تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869400462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: به دنیا دروغ نخواهیم گفت |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: روحانی: به دنیا دروغ نخواهیم گفت
نمی‌خواهیم هیچ کشوری از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ما به ناروا و بخاطر برخی شعارها و تبلیغات نادرست، نگران باشد/ ما در روز انتخابات با هم بودیم و تا آخر یعنی رساندن کشور به سکوهای افتخارات بزرگ و ملی نیز با هم حرکت خواهیم کرد.
کد خبر: ۴۳۳۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۱ - 12 September 2014


رییس‌جمهوری، تحریم‌ها علیه ایران اسلامی را بار دیگر ظالمانه خواند و گفت: اینکه ما در شرایط تحریم توانستیم به موفقیت‌های بزرگی دست یابیم، این پیام روشن را به قدرت‌های خارجی داد که ما می‌توانیم حتی در شرایط سخت تحریم، معضلات را حل و فصل کنیم.

به گزارش ایلنا،حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی که پنجشنبه شب، در جمع ایرانیان مقیم تاجیکستان صحبت می‌کرد، افزایش علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در ایران، کاهش محسوس تورم، خروج از رکود و ورود اقتصاد کشور به دوران رشد را از جمله نشانه‌های مثبت اقتصادی در کشور خواند.

رییس جمهور گفت: اینها نشان می‌دهد راهی را که ما طی می‌کنیم درست است و ملت ما با امید به آینده کشور، قدم به قدم برای حل مشکلات با تمام توان، در صحنه است.

روحانی با ابراز خرسندی از حضور در جمع ایرانیان مقیم تاجیکستان گفت که کشور ما طی یکسال گذشته حرکت‌های خوب و رو به جلویی در زمینه‌های مختلف داشته که ناشی از حضور پرنشاط مردم ایران در همه صحنه‌ها و امید آنان به آینده و توسعه و تعالی کشور است.

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه توسعه باید همه‌جانبه و متوازن باشد، گفت: مردم باید در چارچوب قانون اساسی و فرهنگ بلند اسلامی و ایرانی، در بیان نظرات‌شان آزاد باشند چراکه کشور از آن مردم است و ما هر کدام در دوره کوتاه مسوولیت‌هایمان، امانتدار هستیم.

وی که اظهاراتش با کف زدن‌ها و تشویق‌های حاضران توأم بود، افزود: رییس‌جمهوری به قول‌های خود به مردم وفادار خواهد ماند و از مردم می‌خواهد که پیوسته در صحنه‌ها حضور داشته باشند. ما در روز انتخابات با هم بودیم و تا آخر یعنی رساندن کشور به سکوهای افتخارات بزرگ و ملی نیز با هم حرکت خواهیم کرد.

روحانی با اشاره به دستاوردهای سیاست خارجی دولت یازدهم گفت: ما ملتی نیستیم که بخواهیم در امور داخلی دیگران مداخله کنیم، سلاح‌های کشتار جمعی بسازیم و یا خواهان عقب‌ماندگی دیگر کشورها باشیم، ما خواهان پیشرفت و صلح و دوستی همه جهانیان هستیم.

رییس جمهور افزود: ما در عرصه فناوری‌های صلح‌آمیز هسته‌ای پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم و از فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای هم دست بر نمی‌داریم؛ اما در عین حال نمی‌خواهیم هیچ کشوری از فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ما به ناروا و بخاطر برخی شعارها و تبلیغات نادرست، نگران باشد.

روحانی گفت: ما به دنیا دروغ نگفته‌ایم و نخواهیم گفت و ما به عنوان ایران اسلامی به همه دولت‌ها گفته‌ایم که برنامه هسته‌ای ما کاملا صلح‌آمیز باقی خواهد ماند و براین قول‌مان پایبند خواهیم بود چراکه بالاترین سکو برای حرکت در سیاست خارجی اعتماد بین ملت‌ها و دولت‌ها است.

رییس جمهور تاکید کرد ما می‌خواهیم روابط سالم اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و سیاسی با همه ملت‌ها و دولت‌ها داشته باشیم. اسلام دین تحمیل نیست و ما نمی‌خواهیم چیزی را بر افکار عمومی جهان تحمیل کنیم، ما عقاید خود را تبیین می‌کنیم اما در امور داخلی دیگران هرگز مداخله نمی‌کنیم.

روحانی به اشتراکات فرهنگی کشورهای منطقه اشاره کرد و افزود: ما خواهان ارتباط قوی‌تر با کشورهای همسایه و منطقه هستیم. از ابتدای دولت یازدهم ما دست دوستی و روابط نزدیک‌تر به سمت همه کشورهای منطقه دراز کردیم و این دست‌ها را فشرده‌ایم و آرزومندیم روابط ما با تاجیکستان در همه زمینه‌ها توسعه یابد.

رییس‌جمهور اظهار داشت: در جلساتی که با مقامات تاجیکستان داشتیم این اراده را برای گسترش روابط در همه زمینه‌ها در طرف مقابل احساس کردیم. در زمینه بورسیه‌ها قرار شد ما در رشته‌های متنوع‌تری به دانشجویان تاجیک بورسیه دهیم و آنان نیز شرایط را برای دانشجویان ایرانی در تاجیکستان سهل‌تر کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن