واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۲ق.ظ)
رييس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم: مهار سرقت با عزم و اراده عمومي امکان پذير است رييس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان قم مهار سرقت را با عزم و اراده عمومي امکان پذير خواند و گفت: ايجاد و توليد امنيت مستلزم همکاري و مشارکت تمام سازمان ها و احاد مردم است.
به گزارش خبرگزاري موج، سرهنگ مهدي قدمي با اشاره به اينکه اساسا در ارتکاب هر عمل مجرمانه سه عامل اصلي انگيزه مجرم يا مجرمين، رفتار مالباختگان يا قربانيان و شرايط و فضاي مناسب براي وقوع جرم يا شرايط اجتماعي دخيل است، افزود: از بين بردن انگيزه مجرمان وظيفه اي خارج از توان شهروندان و در محدوده اختيارات سازمان هاي مربوطه است.
وي افزود: براي جلوگيري از ايجاد فضا و بستر براي بروز عمل مجرمانه، تا حد بسياري بستگي به عملکرد هر يک از قربانيان بالقوه است که مي تواند آنها را در برابر مجرمان فرصت طلب و سود جو حفظ و موجب ناکامي اين افراد شود.
سرهنگ قدمي ادامه داد: انگيزه هاي سرقت خودرو در سارقان متفاوت است اما اين انگيزه ها هرچه باشد با رعايت دقيق نکات ايمني توسط مالک خودرو يا راکب آن مي تواند مدت زمان لازم براي موفقيت سارق يا سارقان را طولاني تر کرده و سرقت را دشوار يا حتي غير ممکن کند ، بدين ترتيب ميزان موفقيت سارقان اتومبيل و علاقه شان به ارتکاب اين جرم را مي توان به شدت کاهش داد.
رييس پليس آگاهي استان قم اضافه کرد: زندگي ايمن و بدون دغدغه در شهرها به ويژه شهر هاي بزرگ به دليل جمعيت زياد و فرهنگ ها و قوميت هاي گوناگون ، نيازمند رعايت آداب و اصول خاصي است که لازم است شهروندان براي تأمين امنيت خود و اطرافيان اين اصول را بشناسند و آنها را بکار گيرند.
سرهنگ قدمي خاطرنشان کرد: مهار سرقت با عزم و اراده عمومي امکان پذير خواهد بود ،ايجاد و توليد امنيت نيز مستلزم همکاري و مشارکت تمام سازمان ها اعم از دولتي و غير دولتي و احاد مردم خواهد بود.
رييس پليس آگاهي استان قم خاطر نشان کرد: بررسي هاي پليس آگاهي بيانگر اين موضوع است که علت اصلي وقوع اکثر سرقت ها بي توجهي، غفلت و در بعضي موارد سهل انگاري مالباختگان در نگهداري و حفظ اموال در اختيارشان است،به همين علت پليس آگاهي ناجا در سال 1393 راهبردش را از مجرم محوري به جرم محوري تغيير داده است .
وي گفت: در گذشته هدف اصلي پليس ،برخورد با مجرم بود اما در حال حاضر اين راهبرد تغيير کرده است، ما بايد بستر هاي بوجود آمدن سرقت را شناسايي و هدف گذاري کنيم و به نوعي اين بستر ها را از بين ببريم تا ديگر سرقت جذابيتي نداشته باشد.
سرهنگ قدمي عنوان کرد: تعداد قابل توجهي از جرائم و ناهنجاري هاي اجتماعي به نوعي ارتباط مستقيم يا غير مستقيم با اعتياد به مواد مخدر دارند.
رييس پليس آگاهي استان قم تصريح کرد: به منظور پيشگيري از سرقت ، قرارگاهي در مرکز کشور قرارگاهي در مرکز کشور تحت عنوان قرارگاه مرکزي مبارزه با سرقت با مشارکت تمام رده هاي انتظامي تشکيل و در استان ها هم اين قرار گاه با عنوان قرارگاه مشترک مبارزه با سرقت راه اندازي شد.
وي با اشاره به تأثيرگذاري مشارکت سازمان ها در پيشگيري و مقابله با سرقت افزود: کارگروهي را در پليس آگاهي استان با حضور بيش از 14نماينده تام الختيار سازمان ها، دستگاه ها و نهاد هايي که در زمينه هاي فرهنگي ، اجتماعي و اقتصادي مي توانند پليس را در پيشگيري و مقابله با انواع سرقتها ياري کنند تشکيل شده که نتايج بسيار خوبي را به همراه داشته است.
سرهنگ قدمي با عنوان اينکه پيش گيري بسيار موثر تر و کم هزينه تر از درمان است، اظهار داشت: پليس آگاهي به دنبال مديريت و مهار جرم و سرقت است، آن هم از طريق بهره گيري از توان و ظرفيت ساير سازمان ها و آموزش مردم، هدف از پيشگيري، کنترل اعمال مجرمانه از طريق اصلاح افراد، باز داشتن مجرم از ارتکاب جرم، حفاظت و حمايت از بزه ديده و مهم تر از همه از بين بردن بستر هاي جرم است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]