واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۱۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۵ب.ظ)
برگزاري دومين همايش ملي بحران آب با حضور معاون وزير نيرو در دانشگاه شهركرد در اين همايش متخصصين آب و محيطزيست به تبادل تجربيات و ارائهي ديدگاههاي کارشناسانه و راهکارهاي عملياتي براي مقابله با بحران آب و روشهاي رفع آن پرداختند.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس عليرضا دائمي معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت نيرو، برگزاري اين همايش ملي را گامي موثر در راستاي احياي منابع آب كشور و اعمال مديريت صحيح نسبت به منابع آبي برشمرد و افزود: زندگي در كشور ما كه در نواحي خشك جهان واقع شده نيازمند سازگاري با شرايط است و در حال حاضر نه تنها كميت آب در كشور كاهش يافته بلكه نزول كيفي آب در كشور به معضلي بسيار بزرگ تبديل شده است.
وي با اشاره به همايش جهاني بحران آب در كشور ژاپن گفت: بحران آب تنها مختص ايران نيست بلكه در اروپا و حتي آمريكا نيز وجود دارد که با مديريت صحيح و پايدار به خوبي كنترل شده است و زمينهساز پيشرفت و توسعهي پايدار شده است.
وي افزود: 90 درصد آب در كشور ما در كشاورزي صرف ميشود در حالي كه متوسط جهاني 70 درصد است و با توجه به كاهش پتانسيل شديد منابع آب در كشور تلاش براي اعمال مديريتي منسجم ضروريست.
مهندس دائمي با اشاره به فرموده مقام معظم رهبري پيرامون مديريت منابع آب كشور تصريح كرد: آمايش سرزمين، جلوگيري از تشكيل ابر شهرها، تعادل در بهرهوري از منابع و هماهنگي انسان با عوامل محيطي راهكارهاي كنترل بحران ميباشند كه بايستي به جد در دستور كار برنامه ريزان قرار گيرد.
گفتني است دومين همايش ملي بحران آب با موضوع تغيير اقليم، آب و محيط زيست با حضور عليرضا دائمي معاون وزير نيرو، دكتر شامحمدي سرپرست دانشگاه شهركرد، قربان پور مشاور برنامه ريزي استاندار چهارمحال و بختياري و جمعي از مسؤولين استان و دانشگاهيان سراسر كشور در دانشگاه شهركرد آغاز به كارکرد .
بر اساس اين گزارش در اين همايش دو روزه از مجموع 400 مقاله پذيرفته شده پيرامون بحران آب و محيطزيست، تغيير اقليم، خشكسالي و بحران آب، پيامدهاي اجتماعي، اقتصادي بحران آب، مديريت جامع حوضه، آمايش سرزمين و توسعهي پايدار منابع آب، مديريت تخصيص و بهرهوري آب، حفاظت از منابع آبهاي سطحي و زيرزميني، استفاده از آبهاي نامتعارف، فرهنگسازي مصرف بهينهي آب، انتقال آب بينحوضهاي و بحران آب، آبخيزداري و روشهاي نوين استحصال آب، قوانين، مقررات و جنبههاي حقوقي بحران آب، بحران آب و سلامت، پدافند غيرعامل در مقابله با بحران آب و انرژي و بحران آب، 100 عنوان به صورت شفاهي مورد دفاع قرار گرفت و مابقي به صورت پوستر ارائه شد.
همچنين در اين همايش متخصصين آب و محيطزيست به تبادل تجربيات و ارائهي ديدگاههاي کارشناسانه و راهکارهاي عملياتي براي مقابله با بحران آب و روشهاي رفع آن پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]