تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871714106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ شورای نگهبان به یک سوال : چرا انتخابات میاندوره ای مجلس در سه شهر برگزار نمی شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پاسخ شورای نگهبان به یک سوال : چرا انتخابات میاندوره ای مجلس در سه شهر برگزار نمی شود؟
سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره اعلام وزارت کشور مبنی بر عدم برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در ۲حوزه "تفت و "میبد" و "نهاوند" گفت: برای برگزاری انتخابات آمادگی داریم و منتظریم وزارت کشور اعلام آمادگی کند.




به گزارش نامه نیوز، ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوالی درباره اعلام وزارت کشور مبنی بر عدم برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در دو حوزه "تفت و "میبد" و "نهاوند" گفت: درباره برگزاری انتخابات فرآیند قانونی این است که وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات آمادگی خودش را برای برگزاری انتخابات اعلام کند و شورای نگهبان هم که مطابق قانون اساسی وظایفی دارد برای برگزاری انتخابات اعلام آمادگی کند.


او با بیان اینکه «ابتکار برگزاری انتخابات از شورای نگهبان شروع نمی‌شود که شورای نگهبان بگوید آیا انتخابات باید صورت بگیرد یا نه»، گفت:شروع و استارت این کار(برگزاری انتخابات) از طرف وزارت کشور زده می‌شود و جایگاه‌ها مشخص است.


سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که آیا عدم بودجه کافی برای برگزاری انتخابات میاندوره‌ای در دو حوزه انتخابیه تفت و میبد و نهاوند استدلال کافی برای عدم برگزاری انتخابات است یا نه، گفت: پاسخی که ما به وزیر محترم کشور دادیم بر اساس استنباطی بود که از نامه وزیر کشور داشتیم؛ استنباط این بود که برگزاری انتخابات ممکن نیست.


وی گفت: شورای نگهبان درباره مباحث ایجابی انتخابات دخالت می‌کند و نظر می‌دهد، اما اگر عزیزان اعلام کردند برگزاری انتخابات ممکن نیست ما در رابطه با عدم امکان برگزاری انتخابات نظری نمی‌دهیم. ما منتظر هستیم که بگویند ما می‌خواهیم انتخابات را برگزار کنیم تا ما هم سهم خودمان را برای اعمال قانونی انجام بدهیم.


ابراهیمیان گفت: اینکه آنچه در این نامه و مکاتبات آمده در ارزیابی نهایی به معنای عدم امکان هست یا نه، ما در مقام ارزیابی آن نیستیم. اگر اعلام کنند که ما آماده برگزاری این انتخابات هستیم شورای نگهبان هیچ مانعی برای اینکه به وظایف خود عمل کند ندارد. لذا هنوز اعلام آمادگی نشده است و اعلام عدم آمادگی ما را با تکلیفی مواجه نمی‌کند.


سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که انتخابات در ایران حتی در زمان دفاع مقدس هم برگزار شد، حال مگر وضعیت بدتر از جنگ است که شرایط برگزاری این انتخابات ها فراهم نباشد؟ گفت: اینکه آیا این مشکلات به نحوی عدم امکان برگزاری انتخابات را توجیه کند باید از عزیزان وزارت کشور سوال شود چرا که مقام ارزیابی امکان و عدم امکان برگزاری انتخابات ما نیستیم.


او با بیان اینکه شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات در 2 حوزه انتخابیه تفت و میبد و نهاوند آماده است، گفت: ما منتظر هستیم که وزارت کشور امکان برگزاری انتخابات را به ما اعلام کند. اگر سایر شرایط قانونی جمع شود ما به عنوان شورای نگهبان مانعی برای برگزاری انتخابات نمی‌بینیم. لذا عذر عدم برگزاری از سوی شورای نگهبان اعلام نشده است.




منبع: تسنیم


۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن