تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869611010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف محموله قاچاق حاوی ۱۹۵ کیلوگرم مرجان در زاهدان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
کشف محموله قاچاق حاوی ۱۹۵ کیلوگرم مرجان در زاهدان
مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران از کشف محموله قاچاق حاوی ۱۹۵ کیلوگرم مرجان در زاهدان خبر داد.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،کیوان هوشمند  با بیان این مطلب افزود:  غارتگران طبیعت طی سال های اخیر از زمین، هوا و دریا به ذخایر طبیعی کشور هجوم آورده و هیچ گروهی از زیستمندان ازجمله پرندگان، پستانداران، خزندگان، آبزیان، گیاهان و غیره از این هجوم در امان نیستند. به گفته وی، نیروهای یگان محیط زیست سیستان و بلوچستان پس از کسب اطلاع از فروش غیرقانونی مقدار زیادی مرجان پس از هماهنگی با مقام قضایی و اخذ نیابت قضایی در یک اقدام ضربتی و هماهنگ موفق به کشف ۱۹۵ کیلوگرم مرجان دریایی از نوع توده ای و شاخه ای در شهرستان زاهدان شدند. مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران اظهار داشت: این عملیات در سه نقطه از شهر زاهدان انجام شده و ۳ نفر متهم نیز در این زمینه بازداشت و به مراجع قضایی معرفی شدند.

هوشمند تصریح کرد: بر اساس مصوبه شماره ۲۴۲۹۶۲/۴۸۳۱۳ کمیسیون زیربنائی دولت مورخ ۱۳۹۱/۱۲/۸ ضرر و زیان وارده به محیط زیست ناشی از برداشت غیرقانونی مرجان به ازای هر یک کیلوگرم مرجان معادل ۱۰ میلیون ریال تعیین شده است. وی افزود: در اعماق اقیانوس ها و بسترهای کم عمق برخی از دریاها جوامع زنده پر رمز و راز و ارزشمندی یافت می شود که بسیار با ارزش و  بی بدیل هستند. یکی از این جوامع زنده و موجودات زیبای دریایی، آبسنگ مرجانی نام دارد. این اکوسیستم های دریایی منحصر به فرد و کهنسال غنی ترین بیوم دریایی محسوب می شوند. مدیر دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران یاداور شد: متاسفانه مرجان ها دائما مورد تعرض اند؛ بطوری که تاکنون ۱۰ از درصد مرجان های جهان کاملا تخریب و تاکنون بیش از ۳۵ درصد نیز در معرض تهدید و تخریب شدید قرار گرفته اند و اگر بدین منوال ادامه یابد طی ۱۰ الی ۲۰ سال آینده کل این اکوسیستم با ارزش از بین خواهند رفت. به گفته وی، هشت درصد از کل ذخایر مرجانی جهان در خلیج‌فارس وجود دارد و در حال حاضر نزدیک به ۱۵۰ گونه مرجان‌ در آب‌های کشور شناسایی شده است. تراکم این حجم مرجان‌ها در منطقه‌ای به این کوچکی باور نکردنی است به گونه‌ای که در حال حاضر مشاهده می‌کنیم اکثر جزایر جنوبی کشور مانند خارک، لاوان، هندورابی، فارور، بنی فارور، قشم، لارک، هنگام و هرمز دارای سواحل مرجانی هستند.

هوشمند تأکید کرد: از آنجا که مرجان‌ها عامل خودپالایی خلیج‌فارس هستند با مرگ آنها میزان آلودگی این دریا به صورت تصاعدی افزایش یافته و باعث نابودی کل حیات در منطقه می‌شود. وی افزود: در کنار برداشت غیرمجاز، آلودگی نفتی، افزایش‌ دما و کدورت آب به دلیل نشست ریزگردها در دریا دلایل اصلی نابودی مرجان‌های کشور هستند. در کنار این مخاطرات متاسفانه عده ای سودجو و غارتگر نیز با برداشت غیرمجاز صخره های مرجانی کمر همت بر تخریب این گونه های با ارزش و سرمایه های جهانی بسته اند. هوشمند با اشاره به برخی دیگر از فواید و ارزش های صخره های مرجانی در اکوسیستم دریایی گفت: منبع غذایی اصلی بیش از ۹۳ هزار گونه ماهی، میگو و دیگر گونه ها از پیرامون این بستر است، این بستر محل امن جهت زیست و تخم ریزی ۲۵ درصد ماهیان است، صخره های مرجانی برای حفظ سواحل در برابر ضربات مخرب امواج و کاهش فرسایش ساحل سهم به سزایی دارند، محل امن و مناسبی برای تجمع ماهیان تزئینی و اکواریمی هستند و  دارای ارزش بالای زیبا شناختی اند.


منبع: خبرگزاري مهر




تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن