تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844797388




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه در کارگروه اشتغال البرز گذشت/ رقم اشتغال برای دولت گذشته اهمیت داشت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > البرز گزارش مهر از یک کارگروه/
آنچه در کارگروه اشتغال البرز گذشت/ رقم اشتغال برای دولت گذشته اهمیت داشت
کرج - خبرگزاری مهر: آمار بالای جویندگان کار تحصیلکرده، پیشی گرفتن عرضه نیروی کار بر تقاضا در برخی مشاغل،  نامعقول بودن سود 26 درصدی تسهیلات بانکی و مانع تراشی برخی مدیران رده های میانی در تسهیل شرایط کارآفرینی از جمله مواردی بود که در کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری البرز به آنها پرداخت شد.



به گزارش خبرنگار مهر،علی ایمانی در نشست کارگروه تخصصی اشتغال و سرمایه گذاری البرز که شامگاه چهارشنبه در سالن شهدای دولت استانداری در کرج برگزار شد، نرخ بیکاری در سال 90 تا بهار 93 را به ترتیب 19.3، 14.9، 10.7 و 12.2 درصد اعلام کرد.

وی با اشاره به روش دولت دهم در سنجش آمار اشتغال یادآور شد: در دولت گذشته سهم هر استان برای تعهد اشتغال در سامانه رصد ثبت می شد در واقع رقم اهمیت داشت اما این شیوه در دولت یازدهم منسوخ شده و فرصت های شغلی موجود در کاریابی ها از طریق سایت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع رسانی شده و در اختيار كارجويان استان قرر می گیرد.

ایمانی ادامه داد: در بررسی های صورت گرفته از 15 کاریابی از میان 20 کاریابی موجود در استان، تعداد ثبت نام شدگان با مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس سه برابر بیشتر از تقاضای بازار کار است این در حالیست که متقاضیان دیپلمه نصف آن است.

به گفته ایمانی مشاغل مهندسی صنایع در مقطع فوق لیسانس، عرضه نیروی کار 14 برابر تقاضای بازار کار است؛ مشاغل مهندسی برق در مقطع لیسانس، عرضه نیروی کار 11 برابر تقاضای بازار کار است و در مشاغل مهندسی عمران و ساختمان در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس، عرضه نیروی کار هشت برابر تقاضای بازار کار است.

وی بیشترین تقاضای کار در استان را در مشاغل ساخت و تولید(قالب سازی، تراشکاری، فرزکاری و...)؛ رشته های برقکار صنعتی، تاسیسات برق، تعمیر و نگهداری برق دستگاههای صنعتی در مقاطع دیپلم و زیر دیپلم اعلام کرد.

پس از این گزارش، مهرداد مظفری معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار البرز در تحلیلی از علت بالا بودن تقاضای بازار کار به افراد با مدرک تحصیلی پایین تر از لیسانس اظهار داشت: شاید لازم باشد از دانشگاه ها تحقیق و تفحص کنیم که خروجی آنها مورد نیاز بازار کار نیست؛ این نشان می دهد کارگزاران اصلی بخش صنعت تحصیلات دانشگاهی ندارند و باید با توسعه صنایع نانو تکنولوژی، بستر را برای استفاده از خروجی دانشگاه ها فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه آمار ارائه شده مورد تایید وزارتخانه است، در عین حال یادآور شد: بعضی افراد مشاغل دولتی و پشت میز نشینی را ترجیح می دهند و این امر از دیگر دلایل بیکار ماندن افراد تحصیلکرده است.

 مظفری افزود: در عین حال باید در نظر داشته باشیم حوزه تولید کشش جذب ندارد.

سود تسهیلات بانکی متقاضیان را بی رغبت کرده است

ایمانی، دبیر کارگروه اشتغال البرز در ادامه سخنانش مبلغ تسهیلات مشاغل خانگی سال 93 در البرز را 14 میلیارد و 600 میلیون تومان اعلام کرد و با بیان اینکه این اعتبار ابلاغ شده اما به بانکها تخصیص پیدا نکرده است، گفت:  تاکنون تنها به بانک کشاورزی تخصیص پیدا کرده است با این حال باتوجه به اینکه شورای پول و اعتبار، سود تسهیلات بانکی مشاغل خانگی را 22 درصد اعلام کرده، تقاضای کمی در این بخش مشاهده می شود و بیشتر متقاضیان تسهیلات مشاغل خانگی هنوز درخواست نداده اند.

 وی البته تاکید کرد چنانچه دستگاهی برای صدور مجوز مشاغل خانگی مواردی را معرفی کند آمادگی داریم.

 مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی البرز همچنین میزان تسهیلات بانکی استان را 243 میلیارد تومان ذکر کرد و از بررسی 32 طرح در کمیته منتخب خبر داد و افزود: از این تعداد 21 طرح به بانک معرفی و در حال حاضر مبلع هفت میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.

ایمانی تاکید کرد: سود بالای تسهیلات بانکی که 26 درصد اعلام شده سبب شده بنگاههای تولیدی رغبتی برای گرفتن تسهیلات نشان ندهند.

 "تکاک"؛ طرحی برای اشتغالزایی و کارآفرینی ایثارگران

بخش ویژه ای از کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری البرز به موضوع بیکاری ایثارگران و معرفی طرح "تکاک" سازمان اقتصادی کوثر اختصاص داشت.

 مدیرفلاح مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در این نشست با بیان اینکه دین ما به شهدا و ایثارگران کتمان ناپذیر است، اذعان داشت: مطالبات ایثارگران در حوزه اشتغال به حق و جدی است و بی توجهی به آن تبعات ناخوشایندی به دنبال خواهد داشت.

 وی گفت: در حال حاضر 9 هزار ایثارگر مهمان در البرز تشکیل پرونده داده اند که این منهای ایثارگران استان است و  با احتساب خانواده این افراد، ما باید پاسخگوی مسائل رفاهی، خدماتی و اشتغال 30 هزار نفر خانواده ایثارگر باشیم.

وی 70 درصد مطالبات ایثارگران را در حوزه اشتغال اعلام کرد و گفت: اولویت ما استفاده از ظرفیت بنیاد شهید برای اشتغالزایی این قشر بوده و تشکیل کمیسیون اشتغال در بنیاد شهید بر هیمن اساس بوده است تا به صورتی خاص به نیاز ایثارگران پاسخ داده شود.

به گفته مدیرفلاح طرح "تکاک" در راستای استفاده از ظرفیتهای بنیاد شهید به ویژه در بخش اقتصادی برای اشتغالزایی ایثارگران اجرا شده است.

این مسئول با اشاره به اعتبار حدود 15 میلیارد تومانی مشاغل خانگی سال 93 در البرز گفت: یک میلیارد و 700 میلیون تومان از این مبلغ به ایثارگران پرداخت شده است اما هنوز مشکلات وجود دارد.

 وی سود 30 درصد تسهیلات مشاغل خانگی را مهمترین مانع دریافت این تسهیلات اعلام کرد و گفت: کدام یک از ایثارگران توانایی پرداخت این میزان سود را دارند؟ و اساسا کدام یک از مشاغل خانگی ظرفیت این میزان درآمدزایی را دارد که ایثارگر 30 درصد سهم بانک بپردازد.

وی با بیان اینکه سود تسهیلات بانکی 30 درصد قابل توجیه نیست درخواست نگاه ویژه به ایثارگران در این بخش شد.

اجرای طرح تکاک منوط به آمایش سرزمین است

حجت الاسلام حسین زاده  نیز در این نشست  برنامه "تکاک" را اشتغال و کارآفرینی ایثارگران عنوان کرد و اظهار داشت: بحران اشتغال در کشور پدیده های زیادی را به دنبال دارد و خانواده بزرگ ایثارگران نیز از آسیبهای این بحران در امان نبوده اند.

 وی با بیان اینکه خانواده ایثارگران اغلب از خانواده های دانش بنیان و با مدارج تحصیلی بالا هستند، یادآور شد: براساس آمار سال 92، حدود 20 درصد جامعه نخبگان کشور را ایثارگران تشکیل می دادند ولی متاسفانه تعداد افراد جویای کار در قشر ایثارگر و خانواده های آنان زیاد است.

 حجت الاسلام حسین زاده با بیان اینکه مقام معظم رهبری تاکید ویژه ای برای حل مشکل بیکاری جامعه ایثارگر کشور داشته اند، گفت: در سال 88 طرح تکاک توسط سازمان اقتصادی کوثر قرار بود به مرحله اجرا درآید اما به دلایل مختلف توسط رئیس وقت بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا نشد اما در ریاست جدید، مجددا راهکار خروج ایثارگران از بحران بیکاری اجرای طرح تکاک دانسته و تاکید شده است.

وی مزایای این طرح را خودکفایی ایثارگران از طریق کارآفرینی برای آنان دانست و افزود: در واقع باید علم و عمل در کنار یکدیگر قرار گیرد تا بتوانیم در کمترین زمان و نزدیکترین مکان ایثارگران را کارآفرین کنیم.

این مسئول اجرای طرح تکاک را منوط به آمایش سرزمین عنوان کرد و ادامه داد: پس از آمایش استان و شناسایی ظرفیتها و پتانسیلها و معرفی اولویتها، می توانیم طرحهای اشتغالزایی و کارآفرینی را بررسی کنیم.

به گفته حجت الاسلام حسین زاده تاکنون 200 طرح در قالب برنامه تکاک از سوی جامعه ایثارگران ارائه شده و بررسی این طرحها مستلزم سرعت عمل در معرفی اولویتهای استان است.

حجت الاسلام حسین زاده ظرفیتهای البرز در حوزه های صنعت و کشاورزی را خوب توصیف و اضافه کرد: پس از معرفی طرحهای اولویت دار، ظرف 10 روز با ایثارگر تفاهم نامه امضا می شود.

 وجود سه هزار ایثارگر بیکار در البرز

به گفته این مسئول در این طرح 51 درصد سهم ایثارگر در قالب شرکتهای تعاونی یا سهامی عام یا خاص و 49 درصد را سازمان اقتصادی کوثر متقبل می شود.

 وی اضافه کرد: تا کنون 14 طرح در قالب طرح تکاک به اجرا گذاشته شده که در کاهش بیکاری جامعه ایثارگر نقش به سزایی دارد.

 وی یادآور شد: در حال حاضر س هزار ایثارگر بیکار در البرز وجود دارد.

 وی در پایان سخنانش خواستار همکاری جدی مدیران میانی با کارآفرینان شد و تصریح کرد: بیشترین گله کارآفرینان استانی نه در بخش ارائه تسهیلات که مربوط به صدور مجوز از سوی مدیران رده های میانی است و امیدواریم این دغدغه را در البرز نداشته باشیم.

 در همین ارتباط ایرج موفق مدیرکل سازمان صنعتف معدن وتجارت البرز از صدور مجوز ساخت قطعات بتنی سبک و مبلمان شهری برای مجتمع اتصادی کوثر در شهرک صنعتی نظرآباد در زمینی به مساحت 30 هزار متر مربع و اشتغالزایی 18 نفر خبر داد.

از جانباز جویای کار تا آنکه گفت نفرینتان می کنم

سید حمید طهایی استاندار البرز در این نشست که نخستین کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری البرز پس از آمدن طهایی به البرز بود، با بیان اینکه امیدوار است حاصل این جلسات به ایجاد اشتغال بینجامد، اظهار داشت: یکی از سخت ترین روزهای کاری من روزهای ملاقات مردمی است که بیشترین تقاضاها مربوط به اشتغال است.

 وی گفت: در ملاقاتهای مردمی افراد زیادی در جستجوی کار مراجعه و به تعبیر خودشان با رویی شرمنده تقاضای کار می کنند؛ از جانباز هشت سال جنگ تحمیلی گرفته تا مهندس جوانی که با دستانی پینه بسته کارگری می کند، از زنی که فرزندش را در آغوش گرفته و آمده است تا مگر برای شوهر بیکارش، که روی آمدن نداشته، کاری دست و پا کند. و حتی آنکه آمد و گفت اگر برایم کاری نکنید، نفرینتان می کنم....

 وی ادامه داد: خود را جای این افراد می گذارم که یک روز بیکاری، دو روز بیکاری یک ماه بیکاری....... بالاخره چه!؟ چه پاسخی برای همسر و فرزند دارند؟

مدیران رده های میانی بیشتر از بالادستی ها مانع تراشی می کنند

 طهایی در ادامه با اشاره به اهمیت کارآفرینی و لزوم تسهیل شرایط سرمایه گذاری و کارآفرینی به نقل خاطره ای پرداخت و گفت: کارآفرینی برای درخواست مجوز برای توسعه کارش به یکی از ارگانهای مربوطه مراجعه کرد ولی مدیر مربوطه که اتفاقا از مدیران رده های میانی در سازمان بود نه تنها با وی همکاری نکرد بلکه او را گردن کلفت خطاب کرد و گفت: میخواهی گردنت از این کلفت تر شود.

 وی ادامه داد: آن کارآفرین تسلیم نشد و مستقیما به رئیس آن ارگان مراجعه کرد و در نهایت با همکاری آن مسئول، مجوز توسعه کار را گرفت و امروز تعداد زیادی از این کارخانه نان می خورند.

طهایی با بیان اینکه در رده های بالا عموما همکاریها بیشتر است، ولی به بدنه که می رسد کار افت می کند، گفت: باید مشکل و ایراد کار را شناسایی و آن را رفع کنیم.

 استاندار البرز در ادامه این نشست از حضور نیافتن برخی مدیران گله و تصریح کرد: کارگروه اشتغال از مهمترین کارگروه های استانی است و آقایانی که نیامدند آیا کاری مهمتر از این کارگروه دارند.

وی با بیان اینکه مبادا در مسئولیت هایمان کم بگذاریم، اظهار داشت: ما یک مسئولیت داریم، یک وظیفه؛ اگر به مدیریت جهادی معتقدیم و عزممان را برای خدمت جزم کرده ایم، باید مسئولیتها و وظایفمان را بشناسیم و بدان عمل کنیم.

وی بر جدیت، سخت کوشی و حضور فعال مدیران چه در جلسات و چه خارج از جلسات تاکید کرد.

نیاز البرز برنامه ریزهای بلندمدت است

طهایی در بخشی دیگر از سخنانش با نوپا بودن استان البرز اشاره کرد و خواستار برنامه ریزیهای بلندمدت شد و یادآور شد: مطالعات طرح آمایش سرزمین در حال انجام است که براساس آن می توانیم طرحهای توسعه ای استان را شناسایی و اجرا کنیم.

 وی با بیان اینکه هیچ کس بی نیاز از مشورت نیست خواستار همکاری بیش از پیش مدیران با یکدیگر و پیشگام بودن این استان در اجرای منویات دولت و ارائه راهکارها و بومی سازی طرح ها در استان شد.

 استاندار البرز در پایان سخنانش البرز را بخشی از پایتخت خواند و اظهار داشت: کمک و مساعدت مدیران ملی به این استان به طور حتم باری از دوش پایتخت برخواهد داشت.
 


۱۳۹۳/۶/۲۰ - ۱۰:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن