واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان در آئینی مطرح شد/
شهيد مدني در قلوب مردم همدان زنده است/ استاندار هزينه بازسازي بيت شهيد محراب را تقبل كرد
همدان - خبرگزاري مهر: در مراسم تجديد بيعت مسئولان با آرمان هاي شهيد مدني در همدان عنوان شد كه وي همچنان در قلوب مردم همدان زنده است و استاندار همدان نيز هزينه بازساي بيت شهيد محراب را تقبل كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان استان همدان پیش از ظهر پنجشنبه با حضور در بيت شهيد مدني در زمان امامت جمعه وي در همدان، با آرمانهاي وي تجديد بيعت كردند. مديركل بنياد شهيداستان همدان در اين مراسم با اشاره به اينكه در طول تاريخ روحانيون مرجع مستضعفبن بوده اند،عنوان كرد: در 120 سال اخير تاريخ ايران مي بينيم روحانيون نقش اساسي در تحولات اجتماعي ايران داشته اند. ناصر عارف ادامه داد: روحانيون نقش ارززنده ای در تحولاتي چون مشروطه، ملي شدن صنعت نفت و انقلاب اسلامي ايفا كرده انده کمااینکه قبل از انقلاب اسلامي ملي گرايان مورد اقبال مردم قرار نگرفتند ولي جريان روحانیت مورد اقبال جامعه قرار گرفت. وي اذعان داشت: اين روحانيون بودند كه نقش اساسي خود را طوري ايفا كردند كه محققان غربي عنوان مي كنند در حالي که قبل از انقلاب آواي غربي از ايران به گوش مي رسيد اكنون پرچم فرهنگ اسلامي در ايران به پا ايستاده است. شهيد مدني همچنان در قلوب مردم همدان زنده است مديركل بنياد شهيداستان همدان با اشاره به اينكه شهيد مدني با گذشت چنددهه از شهادتش همچنان در قلوب مردم همدان زنده است، بيان داشت: بيت شهيد مدني كانون انقلابيون همدان بوده و تلاش های فراواني شده كه اين بيت دوباره احيا و بازسازي شود و در برآورد سال 91 براي بازسازي آن رقمي معادل 120 ميليون تومان بوده درخواست شده است. مدير موسسه فرهنگي شهيد مدني در همدان نيز در اين مراسم با اشاره به اينكه حضور شهيد مدني در همدان موجب خير بركت براي همدان شد، عنوان كرد: وي در قريب 50 سال گذشته توانست سرمايه هاي معنوي زيادي را براي اين مردم به يادگار بگذارد و جايگاه او در همدان محسوس است. سيد محمد كاظم حجازي افزود: شهيد آيت الله مدني به دنبال هدايت مردم بود و حتي اگر شنوندگان به سخنانش قليل بودند، بنياد فرهنگي كه او گذاشت موجب شد كه همدان را دار المومنين بنامند و اين يادگار وي هيچ وقت فراموش نمی شود.
وي با اشاره به اينكه نفوذ شهيد مدني مخاطب را متاثر خود مي كرد، اذعان داشت: باید از ظرفيت اين بيت براي اشاعه شخصيت و جايگاه شهيد استفاده شود تا شاهد ساخته شدن امثال مدني ها باشيم. مدير موسسه فرهنگي شهيد مدني اظهار داشت: وي در صدد خدمات رساني به اقشار جامعه بود و اكنون درمانگاه شهيد مدني مرجع درماندگان در شهر است و مسجد مهديه نيز در مكاني ساخته شد كه بهاييان ازآن منطقه كوچ کردند. حجازي با اشاره به اينكه نيت خالص شهيد اثرات بي نهايتي در همدان دارد، بيان داشت: سال گذشته كتابي از وي رونمايي شد و امسال نيز يك كتاب از وي رونمايي خواهد شد. بيت شهيد مدني نقطه فرماندهي انقلاب در همدان وي اذعان داشت: بيت شهيد مدني نقطه فرماندهي انقلاب همدان بوده و باید تفاهم نامه اي بين مجموعه بنياد شهيد و آموزش و پرورش بسته شود تا دانش آموزان ودانشجويان براي يك بارهم كه شده در اين محل كه كانون انقلابيان همدان است حضور يافته و با آن آشنا شوند. وي اذعان داشت: افرادي كه در حوزه گردشگري فعاليت مي كنند نيز مي توانند اين بيت را در نقشه معرفي به مسافران قرار دهند كه اين امر نيز نیاز به پيگيري دارد. نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم اذعان داشت: امام خميني راه كرامت و عزت را برپا كرد.
ابراهيم كارخانه اي با اشاره به اينكه ايران تاثيرگذار ترين كشور در جهان اسلام است، افزود: هيچ گاه ايران در چنين موقعيتی براي مديريت منطقه نبوده است و نقش ايران در پيروزي در سوريه و در غزه بي بديل است و اگر ايران وارد عمل نميشد عراق از دست رفته بود. وي اذعان داشت: اين در حالي است كه كشورمان يك درصد جمعيت جهان را داراست اما همه معادلات جهاني را تغيير داده است. نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه روحانيون وظيفه مرزباني از جغرافياي عقديتي را برعهده دارند، اذعان داشت: كلبه محقر شهيد مدني هدايت گر انقلاب در همدان بوده است. اما در حالي كه خبرگزاري مهر در چندين گزارش از وضع نامناسب ساختمان بيت شهيد مدني در همدان خبر داده بود و از مسئولان بنياد شهيد همواره درخواست بازسازي آن را داشت، اين خواسته امروز از سوي مدير كل اين بنياد به استاندار همدان ارائه شد و استاندار همدان هزينه بازسازي بيت شهيد مدني را تقبل كرد.
۱۳۹۳/۶/۲۰ - ۱۴:۲۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]