واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حقوق 225 سال یک کارمند در ایتالیا معادل حقوق سالانه یک مدیر ارشد است رم - ایرنا - اتحادیه کاری ˈFisac-Cgil ˈ در گزارشی با عنوان ˈحقوق های فقیرانهˈ اعلام کرد که یک کارمند در ایتالیا باید بطور متوسط بیش از دو قرن ونیم کار کند تا به درآمد معادل یک سال یک مدیر ارشد برسد.
به گزارش ایرنا، "اگوستینو مگاله" مدیر این اتحادیه با اشاره به تفاوت حقوقی در ایتالیا گفت: درآمد یک کارمند در ایتالیا پس از 225 سال کار به اندازه حقوق یک سال کار یک مدیر ارشد است.
براساس این گزارش، درامد متوسط سالانه در ایتالیا معادل 28 هزار و 593 یورو است در حالی که حقوق سالانه مدیران ارشد به شش میلیون پانصد هزار یورو می رسد.
گفتنی است که در سال 1970 میلادی تفاوت درآمد یک مدیر ارشد نسبت به یک کارگر 20 برابر بود، در حالی که امروز دویست و پنچاه برابر شده است.
بدین ترتیب حقوق یک جوانی که بتازگی در ایتالیا فارق التحصیل و مشغول کار شده است از 800 یورو تا یک هزار یورو است در حالیکه بیش از هفت میلیون بازنشسته ماهانه کمتر از یک هزار یورو درآمد دارند.
خانواده های ایتالیایی در سال گذشته میلادی متحمل بیش از 15 هزار یورو مالیات شدند که 325 یورو کمتر از سال 2012 بود اما امسال فشار مالیاتی افزایش یافته و ماهانه به یک هزار و 277 یورو می رسد.
موسسه خیریه کاریتاس وابسته به اسقف های ایتالیا نیز اخیرا پس از بررسی سال های بحران اقتصادی (از سال 2007 تا 2012) در این کشور اعلام کرد که شمار فقرا در ایتالیا دو برابر شده است.
بر اساس این گزارش، در سال 2007 میلادی که آخرین رشد تولیدات ناخالص ملی در ایتالیا ثبت شد، شمار فقرا به دو میلیون و 400 هزار نفر می رسید که معادل 4.1 درصد جمعیت این کشور بود درحالی که در سال 2012 بر اساس آخرین داده ها شمار فقرای مطلق ایتالیا به چهار میلیون و 800 هزار نفر رسیده است که معادل 8 درصد جمعیت این کشور است.
این گزارش می افزاید: در صورتی که هزینه ماهانه یک خانواده متشکل از دو بزرگسال و دو کودک که در داخل شهر زندگی می کنند کمتر از 1600 یورو باشد،این خانواده زیر خط فقر محسوب می شود.
گزارش کاریتاس، تاییدی بر مشکلات موجود در بازار کار و اقتصاد ایتالیا است که همچنان وجود دارد و همواره خانواده های بیشتری دچار فقر می شوند.
فقر حتی میان شاغلین نیز نفوذ کرده و نه تنها افزایش یافته بلکه مرزهای خود را نیز گسترده تر کرده است و به بخش هایی رسیده که در گذشته کمتر آسیب پذیر محسوب می شدند.
قبل از بحران اقتصادی اغلب فقرا شامل سالمندان و اهالی جنوب ایتالیا و خانواده های پر جمعیت بودند در حالی که هم اکنون فقر حتی در خانواده هایی که دو عضو شاغل دارند نیز نفوذ کرده است.
به عقیده این موسسه، سیاست های اقتصادی و اجتماعی دولت های پیشین ایتالیا نیز در دوران بحران هیچ نتیجه ای برای فقرا به همراه نداشت و در این کشور تدابیر ملی علیه فقر مطلق نیز وجود ندارد.
اروپام*1*461/1547
25/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]