تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869262323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار شهر قدس: سیاست دولت حمایت از تولید است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فرماندار شهر قدس: سیاست دولت حمایت از تولید است شهرقدس - ایرنا - فرماندار شهرستان قدس گفت: سیاست دولت حمایت از تولید است، در صورت حمایت از تولید می توان به اقتصاد مقاومتی دست یافت.


به گزارش ایرنا «نورمحمد فردی» روز یکشنبه در بازدید از واحدهای صنعتی شهر قدس گفت: سیاست دولت تدبیر و امید حمایت از تولید است و اگر در کنار تولید کنندگان نباشیم چگونه می توان به اقتصاد مقاومتی دست پیدا کرد.
فردی در جلسه ای که با حضور مسوولان ادارات دولتی ذیربط و صاحبان صنایع در شهرک صنعتی اسماعیل آباد برگزار شد، گفت: هدف از این بازدیدها و تشکیل جلسات در واحدهای صنعتی، هماهنگی مسوولان ادارات با تولید کنندگان و رفع مشکلات آنها است.
وی ضرورت تشکیل این جلسات را به منظور آشنایی با وضعیت تولید در شهرستان و بررسی مسائل و مشکلات رو در روی تولید بیان کرد و گفت: حل مشکلات تولید کنندگان با ادارات دولتی در راستای سیاست های دولت تدبیر و امید است.
فردی با تاکید بر این نکته که سیاست کلی دولت در جهت کاهش تورم، افزایش تولید و در نهایت افزایش صادرات غیر نفتی است، گفت: در صورت حمایت ما از این بخش و تامین امکانات مورد نیاز دشمن نمی تواند به اهدافش که جلوگیری از خودکفایی ما است، دست پیدا کند.
فرماندار قدس با بیان این نکته که فرمانداری از ابتدای فعالیت خود در شهرستان سعی داشته با حضور در واحدهای صنعتی از نزدیک با تولیدات آنها آشنا شود، گفت: نظارت بر تولید و اعلام حمایت مسوولان دولتی از کار آفرینی یکی از دلایل این بازدیدها است.
وی با تاکید بر ایجاد بسترهای لازم برای تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری، گفت: با استفاده از ظرفیت های مناسب موجود در کشور می توان به این امر مهم دست یافت.
وی با اشاره به صنعت به عنوان محور توسعه شهرستان قدس، خاطر نشان کرد: در حدود هفتاد درصد صنایع مستقر در شهرستان شرکتهای تولید کننده قطعات خودرو هستند.
فردی به عنوان مهمترین مشکلات شهرک های صنعتی از ایجاد آنها در حریم شهری نام برد و گفت: شهرک های صنعتی زاگرس - گلبرگ و اسماعیل آباد در حدود 30 سال قبل احداث شده اند و در سال 89 هیات دولت با صدور مصوبه ای آنها را به عنوان شهرک صنعتی به رسمیت شناخت.
وی افزود: در حال حاضر شورای اسلامی شهر و شهرداری با تفکیک آنها از محدوده شهرستان مخالفت می کنند و در آخرین جلسه ای که با حضور معاون برنامه ریزی استانداری تهران و نمایندگان شهرک ها در فرمانداری برگزار شد، منتظر هستیم آنها نسبت به این موضوع تصمیم گیری کنند.
فرماندار قدس تصریح کرد: تا اعلام نظر قطعی در مورد تابعیت شهرک ها از شهرداری یا مدیریت مستقل، واحدهای صنعتی حق هیچ گونه ساخت و ساز و تغییر وضعیت موجود را ندارند.
وی در این نشست با انتقاد از عدم حضور ریاست تامین اجتماعی شهرستان قدس گفت: موضوع را به مدیر کل سازمان منعکس کردیم و در مورد عدم صدور مفاصا حساب برای تولید کنندگان نیز این اداره باید پاسخگو باشد و حسابرسی ها را به موقع انجام دهد.
وی در مورد احداث فضای سبز به میزان 20 درصد از مساحت ملک صنعتی گفت: طبق قانون باید این کار در اولویت قرار گرفته و آب مورد نیاز برای آبیاری آن نیز از پساب تصفیه خانه فاظلاب شهرقدس تامین شود.
در این جلسه با اعلام آمادگی مدیر امور آبفای قدس، مقرر شد پس از درخواست مشترک صاحبان صنایع، اداره آبفا فعلا نسبت به تاسیس خطوط انتقال تصفیه فاظلاب شهری اقدام کرده و در آینده اقدامات لازم برای تصفیه فاضلاب صنعتی فراهم شود.
تهرام/5570//1348


23/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن