تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869111757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه اعتراض های مردمی در یمن |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ادامه اعتراض های مردمی در یمن
هزاران نفر از شهروندان استان های تعز و صعده با برگزاری تظاهرات گسترده بر سرنگونی دولت یمن و محقق شدن خواسته های خود تاکید کردند.
کد خبر: ۴۳۴۰۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۷ - 13 September 2014


هزاران نفر از شهروندان استان های تعز و صعده با برگزاری تظاهرات گسترده بر سرنگونی دولت یمن و محقق شدن خواسته های خود تاکید کردند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، شهروندان یمنی پس از ادای نماز جمعه بر ادامه حرکت در مسیر انقلاب اشاره و تاکید کردند و به شهدای انقلاب وفادار هستند. معترضان با سر دادن شعارهای مختلف، برداشته شدن تصمیم لغو یارانه سوخت، انحلال دولت و اجرای تصمیمات کنفرانس گفتگوی ملی را خواستار شدند. تظاهرکنندگان همچینن با تحصن کنندگان در شهر صنعا و استان عمران ابراز همبستگی و حمله نیروهای امنیتی و شبه نظامیان تکفیری وابسته به جریان الاصلاح را به تحصن کنندگان محکوم کردند.

شهروندان معترض یمنی :باید همه قاتلان محاکمه و خواسته انقلابیون محقق شود

شهروند یمنی گفت: باسندوا نخست وزیر دولت یمن خائن بوده و فرد دروغگویی است و سابقه وی روشن است. باسندوا همان کسی است که از ترس به شمال یمن فرار کرد و در این منطقه پناهنده شد ولی به برادران خود خیانت کرده است.

شهروند یمنی گفت: امروز شاهد هستیم که معترضان از حضرموت گرفته تا صنعا کشته می شوند.

نوجوان یمنی گفت: باید به اعتراضات انقلابی خود ادامه دهیم و باید همه قاتلان محاکمه و خواسته انقلابیون محقق شود. در صورتی که خواسته های ما محقق نشود به اعتراضات خود ادامه خواهیم داد و همه ملت یمن چون آتشفشانی منجر خواهد شد و همه ظالمان و فاسدان را از بین خواهد برد.

یکی دیگر از شهروند یمنی گفت: ما هیچ نگرانی درباره انقلاب خود نداریم و این انقلاب ادامه خواهد یافت و تشدید خواهد شد و ما قدرت را در اختیار خواهیم گرفت.

شهروند دیگری  گفت: حزب الاصلاح به کشتارها یمنی ها و از بین بردن این کشور روی آورده است.

یکی دیگر از مردم معترض یمن  یمنی گفت: ما اقدامات جنایتکارانه نیروهای امنیتی و شبه نظامیان تکفیری را علیه انقلابیون یمنی محکوم می کنیم. تحصن کنندگان در میادین عزت و افتخار حضور دارند.

 اجازه نمی دهیم یمن در اختیار افراد مزدور و فاسد قرار داشته باشد

شهروند یمنی دیگری گفت: ما همه شهروندان یمن هستیم و تاکید می کنیم که باید در یمن آزادی و دموکراسی وجود داشته باشد و اجازه نمی دهیم یمن در اختیار افراد مزدور و فاسد قرار داشته باشد.

همچنین یک کودک یمنی گفت: ما فرزندان صعده تاکید داریم که هرگز تصمیم لغو یارانه سوخت را که تصمیمی کشنده است نمی پذیریم و باید دولت شکست خورده کنونی برکنار شود و به اعتراضات انقلابی خود ادامه خواهیم داد.

همچنین شماری دیگری از شهروندان معرض گفتند : خون شهدایی که در راه این انقلاب بر زمین ریخته شده این انقلاب را تقویت کرده است.

آنها افزودند : پیام ما به دولت یمن این است که اگر خواسته های مردم را نپذیرند این دولت را غافلگیر خواهیم کرد و تا زمانی که خون در رگ های ما جاری است هرگز در برابر ظالمان سکوت نمی کنیم و به مسیر انقلاب خود ادامه می دهیم.

مردم یمن از سه هفته پیش جنبش اعتراضی و مسالمت آمیز خود را بر ضد دولت این کشور آغاز کردند که رهبری این حرکت گسترده مردمی را جنبش انصار الله برعهده دارد. جلوگیری از دخالت خارجی در یمن ، مبارزه با فساد حاکم بر دولت ، کاهش سریع قیمت سوخت و افزایش سهم قبایل در حکومت خواست معترضان یمنی است . دولت یمن اعتراض مسالمت آمیز معترضان را خشونت آمیز خوانده اما شبکه الجزیره که حامی دولت یمن است اذعان کرد که اعتراض مردم یمن صددرصد مسالمت آمیز بوده است .











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن