تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851087996




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استرس مالی چه تاثیری بر زندگی زناشویی دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
استرس مالی چه تاثیری بر زندگی زناشویی دارد؟
با کار کردن روی معضل‌های مالی، با جست‌و‌جو برای راه‌حل و با گفت‌و‌گو راجع به احساسات منفی می‌توان از اثرات مخرب احتمالی استرس‌های مالی کاست.


به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، استرس در خصوص مسائل مالی می‌تواند زندگی خانوادگی را نابود کند. تاثیر استرس‌های مالی بسیار گسترده و متنوع است. این قبیل استرس‌ها می‌توانند سبب بروز تنش عصبی، کاهش احساس نزدیکی میان زوج‌ها و بدتر از همه بازی مقصریابی شوند. در برخی موارد، استرس‌های مالی بغرنجی که راه‌حل ساده‌ای ندارند می‌توانند به طلاق منجر شوند.  بنابراین این مساله که زوج‌ها تلاش کنند با گفت‌و‌گو استرس‌های مالی خود را کاهش دهند، دارای اهمیت اساسی است.

با کار کردن روی معضل‌های مالی، با جست‌و‌جو برای راه‌حل و با گفت‌و‌گو راجع به احساسات منفی می‌توان از اثرات مخرب احتمالی استرس‌های مالی کاست. هر ازدواجی از دو طرف تشکیل شده است و بنابراین هر دو شخص باید منعطف و صادق باشند، انعطاف و صداقت در حین حل معضلات مالی دارای اهمیت اساسی است. اما استرس مالی اغلب به شکل چه مشکلاتی خود را نشان می‌دهد؟ در ادامه به اقسام بروز استرس مالی در زندگی خانوادگی خواهیم پرداخت.

بازی مقصریابی

استرس مالی می‌تواند سبب شود که بدترین وجوه یک فرد خود را نشان دهند. مثلا همسر شما سابقا صبور، مهربان و مسوولیت‌‌پذیر بوده است، ولی اخیرا بی‌تحمل و عصبی شده است. این مساله‌ای عجیب نیست. استرس از هر نوع آن و بنابراین استرس مالی به طریق اولی، قادرند بدترین وجوه شخصیتی یک فرد را ظاهرسازند. بنابراین استرس مالی و دشواری‌های‌ اقتصادی نه تنها یک آزمون برای روابط است، بلکه آزمونی برای افراد نیز هست.

یکی از بدترین پاسخ‌هایی که شما می‌توانید به این آزمون بدهید، پاسخ دادن از طریق بازی مقصریابی است. جست‌و‌جو برای مقصر در شرایط استرس مالی، شاید بدترین کاری باشد که شما می‌توانید با رابطه‌تان انجام دهید. تصور کنید که همسر شما شغلش‌اش را از دست داده است یا شما در یک سرمایه‌گذاری شکست خورده‌اید یا هردوی‌تان دچار بدهی شده‌اید، بدترین راه برای حل مساله و بهترین راه برای نابودی رابطه‌تان این است که یکدیگر را مقصر بدانید.

درست است که زوجین باید عادات غلط یکدیگر را در خصوص مصرف کردن و پس‌انداز کردن پول اصلاح کنند، اما یادآوردی عادات بد مالی در شرایط بحران مالی همراه با کنایه و زخم زبان هیچ تاثیری در حل بحران و کاهش استرس‌های مالی ندارد. در شرایط بحران مالی بهترین راه این است که به جای حواله کردن تقصیرات به دیگری، به فکر راه‌حلی برای حل آنها باشید. حتی اگر راه‌حل خوبی نیابید. بهتر است بدانید سکوت و انفعال بهتر از وارد شدن به بازی مقصریابی است.

حملات عصبی

تصور کنید وام کلانی گرفته‌اید و حالا نمی‌دانید چگونه باید اقساط این ماه یا حتی ماه‌های آینده را پرداخت کنید. جای تعجبی ندارد اگر در این شرایط دچار حمله عصبی شوید و البته حملات عصبی مواد خام مناسبی برای ساختن یک زندگی شاد نیستند. این مساله ممکن است در مورد مسائل کوچک مثل تاخیر در پرداخت قبوض تا مسائل بزرگی چون له شدن زیر بار قرض رخ دهد. نکته‌ای که نباید فراموش کنید این است که هر بحرانی، اعم از مالی یا خانوادگی تنها دو تاثیر می‌تواند داشته باشد یا افراد را به هم نزدیک‌تر کند یا آنها را از یکدیگر دورتر کند.

استرس‌ها و بحران‌های مالی نیز می‌توانند دو زوج را زا یکدیگر جدا یا آنها را به همدیگر نزدیک کنند. بنابراین زوج‌ها باید تلاش کنند به جای درغلتیدن در حملات عصبی و نگرانی، نقشه‌ای برای عمل طراحی کنند. حملات عصبی بسیار آزاردهنده هستند، تحمل حضور فردی در کنار شما با مشکلات عصبی چندان ساده نیست. پس بهتر است تمام تلاش خود را کنید تا به جای درمان کردن یا کنار آمدن با این حملات، از وقوع آنها جلوگیری کنید.

اگر هر دوی شما دچار مشکلات عصبی شده‌اید بهتر است به یک مشاور امور مالی مراجعه کنید و کنترل اوضاع را برای مدتی به او بسپارید، احساس فراغت از مسوولیت برای مدت کوتاهی هم که شده به شما کمک می‌کند تا سلامت خود را بازیابید. حتی یک دوست یا قوم و خویش امین نیز می‌تواند این نقش را به عهده بگیرد. اگر اوضاع حملات عصبی شما وخیم شده است و به روابط شما نیز تا حدی لطمه زده است، بهتر است به روانشناس و مشاور خانواده نیز مراجعه کنید.

از بین رفتن نزدیکی

یک زوج ممکن است هرچیزی را از دست بدهند، ثروت، آرامش، موقعیت آرامش و حتی سلامتی ولی لحظه‌ای که احساس نزدیکی  و پیوند میان یک زوج نابود می‌شود لحظه‌ای است که آنها بیش از هر لحظه‌ای به طلاق نزدیک می‌شوند، این طلاق ممکن است عاطفی یا حقوقی باشد. در هر صورت طلاق، طلاق است. اما استرس مالی به چه نحوی می‌تواند احساس همدلی و علایق زوجین را نابود کند؟ مثلا تصور کنید که خانواده‌ای دچار بدهی شده است و زن خانواده فکر می‌کند که این بدهی‌ها به دلیل فقدان مسوولیت‌پذیری همسرش رخ داده‌اند.

تا اینجا افکار او ممکن است احترام او را نسبت به همسرش دچار خدشه کند، اما وقتی افکارش و نتایج طبیعی آنها را ادامه دهد و به این نتیجه برسد که همسرش مسوولیت‌ناپذیر است و عملکرد مالی بدی دارد چون که او را دوست ندارد یا به خانواده‌اش علاقه‌ای ندارد، این لحظه‌ای است که او به احساس جدایی عاطفی نزدیک می‌شود. باید دقت داشت که سیر استدلالی در خصوص چنین حدسیاتی اغلب غیرمتقن است. شاید مرد خانواده مسوولیت‌ناپذیر است فقط و فقط به این دلیل که در کودکی از هیچ آموزش مالی بهره‌مند نبوده است.

شاید هرگز مسوولیتی به عهده نداشته است و بسیار حدسیات دیگر. شاید او خانواده‌اش را بسیار دوست می‌دارد. بنابراین مشاهده می‌کنیم که تعجیل در قضاوت و نتیجه‌گیری‌های عاطفی از بحران‌های مالی می‌توانند بسیار خطرناک و غلط باشند. به جای آنکه مشکل مالی او را تبدیل به دلیلی برای جدایی عاطفی‌تان کنید، تلاش کنید تا به او کمک کنید تا مشکل خود را حل کند. بغرنج کردن مسائل و تبدیل کردن یک استرس مالی به یک مساله عاطفی بازی خطرناکی است. یک زوج که رابطه‌ سالمی دارند باید ناراحتی‌های خود و ترس‌ها را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

حتی بهتر است منفی‌ترین افکارتان را با یکدیگر در میان بگذارید. به همدیگر بگویید فکر می‌کنید  رفتار الف  نشانه احساس ب است. مطمئن باشید که همسرتان به شما اطمینان خواهد داد که این‌گونه نیست و تلاش خواهد کرد تا برای از بین بردن این احساس منفی هم که شده رفتار خود را اصلاح کند.

این نکته‌ای غافل‌گیر‌کننده است که گاهی بحران‌های مالی حتی می‌توانند باعث نزدیک شدن زوجین به هم شوند. مشکلات می‌تواند افراد را به یکدیگر نزدیک کنند. زمانی که ناچارید دائما پا به پای یکدیگر علیه مشکلات مشترکی بجنگید احساس نزدیکی و همدلی شما افزایش خواهد یافت. از بحران‌ها استفاده کنید تا به یکدیگر نزدیک شوید نه آنکه از هم دور شوید.

طلاق

این خبری دردناک است ولی بحران‌های مالی بزرگ اغلب به طلاق منجر می‌شوند. زوج‌ها احساسات و تصویری را که قبل از وقوع بحران مالی نسبت به یکدیگر داشتند از دست می‌دهند، آنها با ترس و نگرانی پر می‌شوند، همدیگر را متهم می‌کنند و مشکلات مالی را به مشکلات عاطفی بدل می‌کنند و با حملات عصبی و افسردگی دست و پنجه نرم می کنند و یک روز ناگهان همدیگر را در حالی می بیابند که به فکر طلاق هستند. پس شاید بهتر باشد قبل از آنکه حتی به این نقطه نزدیک شوید، به فکر طراحی یک نقشه مالی باشید. سه مورد از نقاط حساس زندگی مالی‌تان را شناسایی کنید و از همین حالا روی آنها فکر و کار کنید. حتما این قول مشهور را شنیده‌اید که پیشگیری بهتر از درمان است.





تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن