسعه و سال‌های 76 تا 84 نیز انجام فعالیت‌ها در حوزه مطالعات و نظریه‌ها در مقوله آمایش سرزمین بوده است. البته این مهم موانع بسیار زیادی در این سال‌ها پیش روی داشته است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال‌های 84 تا 92 موانع جدی‌تری پیش روی طرح آمایش سرزمین بوده است، گفت: تفکر خود کارشناس پنداری مدیران ارشد در سال‌های 84 تا 92 آسیب جدی به کشور وارد کرد.

وی اضافه کرد: مدیران ارشد خود را بهترین کارشناس می‌پنداشتند و در همین زمان بود که سازمان مدیریت و برنامه ریزی منحل شد و همچنین انحلال مرکز ملی آمایش نیز به وقوع پیوست.

جلالی با اشاره به اینکه تا قبل از این رویکرد تصمیم گیری در کشور ضد برنامه‌ای بود اضافه کرد: اکنون در سال 1392 تا امروز آمایش سرزمین مورد توجه ویژه قرار گرفته است که جای تبریک دارد، همچنین در این سال‌ها با احیاء سازمان برنامه ریزی و تهیه برنامه ششم توسعه نیز روبرو هستیم که این نیز جای تبریک دارد.

وی تأکید کرد: اگر در برنامه نویسی تنها به کلیات بپردازیم و آرزوهایمان و همه آن چیزی که دوست داریم اتفاق بیفتد را بنویسیم، بزرگترین اشتباه را در تدوین برنامه مرتکب شده‌ایم از این رو در چنین وضعیتی برنامه ننویسیم بهتر است.

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم آمایش سرزمین انجام دهیم باید اطلاعات ما نسبت به سرزمین جامع و کامل باشد ادامه داد: آمایش سرزمین باید به رفع موانع توسعه‌ای در کشور کمک کند، موانع توسعه‌ای موجب شده است تفاوت‌ها و نابرابری‌ها با نرخ زیادی افزایش پیدا کند.

جلالی با تأکید بر نقش آمایش سرزمین در جلوگیری از حوادث طبیعی و زیست محیطی گفت: ما در استان سمنان برای اصفهان و ارومیه نیز گریه می‌کنیم، استان سمنان با بحران خشکسالی و کمبود آب مواجه است، اصفهان و ارومیه نیز با این مشکل دست گریبان هستند، چرا زاینده رود نباید جاری باشد؟ چرا باید دریاچه ارومیه خشک شود؟ آمایش سرزمین می‌تواند کشور را از این بحران‌ها خارج کند، در طرح آمایش سرزمین باید نگاه فرا منطقه‌ای و ملی داشته باشیم.

راه اندازی کمیسیون آینده پژوهی در دولت و مجلس ضروری است

وی ضعف تفکر در کشور را یکی دیگر از آسیب‌های حوزه برنامه ریزی در کشور دانست و گفت: کمیسیون آینده پژوهی در دولت و مجلس یک ضرورت است، ما فقط به امروز نگاه می‌کنیم اما به پژوهش و مطالعه برای آینده نگاه خوبی نداریم.






تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن