تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804388024




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

65 درصد جرايم فضاي مجازي از سوي پليس فتا کشف مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: امروز فناوري اطلاعات و ارتباطات جامعه جهاني را به طور بنيادين دستخوش تغيير و تحول نموده و در پرتو آن، شيوه و سبک زندگي انسانها و روابط اجتماعي ، فرهنگي ، اقتصادي و سياسي جوامع را تحت تاثير خود قرار داده است.




65 درصد جرايم فضاي مجازي از سوي پليس فتا کشف مي شود


 


 

سردار "هاديانفر" در دومين کار گاه آموزشي منطقه اي همکاري‌هاي بين المللي در خصوص مبارزه با جرايم سايبري که در مقر اکو برگزار شده بود، اظهار داشت: امروز فناوري اطلاعات و ارتباطات جامعه جهاني را به طور بنيادين دستخوش تغيير و تحول نموده و در پرتو آن، شيوه و سبک زندگي انسانها و روابط اجتماعي ، فرهنگي ، اقتصادي و سياسي جوامع را تحت تاثير خود قرار داده است.
 
 به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، ايشان اضافه کردند: سازمان ملل متحد به عنوان بزرگترين سازمان جهاني با درک صحيح از شرايط موجود در فضاي سايبر، در جهان اقدام به برگزاري نشست‌هاي تخصصي و فني به منظور ايجاد وفاق و همدلي، شناخت فرصت‌ها، تهديدات، جرايم سايبري و تبادل اطلاعات و دانش بين کشورها کرده است.
به گفته وي، مسائل مربوط به جرايم سايبري، جهاني هستند و هنگامي که يک جرم در يک گوشه از جهان رخ مي‌دهد مي‌تواند تهديدي براي ساير کشورها باشد.

سردار هاديانفر با اشاره به ابعاد بين المللي جرايم فضاي مجازي، گفت: امروز بيش از ۷۰ درصد پرونده‌هاي اين جرايم، در کشورهاي توسعه يافته و ۴۰ درصد جرايم در کشورهاي در حال توسعه جنبه بين المللي و فراملي دارد. لذا تبادل اطلاعات جرايم و مجرمان و دانش اين فضا با يکديگر امري ضروري است. زيرا اين قبيل موضوعات بر سرنوشت مشترک همه کشورهاي جهان تاثير مي گذارد.


رئيس پليس فتاي ناجا با اعلام اينکه طبق آخرين آمار منتشر شده از سازمان اينترپل در هر دوازده ثانيه يک نفر قرباني جرايم سايبري مي‌شود که اين آمار نيز رو به افزايش است، گفت: در سال ۲۰۱۳ جرايم سايبري حدود ۱۱۳ ميليارد دلار به طور مستقيم هزينه به جامعه جهاني تحميل کرده و مجرمان توانسته‌اند در سال ۲۰۱۳ بيش از ۳۸۸ ميليارد دلار از اين فضا براي خود درآمد کسب کنند.

سردار هاديانفر با بيان اينکه در همين سال سازمان‌ها و شرکت‌ها به طور ميانگين ۱۲۲ حمله سايبري موفق را تجربه کرده‌اند، گفت: اين آمار همگي نشانگر اهميت فضاي سايبري است که مجرمان و گروه‌هاي سازمان يافته، مشتاقانه به دنبال سوء استفاده از فرصت‌هاي اين فضا هستند؛ حتي گروه هاي تروريستي که جزء منفورترين گروه‌هاي دنيا هستند از اين فضا براي جذب، آموزش، به کارگيري نيرو و تبليغ و... بهره مي برند.سردار در ادامه فرمودند: آنچه که امروز فکر کارشناسان پليس سايبر را در سراسر جهان مشغول کرده و درخصوص آن با يکديگر تباد نظر ميکنند، وب تاريک است که به آن dark net يا beep web و... گفته مي‌شود.

وي تصريح کرد: آنچه در وب آشکار است و مردم جهان آن را ميبينند بيش از ۴ درصد فضاي کلي وب است و ۹۶ درصد از اين فضا در لايه‌هاي وب عميق وجود دارد؛ تقريبا مجرمان حرفه‌اي، گروه‌هاي سازمان يافته و مجرمان تروريستي تمام ارتباط خود را در لايه زيرين و پنهان وب قرار مي‌دهند. همه اين‌ها بيانگر اين است که براي مبارزه با اين پديده جهاني و بين المللي سازمان UNODC ، سازمان اينترپل، اکو و پليس‌هاي سايبري کشورها وظيفه سخت و مشکلي دارند که بدون همکاري کشورها پيش بيني، پيشگيري، مبارزه و مقابله با اين گونه جرايم غير ممکن است.

سردار تصريح کرد: به طور متوسط بيش از ۵۰ درصد جرايم ملي و مابقي در تمام کشورها جنبه بين المللي و فراملي دارند.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به ماهيت جرايم که مرزهاي فيزيکي در آن کاملا بي‌معني است زيرا شروع جرم از هرنقطه‌اي از جهان براي هرنقطه از جهان به راحتي امکان پذير است، لذا عدم همکاري کشورها و عدم وجود سازمان هاي بين المللي براي ايجاد هماهنگي در تبادل اطلاعات، ظرفيت سازي و پشتيباني فني و آموزش در اين فضا شرايط را براي همه کشورها، حتي کشورهاي توسعه يافته بسيار سخت خواهد کرد.

رئيس پليس فتاي ناجا با بيان اينکه عقب ماندگي پليسها در عرصه مبارزه با جرايم سايبري بيشترين خطر را براي ساير کشورها به همراه دارد، گفت: با توجه به فرامرزي بودن اين جرايم، کافي است يک کشور از استاندارد‌هاي لازم براي مبارزه با آن برخوردار نباشد از اين رو همين کشور به بهشتي براي مجرمان فضاي مجازي بدل خواهد شد و تهديدي براي ساير کشورها خواهد بود.

اين مقام ارشد انتظامي خاطرنشان کرد: پليس فتاي جمهوري اسلامي ايران، امروز پيشگام همکاري، تبادل اطلاعات و آماده کمک به ساير کشورهاي منطقه جهت راه اندازي
پليس‌هاي سايبري آن‌ها است. و از سوي ديگر مي تواند تجربيات و ابزارهاي توليدي خود را در اختيار ساير کشورها قرار دهد.

وي، ارتقاي امنيت و احساس آن براي کاربران در فضاي آنلاين، افزايش خطرپذيري ارتکاب جرايم براي مجرمان و بزه کاران، ايجاد و توسعه ارتباطات و همکاري‌هاي بين المللي، را از دستاوردهاي پليس سايبري ايران از ابتدا تاکنون عنوان کرد.

سزدار هاديانفر با اعلام اينکه پليس سايبري ايران داراي قدرت کشف ۶۵ درصدي جرايم اين حوزه است، گفت با توجه به رشد و توسعه بين المللي جرايم فضاي مجازي توانسته ايم در راستاي اهداف سازمان هاي مهم بين المللي نظير UNODC، سازمان اينترپل و IGcI مباني و معاهدات بين المللي اقدامات بسيار گسترده و مناسبي را براي توسعه و تعامل و همکاري موثر براي مقابله و مبارزه با جرايم سايبري بينالمللي سازماندهي کند؛ افزايش تعامل و همکاري با پليسهاي سايبري ديگر کشورها در پي جويي اين جرايم يکي از اولويت هاي اساسي پليس فتا به شمار مي آيد.

هاديانفر از عزم جدي پليس فتا به منظور همکاري در مبارزه در جرايم سايبري سازمان يافته خبر داد و تصريح کرد: اين امر را مي توان از نحوه همکاري اين پليس با سازمان هاي بين المللي نظير اينترپل و بالاخص IGCI مشاهده کرد.

رئيس پليس سايبري کشور افزود: سازمان UNODC بايد در قالب يک طرح جامع مهم در صحن سازمان ملل متحد پيشنهاد مديريت اينترنت دنيا را در غالب مديريت سازمان ملل مطرح کرده و انحصار مديريت اينترنت جهان را که امروز تبديل به ابزار استعماري و جاسوسي به نفع آمريکا از کشورها و مردم جهان کرده، از دست اين کشور خارج کند.
وي عقب ماندگي هر کشور در حوزه سايبر را تهديدي براي تمام کشورها عنوان و تاکيد کرد ايجاد منطقهبندي و انتخاب کشور معين و پشتيباني مالي و فني سازمان UNODC به منظور ايجاد آموزش و ظرفيت سازي کشورهاي عقب مانده در اين حوزه امري اجتناب ناپذير است.

اين مقام ارشد انتظامي، خواستار ايجاد بستري ارتباطي براي کشورهاي عضو UNODC شد و گفت: وجود چنين بستري امکان تبادل اطلاعات جرايم و مجرمان را فراهم مي‌کند. 

رئيس پليس فتا ناجا در خاتمه تدوين قوانين بين المللي توسط UNODC در زمينه پيشگيري، مبارزه با جرايم و حملات سايبري و گروههاي تروريستي و سازمان يافته را امري ضروري دانست و گفت: اين موضوع يکي از چالشهاي بزرگ در زمينه پيشگيري و مبارزه باجرايم فضاي مجازي در دنيا مطرح است.

مرجع : سايت خبری پلیس فتا

تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن