واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ شهريور ۱۳۹۳ (۹:۴۶ق.ظ)
استاندار کرمانشاه خطاب به شهرداري: براي جلوگيري از آب گرفتگي معابر برنامه ريزي کنيد استاندار کرمانشاه بر برنامه ريزي لازم و سريع به منظور جلوگيري از آب گرفتگي معابر و وقوع سيلاب در شهر کرمانشاه با توجه به نزديک شدن به فصل پاييز تأکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج از کرمانشاه، ابراهيم رضايي بابادي در دومين جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان از شهرداري کرمانشاه و سازمان هواشناسي خواست که به منظور اطلاع کافي از چگونگي شرايط آب و هوايي و اقدامات لازم از سوي شهرداري جهت جلوگيري از آب گرفتگي معابر و وقوع سيلاب در شهر تفاهم نامه اي منعقد نمايند.
وي اظهار داشت: با توجه به نزديک شدن به فصل پائيز و شروع بارندگي، شهرداري کرمانشاه بايد نسبت به برنامه ريزي سريع و صحيح جهت جلوگيري از آب گرفتگي در معابر سطح شهر اقدام نمايد و از همين حالا به فکر پاکسازي در نقاط مختلف باشد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به گزارش مديريت هواشناسي استان مبني بر پيش بيني بارندگي هاي خوب و نرمال در سطح استان در پاييز امسال گفت: خوشبختانه طبق پيش بيني و صحبت هاي مديريت هواشناسي استان، در پاييز امسال بارندگي ها در حد نرمال و بالاتر از نرمال در استان کرمانشاه صورت مي گيرد، لذا مديريت صحيح جهت جلوگيري از آب گرفتگي معابر در سطح شهر کرمانشاه ضروري است.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود بر مقاوم سازي بيشتر در منازل روستايي تأکيد کرد و گفت: بنياد مسکن و ديگر دستگاه هاي مرتبط در جهت مقاوم سازي منازل در روستاها بايد تلاش و جديت داشته باشند.
رضايي بيان داشت: دقت و توجه در مقاوم سازي منازل روستايي الزامي است.
وي نقش آموزش براي شناخت دقيق در مقابله با بلاياي طبيعي در روستاها را مورد تأکيد قرار داد و گفت: بحث آموزش امداد و نجات در روستاها بايد با محوريت قرار دادن دهياران صورت گيرد تا دهيار متوجه گردد در زمان وقوع بلاياي طبيعي چه اقداماتي بايد انجام دهد.
وي گفت: دستگاه ها و ادارات مختلف بايد از امکانات موجود در جهت پيشگيري از بلاياي طبيعي استفاده کنند و همگي با تعامل و هماهنگي به دنبال شرايط بهتر در استان باشند.
برنامه ريزي براي ارائه آموزش به 1396 دهيار
همچنين در اين جلسه معاون امور عمراني استانداري نيز گفت: با توجه به محوريت دهياران در روستاها، برنامه ريزي براي ارائه آموزش به 1396 دهيار در خصوص پيشگيري از وقوع بلاياي طبيعي در استان ضروري است.
مجتبي نيک کردار افزود: براي پيشگيري صحيح از وقوع بلاياي طبيعي اصل کار در روستاها است که بايد ضمن تلاش براي مقاوم سازي منازل روستايي، آموزش به دهياران به منظور کسب اطلاعات و آگاهي لازم قبل ار بحران، حين بحران و بعد از بحران ناشي از بلاياي طبيعي ارائه شود.
وي همچنين از راه اندازي اورژانس هوايي در استان کرمانشاه همزمان با 14 استان ديگر در کشور خبر داد.
برنامه هاي مرتبط با هفته کاهش اثرات بلاياي طبيعي در استان
در اين جلسه مدير کل مديريت بحران استان نيز گزارشي از فعاليت هاي اين مديريت ارائه کرد و گفت: موضوع آموزش از طريق صداوسيما جهت پيشگيري و شناسايي بلاياي طبيعي در استان در دستور کار قرار گرفته است.
حسين باباجاني افزود: طي جلسات برگزار شده کارگروه هاي چهارده گانه مرتبط با امر پيشگيري از وقوع بلاياي طبيعي برنامه هاي خود را به مديريت بحران ارائه داده اند.
وي همچنين با اشاره به نزديک شدن به هفته کاهش اثرات بلاياي طبيعي افزود: براي اين هفته برنامه هاي خود را تنظيم کرده ايم که با هماهنگي دستگاه هاي مرتبط به اجرا در خواهند آمد.
پيش بيني بارندگي نرمال و بالاتر در پاييز و زمستان امسال
در ادامه اين جلسه مدير کل هواشناسي استان هم با توجه به پيش بيني صورت گرفته در خصوص ميزان بارندگي در پاييز امسال گفت: در پاييز امسال به خصوص در آبان و آذر بارندگي نرمالي خواهيم داشت و همچنين پيش بيني شده که در دي و اسفند نيز بارندگي ها در حد نرمال و بالاتر از نرمال باشد.
در ادامه جلسه گزارشي از رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان در خصوص اقدامات فوريت هاي پزشکي در زمان بلاياي طبيعي و همچنين گزارشي از طرف گروه مشاور در خصوص مطالعات لرزه اي بستر در استان کرمانشاه ارائه شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]