تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827569599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکلات مدیریت نادرست پسماند در کوتاه زمان برطرف نمی شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > مرکزی خندان دل:
مشکلات مدیریت نادرست پسماند در کوتاه زمان برطرف نمی شود
اراک- خبرگزاری مهر: معاون عمرانی وزیر کشور با تاکید بر مدیریت صحیح پسماندها در کشور گفت: مشکلات ایجاد شده با مدیریت نادرست در پسماند کشور در مدت زمان کوتاه برطرف نمی شود.



به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ خندان دل ظهر چهارشنبه در نشست کارگروه مدیریت پسماند اراک افزود: مدیریت صحیح پسماند می تواند به عنوان منابع مالی مورد استفاده قرار بگیرد. وی تصریح کرد: در اراک و ساوه روزانه 400تن زباله تولید می شود که این حجم پس از مدت کوتاهی تبدیل به کوهی از زباله خواهد شد که قطعا زندگی شهری را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی ادامه داد: حضور سرمایه گذار در مدیریت پسماند نیازمند فعالیت سریع این چرخه می باشد که انعقاد قراردادهای بلند مدت و میان مدت حضور سرمایه گذار را رقم خواهد زد.

معاون عمرانی وزیر کشور افزود: در بیشتر شهرهای کشور 85 درصد از زباله ها بازیافت می شوند و در استان مرکزی نیز این مهم با خرید تجهیزات و ماشین آلات از منابع داخلی صورت گرفته است.

وی اظهار کرد: تولید کود از زباله های تر باید مدنظر مدیران ذیربط قرار بگیرد علی رغم تولید این نوع کود متاسفانه در کشور بازار فروش آن فراهم نشده است.

خندان دل با تاکید بر اینکه دولت موظف است استانداری ها را در این مهم حمایت کند گفت: در کشورهای توسعه یافته از زباله به عنوان بسته انرژی استفاده می شود که با حرکت به این سمت از خطرات پسماند بر زندگی شهری کاسته خواهد شد. بی توجهی به پسماندهای شهری و بیمارستانی وی خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین مولفه های مدیریت شهری مدیریت پسماندهای شهری و بیمارستانی است که بی توجهی به آن محیط زیست و زندگی انسان را با خطر مواجه می کند. استاندار مرکزی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه مدیریت پسماند در استان اظهار کرد: امید است اقدامات صورت گرفته در مدیریت پسماند به نتیجه نهائی که افزایش ایمنی و سلامت در جامعه است منجر شود.

محمد حسین مقیمی افزود: مدیریت پسماند افزایش ایمنی و سلامت جامعه را در پی دارد. مدیر کل دفتر شهری استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: مجتمع فناوری پسماند ساوه با سرمایه گذاری بخش خصوصی، پسماندهای خطرناک را معدوم می کند. سعید فرخی افزود: در سطح کشور در استانهای مرکزی و اصفهان دو مجتمع معدوم سازی پسماند خطرناک با همکاری بخش خصوصی فعالیت می کنند. مدیر کل دفتر شهری استانداری مرکزی اظهار کرد: روزانه 730 تن پسماند و 350 تن نخاله عمرانی در استان مرکزی تولید می شود. وی با بیان اینکه روزانه شش تن زباله خشک در سطح استان مرکزی جدا و تفکیک می شود افزود: در سطح این استان طرح تفکیک زباله از مبداء برای 10 درصد جمعیت شهری انجام می شود که رقم قابل توجهی نیست. وی با بیان اینکه عمده روش دفع زباله در استان مرکزی دفن است و مقدار ناچیزی سوزانده می شود تاکید کرد: به غیر از شهرستان خمین که کارخانه کمپوست دارد باقی زباله شهرستانهای استان مرکزی به میزان 730 تن روزانه دفن می شود.  


۱۳۹۳/۶/۱۹ - ۱۶:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن