تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه  الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871353108




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان ملل: نامزدان انتخابات افغانستان باید نتایج بازرسی آراء را بپذیرند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سازمان ملل: نامزدان انتخابات افغانستان باید نتایج بازرسی آراء را بپذیرند کابل- ایرنا - سخنگوی دفتر سیاسی سازمان ملل متحد در افغانستان ˈیوناماˈ با اشاره به تعهد دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان به پذیرش نتیجه بازشماری و بازرسی آرا، از عبدالله عبدالله و اشرف غنی احمد زی خواست که نتایج بازرسی و بازشماری آرا را که قرار است در چند روز آینده اعلام شود، بپذیرند.


به گزارش ایرنا، "نظیف الله سالارزی" سخنگوی دفتر سیاسی سازمان ملل متحد در افغانستان، "یوناما" روز سه شنبه به خبرگزاری "جمهور" گفت: روند بازرسی و ابطال آرا به پایان رسیده و سازمان ملل متحد با بی طرفی کامل نقش خود را در روند بازرسی و بازشماری آرا ایفا کرد.
وی گفت: روند بازشماری آرا بدون جانب داری به گونه شفاف به پایان رسید و تعدادی زیادی از نهادهای ملی و بین المللی نیز از این روند استقبال کردند.
سالارزی گفت: کمیسیون انتخابات نتیجه بازشماری و بازرسی آرا را روز گذشته به کمیسیون شکایات افغانستان ارسال کرد که بر اساس آن نقش سازمان ملل متحد در این روند به پایان رسید.
وی خاطرنشان کرد که سازمان ملل متحد بر اساس تقاضای هر دو نامزد دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان که به صورت علنی تعهد کردند نتایج بازشماری آرا را می پذیرند، وارد روند شد و در بازشماری و بازرسی آرا نظارت کرد.
وی تاکید کرد که هر دو نامزد مسوولیت دارد تا افغانستان را بسوی آینده صلح آمیز هدایت کند از این رو دولت وحدت ملی نیاز واقعی مردم این کشور است.
کمیسیون انتخابات افغانستان روز گذشته از پایان روند بازرسی و بازشماری آراء خبر داد و اعلام کرد که این نتایج به کمیسیون شکایات فرستاده شده است.
طبق قانون انتخابات افغانستان، هر دو نامزد حق دارند تا ٢٤ ساعت شکایت خود را از روند بازشماری و بازرسی آرا به کمیسیون شکایات ارایه کنند و کمیسیون شکایات نیز موظف است طی ٤٨ ساعت به این شکایت ها رسیدگی و نتایج نهایی را به کمیسیون انتخابات ارسال کند تا اعلام شود.
انتخابات ریاست جمهوری افغانستان پس از آن به جنجال کشیده شد که عبدالله عبدالله نتایج ابتدایی دور دوم انتخابات این کشور را که بر اساس آن اشرف غنی احمد زی، پیشتاز اعلام شد، نپذیرفت و مدعی شد تقلب گسترده در انتخابات روی داده است.
پس از این ادعا، دو نامزد ریاست جمهوری با میانجگیری سازمان ملل و معاونان رییس جمهور افغانستان و وزیر امور خارجه آمریکا موافقت کردند، صد درصد آرا با نظارت سازمان ملل، نمایندگان دو نامزد، ناظران بین المللی و رسانه ها بازشماری و بازرسی شود.
بر اساس این توافق پس از بازشماری و بازرسی آرا، نفر اول رییس جمهور و نفر دوم رییس اجرایی دولت افغانستان خواهد شد، تا پس از 2 سال با فراخوانی لویه جرگه (مجلس بزرگان و ریش سفیدان) و اصلاح قانون اساسی، سمت رییس اجرایی دولت افغانستان به نخست وزیری تغییر یابد.
حدود و مسئولیت های رییس اجرایی دولت افغانستان از جمله مسائلی است که در دو ماه مذاکره فنی و سیاسی دو تیم تحول و تداوم به رهبری اشرف غنی احمد زی و تیم اصلاحات و همگرایی به رهبری عبدالله عبدلله تا کنون حل نشده باقی مانده است.
دیروز و امروز سخنگویان دو گروه انتخاباتی از نزدیک شدن دو نامزد به توافق نهایی برای تشکیل دولت وحدت ملی افغانستان خبر دادند.
دور دوم از سومین دوره انتخابات ریاست جمهوری افغانستان بین عبدالله عبدالله و اشرف غنی احمدزی 24 خرداد برگزار شد.
آساق*5*291*1501


25/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن