تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834647722
سیاست خاورمیانه ای آمریکا تمرکززدایی و تضعیف قدرت شیعیان است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس پژوهشکده مطالعات روابط بین الملل و پژوهشکده مطالعات آمریکا: سیاست خاورمیانه ای آمریکا تمرکززدایی و تضعیف قدرت شیعیان است تهران – ایرنا- رییس پژوهشکده مطالعات روابط بین الملل و پژوهشکده مطالعات آمریکا گفت: یکی از مهمترین سیاست های خاورمیانه ای آمریکایی ها در منطقه تمرکز زدایی و تضعیف قدرت شیعیان و محور مقاومت است.
به گزارش ایرنا، ابوذر گوهری در نشست تخصصی با عنوان سیاست خاورمیانه ای آمریکا از سپتامبر 2001 تا سپتامبر 2014 که در پژوهشکده مطالعات آمریکا برگزار شد، افزود: تحولات بعد از سپتامبر چه آن را یک پروژه از طرف خود آمریکایی ها یا یک حادثه که توسط گروههای تروریسیتی اتفاق افتاد بدانیم، آمریکایی ها استفاده های زیادی کردند و یک نقطه عطفی در سیاست خارجی آنها بود.
وی ادامه داد: نتیجه مستقیم اتفاق 11 سپتامبر دو جنگ بزرگ در عراق و افغانستان بود که سیاست خارجی بوش پسر را حداقل تا سال 2006 به خود معطوف کرد، البته در دو سال آخر بوش تلاش کرد که استراتژی های دیگر را جایگزین یا اصلاح کند که موفق به این کار نشد.
گوهری یادآور شد:اوباما از سال 2008 که زمام امور آمریکا با شعار تغییر و پایان دادن و مدیریت کردن دو جنگی که جمهوری خواهان به راه انداخته بودند بدست گرفت این شعارها را به عنوان یک استراتژی وعده داد.
وی ادامه داد: اوباما تلاش کرد مبارزه با تروریسم آمریکایی را از شیوه سخت افزاری که بوش به راه انداخته بود به شیوه نرم افزاری مدیریت کند.
گوهری به تحولات و انقلاب هایی که درمنطقه بود اشاره کرد و گفت: آمریکایی ها در استراتژی کلانی که داشتند به دنبال مدیریت و تثبیت وضعیت خاورمیانه بودند اما از انقلاب هایی که با نام بیداری اسلامی درمنطقه رخ داد ضعف راهبردی آمریکا در پیش بینی ، مدیریت و در واقع اداره تحولات را نشان داد و به گفته خود اوباما آمریکایی ها نیز از این انقلاب ها در منطقه غافلگیر شدند.
وی ادامه داد: نکته ای که وجود دارد این است که آمریکایی که به دنبال ایجاد ثبات در خاورمیانه بود بعداز ایجاد انقلاب ها،مواجه با شکل گیری یک سری شکاف های اجتماعی در درون بعضی از دولتها و از دست دادن بعضی از متحدان سنتی خود شد.
این استاد دانشگاه گفت: نتیجه این انقلاب ها و برهم خوردن ثبات در کشورهای خاورمیانه یکی از نتیجه های قهری آن بحث شکل گیری گروه های افراطی در منطقه است که در بعضی مقاطع توسط دولت های حامی غرب سرکوب می شدند.
این عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق (ع) به سیاست های آمریکا درباره سوریه اشاره کرد و افزود: آمریکایی ها سیاستشان بر سرنگونی اسد قرار داشت و خیلی از گروه های تروریستی را در سوریه تجهیز کردند که البته این گروها نتوانستند در آنجا کارآمد باشند ومحور مقاومت توانست در این درگیریها موفق باشد.
وی ادامه داد: به همین سبب گروه های افراطی و تروریست ها به سمت برخی کشورهای دیگر منطقه از جمله عراق و بعضی از متحدان سنتی آمریکا سرازیر شدندکه این زنگ خطری را برای آمریکا به وجود آورد.
گوهری یادآور شد: یکی دیگر از سیاست های آمریکایی پیگیری مساله اصلاحات درونی در کشورهای خاورمیانه بود که در مقطعی بوش پسر این شعار را تحت عنوان«خاورمیانه بزرگ» عنوان کرد که به دلایلی این رویکرد رها شد.
وی در ادامه به اهداف مقابله آمریکا با گروه تروریستی داعش اشاره کرد و گفت: تامین منافع خود در عراق، حمایت اتباع آمریکایی در عراق، بحث منطقه کردستان و اربیل و منابع نفتی که در این منطقه است از هدفهای آمریکا است.
این کارشناس مسایل آمریکا گفت: اگر نفت این منطقه در اختیار تروریست ها قرار بگیرد باعث قدرت آنها و همچنین گران شدن قیمت آن می شود و از طرف دیگر آمریکا نگران سرایت بحران به کشورهای عربستان و ترکیه است چرا که اگر این گروه ها در منطقه یارگیری کنند، ثبات منطقه ای به ضرر آمریکا خواهد بود.
وی تاکید کرد: آمریکا تلاش دارد این بحران را کنترل و مدیریت شده به گونه ای پیش ببرد که تنها برعلیه مقاومت باشد و کشورهای متحد آمریکا را متضرر نکند.
گوهری با بیان اینکه بحث داخلی آمریکا و کاهش فشارهای جمهوری خواهان در مقابل سیاست های آمریکا وجود دارد،اظهار داشت: تمرکززدایی از شیعیان و تضعیف آنان و دورخیز برای تغییر ساختار حکومتی عراق و عملکرد مالکی سبب شده است که گروه هایی نظیر داعش شکل بگیرند.
این کارشناس مسایل آمریکا افزود: آمریکایی ها درخصوص مقابله احتمالی با داعش نیروی زمینی را به هزینه مالی بالا وارد منطقه نخواهند کرد.
گوهری با اشاره به اینکه دربرنامه ریزی های آمریکا تضعیف گروه های تروریستی نباید سبب تقویت ایران و نیروهای مقاومت شود، تاکید کرد: ملاحظه بعدی آمریکا این است که متحدان عربی آمریکا هم تمایلی به همکاری با آمریکا برای مقابله با داعش ندارند.
وی با بیان اینکه آمریکا چه رویکردی را پیش خواهد گرفت، تصریح کرد: یکی از آن ها تلاش برای اعتمادسازی برای مقابله با داعش است که اگر بخواهد برخورد نظامی داشته باشد با هزینه دیگران انجام دهد به همین دلیل است که بحث ائتلاف را پیش کشیده است.
گوهری افزود: اقدام احتمالی دیگری که آمریکایی ها شروع کرده اند جذب گروه های اهل سنت برای خالی کردن بدنه داعش است.
وی در ادامه با اشاره به درخواست وزارت امور خارجه آمریکا از ایران برای پیوستن به این ائتلاف، اظهار داشت: آنها تاکنون همچین درخواستی را نداشته اند و اگر هم این درخواست را داشته باشند ایران این درخواست را نخواهد پذیرفت چرا که آنها خودشان دشمن ایران هستند.
این کارشناس مسایل آمریکا افزود: آن ها تلاش می کنند جمهوری اسلامی را درگیر داعش کنند تا از کنار این موضوع در پرونده هایی نظیر هسته ای امتیاز بگیرند و این مشخص می کند که مبارزه آمریکا با گروه های تروریستی یک مبارزه عملگرایانه، مقطعی و تاکتیکی است.
گوهری با بیان دیدگاه آمریکا از ایران گفت: ما بخشی از پازل تروریسم آمریکایی در منطقه هستیم و به نظر نمی آید که آن ها بتوانند برای مقابله با تروریسم با ایران همکاری کنند، زیرا رویکردشان به این مسئله ابزاری است و آنرا حاصل اختلافات شیعه و سنی می دانند.
وی با اشاره به اینکه آمریکایی ها می دانند مبارزه با داعش و تروریسم راه نظامی ندارد،خاطرنشان کرد:این نوعی برنامه است تا بگویند ما برای مبارزه با تروریسم مصمم هستیم، اگرچه این اقدامات به صورت تاکتیکی و مقطعی است و نمی خواهند به صورت کامل تروریسم را از بین ببرند.
سیام**1058**1856
19/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]
صفحات پیشنهادی
آمریکا، داعش، خاورمیانه جدید و بازخوانی سیاست مهار دوگانه ایران
سهشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۳ پس از آن که تهدیدهای مستقیم داعش علیه اربیل عراق آشکار میشود دولت اوباما در میان سیل انتقادات برخی از دولتها و در میان بهت و حیرت کشورها با سیاست یک بام و دو هوا بالاخره تصمیم میگیرد تا دخالتی محدود در عراق تحت عنوان بمباران مناطق تحت نفوذ داعش دربا اعلام حمایت از سیاست آمریکا در ایجاد ائتلاف علیه داعش بان کی مون: ایران قدرتی منطقهای است
با اعلام حمایت از سیاست آمریکا در ایجاد ائتلاف علیه داعشبان کی مون ایران قدرتی منطقهای استدر ادامه سیاست اخیر آمریکا دبیر کل سازمان ملل متحد بر ضرورت تشکیل ائتلاف بینالمللی برای مبارزه با گروهک داعش تأکید کرد وی ایران را قدرتی منطقهای دانست به گزارش خبرگزاری فارس بان کی مبی سیاستی آمریکا در خاورمیانه و 3 میلیون آواره سوری
بی سیاستی آمریکا در خاورمیانه و 3 میلیون آواره سوری تروریست ها با استفاده از تصویربرداری از صحنه های جنایات خود و انتشار آن در شبکه های مجازی و اینترنتی تلاش می کنند هراس از خود را در اذهان عمومی تقویت کنند به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه مدر مصاحبه با اپینیون عراقچی: ناآرامیهای خاورمیانه نتیجه سیاستهای اشتباه قدرتهای جهانی است
در مصاحبه با اپینیونعراقچی ناآرامیهای خاورمیانه نتیجه سیاستهای اشتباه قدرتهای جهانی استمعاون وزیر خارجه ایران در مصاحبهای که امروز در نشریه اپینیون فرانسه منتشر شد تأکید کرده است که ناآرامیهای خاورمیانه نتیجه سیاستهای اشتباه قدرتهای جهانی است به گزارش خبرگزاری فارس سیدنشست تخصصی سیاست خاورمیانهای آمریکا؛ از سپتامبر 2001 تا 2014
پژوهشکده مطالعات روابط بین الملل و پژوهشکده مطالعات آمریکا برگزار میکند نشست تخصصی سیاست خاورمیانهای آمریکا از سپتامبر 2001 تا 2014 پژوهشکده مطالعات روابط بینالملل باهمکاری پژوهشکده مطالعات آمریکا نشست تخصصی سیاست خاورمیانهای آمریکا از سپتامبر 2001 تا سپتامبر 2014 را بایاغی گری های اسرائیل با حمایت های نامحدود آمریکا / فلسطین قربانی اجرای سیاست نظم نوین جهانی غرب در خاورمیانه
الجزیره گزارش داد یاغی گری های اسرائیل با حمایت های نامحدود آمریکا فلسطین قربانی اجرای سیاست نظم نوین جهانی غرب در خاورمیانه از سال 1948 تاکنون لیست بلندی از تجاوز نظامی نقض حقوق بشر و جنایات جنگی اسرائیل علیه فلسطینیان بوجود آمده است به گزارش سرويس بينالملل باشگاروپا و آمریکا به دنبال امنیت یک جانبه در جهان/تضعیف کشورهای اسلامی از طریق حمایت از تروریستها سیاست اسرائیل و
سیاسی سیاست خارجی عنادی درگفتگوی مشروح با مهر اروپا و آمریکا به دنبال امنیت یک جانبه در جهان تضعیف کشورهای اسلامی از طریق حمایت از تروریستها سیاست اسرائیل و غرب است تحلیلگر مسائل بین الملل بیان کرد اروپا و آمریکا در حالی که خود از امنیت دسته جمعی سخن گفتند مسیر امنیت انتخابدوگانه بودن سیاستهای آمریکا در قبال عراق/جو بایدن به دنبال تحقق امنیت رژیم اسرائیل است
بین الملل آفریقا و خاورمیانه نماینده ائتلاف دولت قانون دوگانه بودن سیاستهای آمریکا در قبال عراق جو بایدن به دنبال تحقق امنیت رژیم اسرائیل است یکی از نمایندگان ائتلاف دولت قانون با اشاره به تلاش های تجزیه طلبانه معاون رئیس جمهوری آمریکا در عراق آن را در راستای تحقق امنیت رژیمجنگ جدید قدرت در لیبی/هشدار آمریکا و همپیمانان اروپاییاش درباره مداخله خارجی
سهشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۳ در پی اینکه کنگره ملی لیبی پارلمان عمر الحاسی را مامور تشکیل دولت نجات ملی کرد نخست وزیر و رییس پارلمان جدید این کشور مخالفت خود را با تصمیم باطل کنگره ملی برای مکلف کردن عمر الحاسی برای تشکیل دولت جدید اعلام کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرآمریکائیها مجبور هستند به ایران قدرتمند امتیاز بدهند
سهشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲ ۵۷ سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی اظهار داشت جمهوری اسلامی ایران توانسته است تاثیرگذار اصلی در منطقه غرب آسیا باشد و آمریکائیها مجبور هستند به ایران قدرتمند امتیاز بدهند چرا که دست برتر با ایران است به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایرانجنگ جدید قدرت در لیبی/هشدار آمریکا درباره مداخله خارجی
جنگ جدید قدرت در لیبی هشدار آمریکا درباره مداخله خارجی بین الملل > آفریقا - ایسنا نوشت در پی اینکه کنگره ملی لیبی پارلمان عمر الحاسی را مامور تشکیل دولت نجات ملی کرد نخست وزیر و رییس پارلمان جدید این کشور مخالفت خود را با تصمیم باطل کنگره ملی برای مکلف کردن عمر انیویورک تایمز گزارش داد کشورهای خارجی با تامین بودجه اندیشکدههای آمریکا بر سیاستخارجی واشنگتن تاثیر میگذارن
نیویورک تایمز گزارش دادکشورهای خارجی با تامین بودجه اندیشکدههای آمریکا بر سیاستخارجی واشنگتن تاثیر میگذارندبنا بر تحقیقاتی که روزنامه نیویورکتایمز انجام داده است بسیاری از اندیشکدههای راهبردی آمریکا با برخورداری از حمایت مالی برخی از کشورهای خارجی اولویتهای سیاسی این کشورهزن 41 ساله، جانشین پیرزن 58 ساله در سیاست خارجی اروپا / ایتالیا حیات خلوت تجار آمریکایی برای حضور در ایران
کنعانی مقدم زن 41 ساله جانشین پیرزن 58 ساله در سیاست خارجی اروپا ایتالیا حیات خلوت تجار آمریکایی برای حضور در ایران یک کارشناس سیاست خارجی گفت شرکتهای ایتالیایی که خیلی از آنها نماینده شرکتهای بزرگ آمریکائی هستند با استفاده از پل ارتباطی ایتالیا مجالی برای حضور در بازارهارئیسجمهور برزیل: مهمترین سیاست دولت برزیل افزایش همکاری با کشورهای آمریکای لاتین است
رئیسجمهور برزیل مهمترین سیاست دولت برزیل افزایش همکاری با کشورهای آمریکای لاتین استرئیسجمهور برزیل اعلام کرد این کشور به عنوان یک قدرت اقتصادی در منطقه مسئولیت بیشتری نسبت به سایر همسایگان خود دارد به همین دلیل باید افزایش همکاری با کشورهای آمریکای لاتین را سرلوحه کار خویش قر«افزايش قدرت خريد خانوار» سياست دولت در سال گذشته
افزايش قدرت خريد خانوار سياست دولت در سال گذشته سخنگوي دولت با اشاره به عملكرد يكساله دولت يازدهم گفت بودجه سال ۹۴ در زمان مقرر خود به مجلس تقديم خواهد شد سخنگوي دولت با اشاره به عملكرد يكساله دولت يازدهم گفت بودجه سال ۹۴ در زمان مقرر خود به مجلس تقديم خواهد شد به گزارش فسیاست یک بام و دو هوای آمریکا
سیاست یک بام و دو هوای آمریکا وزارت خزانهداری آمریکا شماری از شرکت ها و موسسه های مالی ایران را به بهانه نقض تحریم های هستهای و موشکی هدف تحریم های جدید قرار داد طبق بیانیهای که وزارت خزانهداری آمریکا دراین خصوص منتشر کرده است هشت شخصیت به علاوه 20 شرکت وموسسه ماروسیه: ناتو سیاست مخربی را در منطقه خاورمیانه اجرا کرده است
روسیه ناتو سیاست مخربی را در منطقه خاورمیانه اجرا کرده است مسکو- ایرنا- سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه با انتقاد از سیاست و اقدامات کشورهای غربی و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نات در منطقه خاورمیانه گفت ناتو در سالهای اخیر سیاست مخربی را در منطقه خاورمیانه اجرا کرده است ب-
سیاسی
پربازدیدترینها