تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816548537




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد آمریکا با فروپاشی روبرو است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارشناس ارشد آمریکایی: اقتصاد آمریکا با فروپاشی روبرو است تهران -ایرنا - ˈربکا اشتراوسˈ کارشناس ارشد شورای روابط خارجی آمریکا، در مقاله ای نوشت: با ادامه روند کنونی در حاکمیت آمریکا، بن بست کامل اقتصادی دور نخواهد بود و اجرای اصلاحات اقتصادی نیز به دلیل شکاف میان دولت و مردم، فعلا امکان پذیر نیست.


"اشتراوس" که چکیده مقاله اش در تارنمای شورای روابط خارجی آمریکا و متن کامل آن در تارنمای "کواتز" منتشر شده است، می نویسد: از نظر توازن بودجه، وضعیت کشورهایی چون ایتالیا، فرانسه و آلمان در دهه های گذشته، به مراتب بدتر از آمریکا بوده است، اما اگر شرایط کنونی ادامه یابد، امریکا تا سال 2040، پس از ژاپن بدترین شرایط را از نظر بدهی های ملی در میان کشورهای صنعتی خواهد داشت.
بیشتر کشورهای توسعه یافته در سال های اخیر با مشکل انباشت بدهی ها رو به رو بوده اند و برای مبارزه با کسری بودجه، ناچار شده اند دست به دامان ریاضت اقتصادی شوند. جالب آنکه در این زمینه، کشورهای اروپایی نسبت به آمریکا جلوتر بوده اند.
بیشتر کشورهای غربی، پرداخت های بازنشستگی را به عنوان یکی از سنگین ترین هزینه های ملی، هدف قرار داده اند. برای مثال، در آلمان، مزایای بازنشستگی با کاهش شمار مالیات پردازندگان، به صورت خودکار کاهش می یابد. در ایتالیا، سن بازنشستگی متوازن با افزایش میانگین عمر شهروندان، افزایش می یابد! فرانسه نیز بخشی از نظام حقوق بازنشستگی اش را به نرخ تورم گره زده است. این مقررات، سبب خواهد شد که هزینه های تحمیلی بر دولت ها در این حوزه تا سال 2030 در فرانسه 30 درصد، در آلمان 40 درصد و در ایتالیا حدود 50 درصد کاهش یابد.
در بخش هزینه های درمانی هم اروپایی ها جلوتر از آمریکا قدم بر می دارند. به ویژه، پیش بینی می شود که آلمان و ایتالیا که بالاترین آمار سالمندی را هم دارند، هیچ گونه افزایشی در هزینه های بهداشتی و درمانی نداشته باشند؛ جز هزینه هایی که به طور طبیعی به افزایش سن مربوط است. برعکس، پیش بینی می شود که امریکا در سال های آینده بیشترین نرخ رشد هزینه های درمانی را در میان کشورهای گروه هفت داشته باشد؛ در حالی که بسیاری از این هزینه ها قابل پیشگیری هستند.
دولت آمریکا در حالی از اجرای سیاست های ریاضتی سر باز می زند که اجرای آن در این کشور به مراتب آسان تر از اروپا خواهد بود. میانگین سن آمریکاییان از میانگین سن اروپا جوان تر است و آمریکاییان دیرتر بازنشسته خواهند شد، آمریکاییان ثروتمندتر از اروپاییان هستند و تکیه آنان بر پس اندازهای شخصی شان نسبت به حقوق بازنشستگی، بسیار بیشتر از اروپاییان است و بالاخره، رشد اقتصادی در آمریکا بیش از سایر کشورهای گروه 7هفت است.
با این همه، افکار عمومی شهروندان آمریکایی، به شدت با اجرای سیاست های ریاضت اقتصادی مخالف است.
نظرسنجی ها نشان می دهد در حالی که بیشتر آمریکاییان از توازن بودجه دولت پشتیبانی می کنند، اکثر آنان از اجرای سیاست های کاهش بودجه گریزان هستند. این وضعیت در اروپا کاملا برعکس است و شهروندان اروپایی از پیامدهای انباشت بدهی و بودجه نامتوازن آگاهند.
ربکا اشتراوس در پایان نوشت: جدا از تردیدهای موجود بر سر اینکه سیاستمداران آمریکایی بتوانند بر سر نجات اقتصاد آمریکا به توافق و تفاهم برسند، مهمترین چالش کاخ سفید این خواهد بود که بتواند افکار عمومی مردم را با خود همراه سازد.
رسانام**9163**5981


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن