تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829915637




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اگر فرزند دیابتی دارید بخوانید


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اگر فرزند دیابتی دارید بخوانید
پس از تشخیص دیابت کودک، شما علاوه بر مسولیت‌های پیشین، مسئولیت کمک به فرزند خود را برای مدیریت دیابت نیز بر عهده دارید. در این زمان صحبت کردن با یکدیگر مهم تر از همیشه است.
به گزارش نامه نیوز. مرز باریکی بین مراقبت صحیح و مراقبت آزار دهنده (بروز نگرانی و سردرگم کردن کودک) وجود دارد. چگونگی دست یافتن به تعادل مهم است. در زیر به برخی از راه‌ها برای صحبت کردن با کودک در مورد دیابت اشاره شده است:

هنگام گفتگو با کودک از کلمات و لحن عصبانی و قضاوتی استفاده نکنید. در مورد کلماتی که به کار می‌برید فکر کنید. به عنوان مثال، به جای قند خون "بد"، عبارت قند خون "بالا" را به کار ببرید. مراقب باشید فرزند خود را سرزنش نکنید بلکه به او کمک کنید تا دیابت خود را مدیریت کند.

در گوش دادن فعال مشارکت کنید. با اینکه گاهی دشوار است، اما بسیار مهم است که از نزدیک به نقطه نظرات و سوالات فرزندتان گوش دهید. به او بازخورد دهید تا مطمئن شوید حرف او را کامل درک کرده اید و با او ارتباط چشمی برقرار کنید.

با آرامش واکنش نشان دهید. کودکان و نوجوانان پاسخ های شما را به خاطر می‌سپارند و اغلب از واکنش منفی شما در آینده اجتناب می‌کنند. هنگامی که فرزند شما قند خونش بالاست؛ آرامش خود را حفظ کنید، بر روی راه حل مناسب تمرکز کنید و پیش بروید.

مراقب حالات منفی صورت خود باشید. وقتی که قند خون خارج از محدوده را می‌خوانید، سعی کنید نا امید و یا وحشت زده به نظر نیایید، کودک شما می‌تواند حالات چهره شما را بخواند و ممکن است احساس کند زمانی که قند خون او بیش از حد کم یا زیاد است از او نا امید شده اید. احساسات خود را به اشتراک بگذارید.

تنظیم واقع بینانه انتظارات. اشتباهات رخ خواهد داد و مدیریت کامل دیابت دیابت غیر ممکن است. اگر شما این را باور کنید، کار برای شما و فرزندتان سخت نخواهد بود. هنگامی که شما اهداف غیر واقعی را تنظیم می‌کنید، ممکن است فرزند شما چیزهایی را از شما پنهان کند. به عنوان مثال، بهتر است بدانید سطح قند خون همواره قابل کنترل نیست، اما هدف این است که کودک قند خونش را نزدیک به محدوده معین نگه دارد، به طوریکه که به تنظیم برنامه‌های زندگیش کمک کند.

با فرزندتان صادق باشید. اجازه دهید فرزندتان بداند که از شما حقیقت را خواهد شنید. اگر او احساس کند چیزهایی هست که او نباید داشته باشد، گفتن اینکه باید از آن اجتناب کند بهترین گزینه است. با همکاری یکدیگر مشکل را حل کنید.

با فرزندتان همدلی کنید. خود را جای فرزندتان قرار دهید. سعی کنید تصور کنید که او چه احساسی دارد. این احساسات ممکن است طیفی از ترس، غم، خشم، انکار و فرسودگی باشد.

سیاست درهای باز را داشته باشید. به فرزندتان بگویید به ایده‌ها و شکایت‌هایش هر زمان که بخواهد گوش خواهید داد. به او مجدد اطمینان دهید که در مورد هر چیزی که در ذهن خود دارد بیاید و با شما صحبت کند. شما می خواهید گوش دهید و هر قدر می‌توانید به او کمک می‌کنید.





منبع: سلامت نیوز


۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن