محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844055881
زندانیان خارج از کشور در برزخ مرگ و زندگی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زندانیان خارج از کشور در برزخ مرگ و زندگی تهران- ایرنا- ایرانیانی که در کشورهای دیگر به سبب ارتکاب جرم یا بروز اشتباه های قضایی یا اعمال فشارهای سیاسی به زندان افتاده اند، بر پایه قوانین بین المللی حقوقی روشن دارند که در برخی موارد از سوی کشورهای میزبان نادیده گرفته می شود.
مساله زندانیان ایرانی در خارج از کشور و شیوه های برخورد با آنان از سوی کشورهای مجازات کننده چند سالی است به چالشی جدی در حقوق و سیاست بین المللی کشور تبدیل شده است.
به نوشته بیست و دوم شهریورماه خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، پیکر «پرویز خاکی» شهروند ایرانی که بیست و هفتم مردادماه در زندانی در فیلیپین فوت کرد، به تهران منتقل شد.
وی 2 سال پیش به درخواست آمریکا و با هدف استرداد به این کشور در فرودگاه مانیل بازداشت شد.
دولت فیلیپین دلیل فوت ناگهانی خاکی را سکته قلبی اعلام کرد.
ایرانیان زیادی در زندان کشورهای گوناگون جهان به سر می برند و بسیاری از آنان بر پایه قوانین آن کشورها با مجازات های سنگینی از جمله اعدام روبرو هستند.
**خط قرمزی به نام قانون
دفاع از جان و مال، آزادی و به طور کلی حقوق انسانی و تلاش برای دستیابی و حفظ آنها، از خواسته های بشر در تمامی جوامع و دوره های تاریخی بوده و رعایت حقوق و آزادی ها، حفظ آرامش و امنیت شهروندان و جلوگیری از هرج و مرج فقط در سایه شکلگیری قراردادهای اجتماعی و قوانین و پایبندی به آنها میسر شده است.
انسان ها کمابیش خواسته های یکسانی دارند و ممکن است گاهی میان آنان برای رسیدن به این خواسته ها و دریافت سود بیشتر و بهره مندی از امکانات بهتر، درگیری و اختلاف پیش آید.
بنابراین در هر جامعه چارچوب هایی در قالب قوانین و مقررات و قراردادهای اجتماعی برای حفظ و ماندگاری اجتماع انسانی و جلوگیری از اعمال زور و بروز آشوب و رعایت حقوق، امنیت و آزادی های انسانی شکل گرفته است.
اما همین قوانین نوشته و نانوشته خط قرمزهایی هستند که گذر و سرپیچی از آنها جرم به شمار می رود و بسته به اهمیت آن با مجازات های سبک و سنگینی همراه است.
در هر جامعه درجه اهمیت جرایم و مجازات بر پایه قوانین و مقررات و شرایط سیاسی- اجتماعی تفاوت دارد و ممکن است عملی در کشوری با شدیدترین مجازات قانونی و اجتماعی همراه باشد اما در جامعه ای دیگر جرم به شمار نیاید.
ممکن است قوانین و مقررات هر جامعه ای نه فقط از سوی شهروندان بلکه از سوی خارجی های نیز شکسته شود که در شکل دوم حساسیت بیشتری وجود دارد.
با اینکه بحث حقوق زندانیان، در قوانین داخلی و بین المللی مورد تاکید قرار گرفته است اما در بیشتر کشورهای جهان این حقوق به ویژه برای زندانیان خارجی نادیده گرفته می شود. بیشتر اوقات نیز این مساله پیگیری نشده و هیچ نظارتی بر اجرای این قوانین صورت نمی گیرد.
اصطلاح حقوق زندانیان برای نخستین بار در سال 1933 میلادی (1312 خورشیدی) در متن «مجموعه قانون کیفری اجرایی» سومین کنگره بین المللی «حقوق جزا و زندان ها» در لهستان پذیرفته شد.
این حقوق به طور آشکار شامل مواردی از جمله حق تغذیه متناسب با وضع جسمی، حق پوشاک و درمان، حق مسکن، حق نامه نگاری و دیدار به ویژه با افراد خانواده، حق کار و بیمه حوادث، حق شکایت به سازمان های ناظر زندان ها، حق ارایه درخواست کتبی به مقام های صلاحیت دار برای برخورداری از مزایایی و... است (1).
همچنین اعلامیه جهانی حقوق بشر به عنوان مهمترین سند حقوقی بین المللی بر کرامت ذاتی و حقوق یکسان همه انسان ها تاکید می کند.
این اعلامیه در پشتیبانی از حقوق متهمان، مجرمان و محکومان تصریح می کند: هر کس حق دارد شخصیت حقوقی او در همه جا به عنوان یک انسان در برابر قانون شناخته شود (2).
بر پایه بند ب ماده 36 کنوانسیون ١٩٦٣ وین نیز مقام های کشور دستگیرکننده باید در نخستین فرصت، دستگیری یا زندانی شدن شهروندان یک کشور را بر پایه تقاضای ذینفع به نزدیک ترین نمایندگی سیاسی یا کنسولی مستقر در آن کشور به صورت کتبی اعلام کنند (3).
**زندانیان ایرانی در فراسوی مرزها
طی سال های گذشته، وضعیت زندانیان و مجرمان در کشورهای خارجی و شیوه های برخورد با آنان از سوی دستگاه های حقوقی و زندان های آن کشورها به یک مساله اساسی در حقوق بین المللی تبدیل شده است.
در بسیاری مواقع شدت این برخوردها به اندازه ای است که نه فقط از بکارگیری سخت ترین شکنجه ها و مجازات در حق زندانیان خارجی ترسی وجود ندارد بلکه حتی هویت و نوع جرم و محکومیت این زندانیان به دستگاه های کنسولی و سفارتخانه های مرتبط خبر داده نمی شود.
سالانه برخی ایرانیان که با هزاران امید و آرزو به عنوان دانشجو، گردشگر، تاجر یا برای دستیابی به شرایط و امکانات بهتر به کشورهای دیگر رفته اند، به دلیل ناآگاهی های حقوقی با مشکلات و سختی های فراوانی روبرو می شوند.
در این میان گاهی شماری از این افراد راه های غیرقانونی را بر می گزینند و بسیاری نیز دانسته یا نادانسته فریب وعده های سودجویان را خورده و زندگی و سرنوشت خود را به تباهی می کشانند.
در برخی موارد نیز فشار کشورهای دیگر مانند آمریکا، کشور میزبان را به بازداشت شهروندان ایرانی وادار می کند؛ همانگونه که درباره پرویز خاکی رخ داد.
از سوی دیگر، ایرانیانی که بیرون از مرزهای کشور به دلایل گوناگون بازداشت شده اند، با تحمل وضعیت نامناسب زندان های خارجی و شکنجه های فراوان چشم به سرنوشت ناپیدای خویش دوخته اند.
تارنمای شبکه خبری «بی. بی. سی» دوازدهم شهریور از اعدام یک ایرانی در عربستان به جرم حمل مواد مخدر خبر داد.
همان روز خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) درباره احتمال اعدام 2 ایرانی در اندونزی به نقل از روزنامه «جاکارتاپست» نوشت: رییس بخش جرایم عمومی دفتر دادستانی منطقه «سیباداک» اندونزی گفت: 2 جوان 32 و 36 ساله ایرانی، به علت حمل مواد مخدر در خطر صدور حکم اعدام قرار دارند.
به گفته او، این جوانان اتهام مطرح شده علیه خود را انکار کرده اند.
به گزارش ایرنا، هم اکنون نزدیک به یکصد ایرانی در اندونزی به اتهام قاچاق موادمخدر و اقامت غیرمجاز در زندان به سر می برند.
همچنین ایرنا دوازدهم شهریور از مرگ مغزی یک جوان 24 ساله ایرانی به دلیل شرایط بد بهداشتی بازداشتگاه های جزیره «مانوس» در پاپواگینه نو خبر داد.
این جوان ایرانی که در انتظار دریافت پناهندگی از استرالیا بود، یک هفته پیش از مرگ به دلیل عفونت ناشی از جراحت پا، برای درمان به «بریزین» استرالیا فرستاده شده بود.
چهارم اسفندماه پارسال نیز ایرانی دیگری در پی بروز برخی تنش ها و اعتراض ها در بازداشتگاه اردوگاه پناهجویان در جزیره مانوس جان خود را از دست داد.
«محمدجواد ظریف» وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران شانزدهم اسفندماه 1392 با اشاره به این حادثه گفت: زندگی و جان ملت ایران برایمان مهم است و بررسی رفتارهای استرالیا در قبال پناهجویان در دستور کار قرار دارد.
** دستگاه دیپلماسی؛ روزنه امید ایرانیان خارج کشور
هر ساله شماری از شهروندان ایرانی در کشورهای دیگر از جمله مالزی، عربستان، تایلند، ترکمنستان و... به جرایم گوناگون زندانی یا اعدام می شوند.
یکم بهمن ماه 1392 خبرگزاری «دانشجویان ایران» (ایسنا) با استناد به گزارش کمیسیون اصل 90 درباره عملکرد دولت در پشتیبانی از حقوق اتباع ایرانی در کشورهای خارجی نوشت: دفاع از حقوق اتباع ایرانی مقیم خارج از کشور از وظایف ذاتی هر دولتی است که بر عهده دستگاه دیپلماسی و وزارت امورخارجه گذاشته شده است.
در ایران نیز افزون بر تاکید کلی قانون اساسی، در بند ششم ماده دوم قانون «وظایف وزارت امورخارجه» مصوب بیستم فروردین 1364 تصریح شده انجام اقدام های لازم در زمینه امور کنسولی از جمله حفظ حقوق و منافع شهروندان ایرانی خارج از کشور و امور مربوط به تابعیت و احوال فردی آنان با همکاری دستگاه های ذیربط یکی از وظایف این وزارتخانه است.
به گزارش دوازدهم مردادماه خبرگزاری ایرنا، معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان خارج از کشور وزارت امورخارجه اعلام کرد نزدیک به سه هزار و 500 نفر از اتباع ایرانی در کشورهای گوناگون زندانی هستند که سالانه حدود یک سوم آنان با تلاش وزارت امورخارجه و سفارتخانه ها آزاد می شوند.
وی افزود: تمامی ایرانیان خارج از کشور در صورتی که بر پایه کنوانسیون بین المللی کمک بخواهند، موظفیم به آنان کمک کنیم و در صورت نیاز به ترجمه و وکیل تا جایی که مقدورات مالی به ما اجازه می دهد از آنان پشتیبانی می کنیم.
با این همه در برخی موارد با وجود پیگیری وزارت امورخارجه، دستگاه های حقوقی و قضایی برخی کشورها درباره وضعیت زندانیان ایرانی و نوع جرم و مجازات آنان پاسخی نمی دهند.
این بی توجهی ها و بی مسوولیتی ها در شرایطی است که بیشتر این کشورها از امضاکنندگان کنوانسیون ١٩٦٣ وین هستند که بر حق دسترسی شهروندان بیگانه به نمایندگان کنسولی دولت خود در هنگام بازداشت در کشور دیگر تاکید دارد.
از سوی دیگر، مجازات در ایران راهبردی اصلاحی و تربیتی است اما در برخی کشورها این آثار کمتر دیده می شود و مجازات ها جنبه انتقامی دارد.
این در شرایطی است که هم قوانین داخلی و هم کنوانسیون های بین المللی، دستگاه های قضایی کشورها را به توجه به زندانیان بیگانه فرامی خواند تا مقدمات تعیین وکیل، بهداشت و درمان، مترجم و معاضدت های قضایی برای آنان فراهم شود.
معاضدت قضایی عامل بازدارنده ای برای پیشگیری از جرایم سازمان یافته یا جرایم دستجمعی است تا مجرم با فرض دسترسی نداشتن دستگاه قضایی کشور خود در کشور دیگری مقیم و پناهنده نشود.
معاضدت قضایی یک نوع همکاری در حوزه 2 دستگاه قضایی کشورهایی است که در این زمینه قرارداد دوسویه می بندند. برای نمونه بر پایه روابط قضایی و معاضدت قضایی نتایج تحقیقات و بازپرسی و جمع آوری اطلاعات در یک کشور، در اختیار کشور مورد نظر قرار خواهد گرفت تا به آن استناد شود (4).
بر پایه قوانین بین المللی، کشورهای جهان می توانند طی تفاهم نامه های قضایی و حقوقی در مورد معاضدت قضایی، استرداد مجرمان و محکومان به حبس و... با یکدیگر تفاهم نامه هایی داشته باشند.
البته زندانی باید در کشور خود بر پایه حکم دادگاه کشوری که در آن محکوم شده است، محکومیت خود را بگذراند.
** جمع بندی
بازداشت، نگهداری زندانی در شرایط نامناسب و اعدام مجازات هایی هستند که برخی شهروندان ایرانی خارج از کشور را گرفتار کرده اند.
با وجود دستگاه های کنترلگر در پایانه های خروجی، اما گاهی بار غیرقانونی در وسایل مسافران وجود دارد که باعث می شود هنگام ورود به کشورهای دیگر دستگیر و روانه زندان شوند.
گاهی نیز افراد در آن سوی مرزها، قربانی سودجویی قاچاقچیان یا ملاحظات دستگاه های امنیتی کشورهای خارجی شده و با مجازات های سنگینی روبرو می شوند؛ به طوری که حتی برخی کشورهای خارجی مدعی رعایت حقوق بشر از اعلام خبر دستگیری ایرانیان به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران خودداری کرده و حقوق آنان را به راحتی پایمال می کنند.
در برخی موارد این رخداد ناخوشایند نه فقط برای مرتکبان جرایم گوناگون بلکه برای افرادی مانند دانشجویان و تجار ایرانی روی می دهد که هیچ گونه جرمی مرتکب نشده اند اما به اشتباه یا از روی عمد و دسیسه چینی به زندان افتاده اند.
در چنین مواردی، مجامع حقوقی بین المللی مدعی حقوق بشر فقط تماشاچی هستند و فقط به ابراز نگرانی بسنده می کنند.
در چنین شرایطی، این جنبه از وظایف دستگاه دیپلماسی که به دفاع از حیثیت، شان و شرف ایرانی و حفظ حقوق انسانی ایرانیان خارج از کشور جدا از نوع جرم و محکومیت آنان برمی گردد، بیش از پیش پررنگ می شود.
-----------------------------
منابع:
1) http://jflps.ut.ac.ir/
2) http://www.unicode.org
3) http://www.consolatoiran.it
4) www.yjc.ir
-----------------------------
پژوهشم**ف.د**1961**1358
23/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
فراخوان نمایندگیهای اطلاعرسانی گردشگری در خارج از کشور اعلام شد
اجتماعی گردشگری و میراث فرهنگی فراخوان نمایندگیهای اطلاعرسانی گردشگری در خارج از کشور اعلام شد فراخوان نمایندگیهای اطلاعرسانی گردشگری جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور اعلام شد به گزارش خبرگزاری مهر این فراخوان در راستای اجرایی شدن سیاستهای توسعه گردشگری مبنی بر رابرهای مرگبار محصول مشترک کشور بحرین ولبنان در جشنواره مقاومت
ابرهای مرگبار محصول مشترک کشور بحرین ولبنان در جشنواره مقاومت فیلمی مستند درباره استفاده بیش از حد از گازهای اشک آور در جشنواره مقاومت اکران می شود به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران روابط عمومی سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت مستند ابرهای مرگبار به کارگرددولت بر ورود کالاهای خارجی به کشور نظارت کامل داشته باشد
استانها جنوب کهگیلویه و بویراحمد آیتالله ملک حسینی دولت بر ورود کالاهای خارجی به کشور نظارت کامل داشته باشد یاسوج – خبرگزاری مهر نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت دولت در زمینه ورود کالاهای خارجی به کشور باید نظارت کامل داشته باشد به گزارش خبرنگار مهر آیت الفعالیتهای پرورشی و فرهنگی قابل اجرا در مدارس ایرانی خارج از کشور
چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۷ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش طبق راهکارهایی که در سند تحول بنیادین است اهم فعالیتهای پرورشی و فرهنگی قابل اجرا در مدارس ایرانی خارج از کشور را بیان کرد به گزارش سرویس آموزش و پرورش ایسنا حمیدرضا کفاش در جمع فرهنگیان اعزامی به مدارواکنش جالب ایرانیان خارج از کشور به قیمت خودروهای ایرانی
واکنش جالب ایرانیان خارج از کشور به قیمت خودروهای ایرانی قیمت خودرو و امکانات قابل نصب بر روی آن یکی از موضوعاتی است که در ماههای اخیر بحثهای زیادی را به همراه داشته اما سرانجام قیمت همچنان در بین تولیدکنندگان و متولیان دولتی لاینحل باقی مانده است در این میان نظر هموطنان مقیم خاطراحی بانک اطلاعات دانشجویان زنجانی خارج از کشور
استانها غرب زنجان عصفوری اعلام کرد طراحی بانک اطلاعات دانشجویان زنجانی خارج از کشور زنجان -خبرگزاری مهر معاون برنامه ریزی استانداری زنجان گفت باید با کمک موسسات و دانشگاهها دانشجویانی که در خارج از کشور تحصیل می کنند را پایش می کنیم تا بتوانیم بانک اطلاعاتی آنها را طراحیبرای اولین بار در زندگی مقابل کشورم میایستم کواچ: ولاسکو ایران را به خوبی میشناسد/ لهستان در خانه سوپرمن هست
برای اولین بار در زندگی مقابل کشورم میایستمکواچ ولاسکو ایران را به خوبی میشناسد لهستان در خانه سوپرمن هستسرمربی تیم ملی والیبال ایران در آستانه شروع دور دوم مسابقات قهرمانی جهان گفت فردا با استرالیا بازی داریم اصلا دوست ندارم کسی فکر کند که با تیم ضعیفی روبرو هستیم و به راحپدیده بازیکنان خارجی خوبی دارد، ما هم باید بازیکنان خارجی خوب بگیریم استیلی: با روزمرگی اوضاع را سر میکنیم/ ف
پدیده بازیکنان خارجی خوبی دارد ما هم باید بازیکنان خارجی خوب بگیریماستیلی با روزمرگی اوضاع را سر میکنیم فرد دیگری نیست که باشگاه راهآهن را بگیردسرمربی راهآهن گفت شرایطمان سخت است و فعلاً با روزمرگی اوضاع را سر میکنیم به گزارش خبرگزاری فارس حمید استیلی پس از شکست 3 بر صفرییس مرکزخدمات حوزه های علمیه کشور: تجمل درزندگی روحانیان جایی ندارد
رییس مرکزخدمات حوزه های علمیه کشور تجمل درزندگی روحانیان جایی ندارد اراک- ایرنا- رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت عفاف و کفاف مبنای زندگی روحانیت است و تجمل گرایی درزندگی این قشر از جامعه جایی ندارد حجت الاسلام والمسلمین سید محمد ربانی روز پنج شنبه در آیین معارفه رییسوالیبال قهرمانی جهان - لهستان موسوی: بازی مرگ و زندگی را بردیم/ جای معدنی خالی است
والیبال قهرمانی جهان - لهستانموسوی بازی مرگ و زندگی را بردیم جای معدنی خالی استسرعتی زن تیم ملی والیبال گفت با پیروزی در بازی مرگ و زندگی به دور دوم مسابقات قهرمانی جهان صعود کردیم به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبال سید محمد موسوی عراقی بعد از پیروزی تیبیش از دو میلیون گردشگر خارجی وارد کشور شده اند
بیش از دو میلیون گردشگر خارجی وارد کشور شده اند رئیس هیئت مدیره تورگردانی کشور گفت از اول سال جاری بیش از دو میلیون نفر گردشگر خارجی وارد کشورمان شده است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز سعید پورفرج در ماکو اظهار کرد امسال با توجه به افزایش گردشگر ورودیفعالیت های پرورشی و فرهنگی قابل اجرا در مدارس ایرانی خارج از کشور مطرح شد
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش فعالیت های پرورشی و فرهنگی قابل اجرا در مدارس ایرانی خارج از کشور مطرح شد خبرگزاری پانا معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش طبق راهکارهایی که در سند تحول بنیادین است اهم فعالیت های پرورشی و فرهنگی قابل اجرا در مدارس ایرانی خارجمعاون استاندار زنجان تاکید کرد استفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در راستای توسعه ملی
معاون استاندار زنجان تاکید کرداستفاده از ظرفیت ایرانیان خارج از کشور در راستای توسعه ملیمعاون برنامهریزی استاندار زنجان گفت درصدد استفاده از ظرفیت ایرانیان و زنجانیهای خارج از کشور در راستای توسعه ملی و توسعه استان هستیم به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان رحیم عصفوری ظهر امروزجذب سرمایهگذاری خارجی میانبری برای افزایش توان تولید و صادرات کشور/ برنامههای تشویقی دولت
جذب سرمایهگذاری خارجی میانبری برای افزایش توان تولید و صادرات کشور برنامههای تشویقی دولت اقتصاد > اقتصاد کلان - فارس نوشت رئیس سازمان توسعه تجارت با تاکید بر بسته خروج از رکود دولت راه میانبر افزایش توان تولیدی و صادراتی کشور را جذب سرمایهگذاری خارجی دانستاعزام نيروي كار به خارج از كشور/ از عملكرد بانك هاي استان راضي نيستم
استانها جنوب خوزستان صفايي اعزام نيروي كار به خارج از كشور از عملكرد بانك هاي استان راضي نيستم اهواز – خبرگزاري مهر مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت از عملكرد بانك ها در ارائه تسهيلات بانكي به طرح هاي خود اشتغالي و اشتغال زايي راضي نيستيم به گزارش خبرنگار مهرشناسایی نخبگان بوشهری مقیم خارج کشور بجد پیگیری می شود
شناسایی نخبگان بوشهری مقیم خارج کشور بجد پیگیری می شود بوشهر- ایرنا - دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور استان بوشهر گفت شناسایی نخبگان بوشهری مقیم خارج از کشور به منظور جذب و استفاده از آنان در توسعه و سرمایه گذاری دراین استان بجد پیگیری می شود به گزارش ایرنا سیداسماعیل مومدیر امور بیمارستانهای دانشگاه جندی شاپور اهواز: میزان شاخص مرگ و میر نوزادان خوزستانی از هدف کشوری پایینتر
مدیر امور بیمارستانهای دانشگاه جندی شاپور اهواز میزان شاخص مرگ و میر نوزادان خوزستانی از هدف کشوری پایینتر استمدیر امور بیمارستانها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت میزان شاخص مرگ و میر نوزادان خوزستانی از هدف کشوری نیز پایینتر است به گزارش خبرگزاری فارس از-
سیاسی
پربازدیدترینها