واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > البرز حجت الاسلام صالحی:
بومی کردن اقتصاد از ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتی است
کرج - خبرگزاری مهر: مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان البرز گفت: بومي كردن اقتصاد يكي از ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتي يا همان اقتصاد اسلامي است و اين زماني محقق مي شود كه تفكر آن توسط مسئولين و مديران و مردم جامعه عملياتي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد اکبری مديرعامل بانك مهر اقتصاد استان البرز و حجت الاسلام محمد صالحی مديركل اوقاف و امور خیریه استان البرز پیش از ظهر چهارشنبه در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه در کرج در دیداری مشترک درباره مسائل بانكداري اسلامي و لزوم اجرای آن در عملكرد بانكها به بحث و گفتگو پرداختند. درست مصرف کردن از راههای اجرای اقتصاد مقاومتی است
مديركل اوقاف و امور خيريه استان البرز در اين نشست با تقدير و تشكر از زحمات بانك مهر اقتصاد استان البرز در جهت تحقق اقتصاد مقاومتي گفت: بومي كردن اقتصاد يكي از ملزومات تحقق اقتصاد مقاومتي يا همان اقتصاد اسلامي است و اين زماني محقق مي شود كه تفكر آن توسط مسئولين و مديران و مردم جامعه عملياتي شود.
حجت الاسلام صالحي با اشاره به فرهنگ درست مصرف كردن تاكيد كرد: فرهنگ درست مصرف كردن يكي از راه هاي پياده سازي اقتصاد مقاومتي است.
وي افزود: بايد از اسراف جلوگيري كرد تا فرهنگ صرفه جويي در جامعه نهادينه شود چرا كه اقتصاد مقاومتي با بهينه سازي مصرف محقق مي شود.
حجت الاسلام صالحي در پايان، بانك مهر اقتصاد استان البرز را يكي از موثرترين بانك ها در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي دانست و گفت: بانك مهر اقتصاد با سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف جامعه به ويژه بخش صنعت و توليد قدم هاي موثري را در بومي شدن اقتصاد استان البرز برداشته است كه اين امر لازمه تحقق اقتصاد مقاومتي است. به اقتصاد پویا می اندیشیم در این دیدار مدیرعامل بانک مهر اقتصاد ضمن اشاره به اينكه بانكداري اسلامي از اولويت هاي این بانک است، گفت: بانک مهر اقتصاد با تحقق بانکداری اسلامی به اقتصاد پویا می اندیشد. اکبری با اشاره به پرداخت 45 هزار فقره تسهيلات طی سال گذشته در استان گفت: تمامي اين تسهيلات بر طبق موازين و اصول بانكداري اسلامي پرداخت شده است. وی ادامه داد: از همان تاريخ كه بانكداري بدون ربا به عنوان بانكداري اسلامي معرفي شد بانک مهر اقتصاد استان البرز، عمل نمودن به تمامی اصول و موازین بانکداری اسلامی را در اولویت فعالیت های خود قرار داده است.
اكبري با بيان اينكه بانكداري اسلامي با مديريت دارايي موجب افزايش درآمد عمومي مي شود،تاکید کرد: تقسيم ريسك و مديريت بر آن براي دستيابي به حاكميت مشاركت و همكاري در انجام پروژه ها يكي از اهداف بانكداري اسلامي است.
مدیرعامل بانک مهر اقتصاد استان البرز با اشاره به اینکه بانکداری اسلامی بر ساختار مالی و پولی اطلاق می شود که فعالیت هایش مطابق با قوانین و شریعت اسلامی باشد افزود:نظام بانکی در ساختار اقتصادی هر کشور در جایگاه مدیریت توزیع منابع پولی در میان فعالان بخش خصوصی و همچنین بازوان اجرایی نهادهای ناظر بر اقتصاد برای کنترل و هدایت نقدینگی در جامعه است.
اكبري در ادامه با اشاره به رضايت مندي مشتريان از بانك مهر اقتصاد استان البرز گفت: بانك مهر اقتصاد استان البرز با عمل نمودن به قوانين و اصول بانكداري اسلامي توانسته است اعتماد و اطمينان مردم را جلب نمايد به طوري كه طبق آخرين نظر سنجي به عمل آمده 83 درصد از سپرده گذاران بانك مهر اقتصاد استان البرز از عملكرد و ارائه خدمات اين بانك رضايت دارند.
مدير كل بانك مهر اقتصاد استان البرز با اشاره به پرداخت 45 هزار فقره تسهيلات طی سال گذشته در استان البرز افزود: در سالي كه گذشت بانك مهر اقتصاد استان البرز 45 هزار فقره تسهيلات معادل 826 ميليارد تومان داشته است كه تمامي اين تسهيلات بر طبق موازين و اصول بانكداري اسلامي بوده است.
اكبري در پايان گفت: در بانك مهر اقتصاد کمیته نظارتي تحت عنوان کمیته فقهي و شرعي، تمامي دستورالعمل ها و قراردادهاي منعقد شده در اين بانك را مطالعه کرده ودر صورت مطابقت با اصول بانکداری اسلامی به تائید این کمیته می رسد.
۱۳۹۳/۶/۲۶ - ۱۵:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]