تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 23 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1806421536




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استخدام حرفه‌ای ترین دانشمند محاسبات کامپیوتری در گوگل+عکس


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: استخدام حرفه‌ای ترین دانشمند محاسبات کامپیوتری در گوگل+عکس
گوگل تیمی پیشرو از دانشمندان محاسبات کوانتومی را برای توسعه‌ی هوش مصنوعی و افزایش قدرت پردازشی کامپیوترها استخدام کرد. جان مارتینز فیزیکدان و تیم تحقیقاتی‌اش در دانشگاه سانتا باربارای کالیفرنیا به انستیتو تحقیقات هوش مصنوعی کوانتومی گوگل خواهند پیوست.
گروه خواندنی‌های نامه نیوز - به گفته‌ی هارموت نیون مدیر بخش مهندسی گوگل، این گروه در یک پروژه‌ی مشترک با چندین تیم مختلف فن‌آوری تلاش خواهند کرد پردازنده‌ای کوانتومی را بر اساس یک ابر رسانای جدید توسعه دهند. تیم‌هایی از ناسا، انجمن تحقیقات فضایی دانشگاهی و یک سازمان غیر انتفاعی که در مورد فضا مطالعه می‌کند در این پروژه همکاری خواهند کرد.
 
این آخرین تلاش گوگل برای دست‌یابی به کامپیوترهای هوشمند در کنار پروژه‌هایی مانند اتومبیل بدون راننده و پهپاد است. از محاسبات کوانتومی به عنوان گام بعدی تکنولوژی محاسبات کامپیوتری نام برده می‌شود. پردازنده‌های کوانتومی قادر خواهند بود پردازشی که برای کامپیوترهای رایج میلیون‌ها سال طول خواهد کشید را در زمان کوتاهی انجام دهند.


استخدام حرفه‌ای ترین دانشمند محاسبات کامپیوتری در گوگل
 

 
در زمستان سال گذشته گوگل ۶۰۰ میلیون دلار برای خرید استارت‌آپ انگلیسی DeepMind هزینه کرد. این استارت‌اپ الگوریتم‌های شبکه‌ی عصبی را توسعه می‌دهد که قادر است در یک مجموعه‌ی بزرگ از داده پردازش کند و یاد بگیرد. تکنولوژی به کار رفته در آن مانند مغز انسان به دنبال ساخت الگو و یافتن کوتاه‌ترین مسیر ممکن است.
 
هم اینک گوگل و ناسا بر روی توسعه‌ی برنامه‌های کاربردی کامپیوتر کوانتومی D-Wave که تنها کامپیوتر کوانتومی تجاری جهان است (البته بعضی در کوانتومی بودن این کامپیوتر شک دارند) . دانشمندان عقیده دارند توسعه‌ی این فناوری می‌تواند به اجرای الگوریتم‌های پیچیده مورد نیاز برای ساخت ماشین‌های هوشمند کمک کند.
 
مارتینز توضیحاتش در مورد پتانسیل پردازش در تکنولوژی کوانتومی به مسئولان گوگل را در مهرماه سال گذشته به کابوس علم فیزیک تشبیه کرد و گفت مجبور شده دانسته‌های ۲۰ سال را ارائه دهد.
 
اگرچه تیم مارتینز دستگاه فیزیکی نساخته است اما آن‌ها نشان داده‌اند که از لحاظ نظری امکان استفاده از توانایی منحصر به فرد الکترون‌ها در قرار گرفتن در دو حالت اتمی می‌تواند تا حد زیادی قدرت محاسباتی را افزایش دهد زیرا با استفاده از این قابلیت امکان محاسبات موازی همزمان فراهم می‌شود.
 
آندرس سندبرگ نوروساینتیس کامپیوتری از انستیتوی آینده‌ی انسان دانشگاه آکسفورد می‌گوید: فن‌آوری کوانتومی می‌تواند برای اجرای الگوریتم‌های جستجوی پیچیده بر روی داده‌های نامرتب مفید باشد. بسیاری از آنچه در وب اتفاق می‌افتد از این دسته است که با افزایش دستگاه‌های متصل به شبکه و مطرح شدن اینترنت اشیا افزایش نیز خواهد یافت.
 
بخش عمده‌ای از هوش مصنوعی به بحث جستجو در الگوها و مرتبط کردن نتایج به یکدیگر اختصاص دارد. مغز انسان از نورون‌هایی واقعا کم سرعت استفاده می‌کند اما به علت پردازش موازی آن‌ها با هم می‌توانیم به سادگی تصمیم گیری کنیم.
 
کامپیوترهای کوانتومی توانایی‌های خارق‌العاده‌ای خواهند داشت به عنوان مثال برای محاسبه‌ی تمام اعداد اول موجود در یک رشته‌ی ۲۰۰۰ رقمی از اعداد باینری، یک بانک کامپیوتری به اندازه‌ی آمریکای شمالی به مدت ۱۰ سال و با مصرفی برابر انرژی کل کره‌ی زمین لازم است اما این کار را یک کامپیوتر کوانتومی در یک اتاق و به مدت یک روز انجام می‌دهد. به گفته‌ی سندبرگ فاکتورگیری کوانتومی می‌تواند در رمزگزاری و شکستن کد توسط نهادهای دولتی مورد استفاده قرار بگیرد.
 
دستیابی به نسخه‌هایی از کامپیوترهای کوانتومی که بتواند اعمال خاصی را با سرعت بالا انجام دهد چالش پیش روی دانشمندان است، استدلال‌هایی که D-Wave را یک کامپیوتر واقعا کوانتومی نمی‌دانند بر همین مبحث تکیه دارند.





۲۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن