تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من پيامبر نشده ام كه لعن و نفرين كنم، بلكه مبعوث شده ام تا مايه رحمت باشم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867974985




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هاشمی: داعشی ها مسلمان واقعی نیستند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: هاشمی: داعشی ها مسلمان واقعی نیستند
وی در پاسخ به اظهارات وزیر امور خارجه دانمارک که می‌گفت: «در غرب تلقی بعضی‌ها مقابله اسلام با غرب است»، گفت: چنین عقیده‌ای نادرست و برخاسته از تحلیل‌های سطحی است، اولاً گروه‌های تروریستی مثل داعش، مسلمان واقعی نیستند و برای بدنامی اسلام از آنها حمایت می‌شود، ثانیاً ایران پس از جنگ تحمیلی عراق که شرق، غرب و ارتجاع از صدام حمایت می‌کردند، ثابت کرد که به تعامل با دنیا می‌اندیشد و به آینده فکر می‌کند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با استقبال از اشتیاق کشورهای غربی برای مقابله با تروریسم، گفت: شرط مقابله جدی و تأثیرگذار با ویروس ترور و تروریسم که بیماری تندروی را وارد پیکره جوامع انسانی می‌نماید، صداقت، شجاعت و پرهیز از سیاست یک بام و دوهواست.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار وزیر امور خارجه دانمارک، با اشاره به سوابق اقدامات تروریستی منافقین در ایران که مردم و مسؤولان جمهوری اسلامی را به خاک و خون می کشیدند و هنوز در مجامع و مجالس کشورهای اروپایی رفت و آمد می‌کنند و از آنها حمایت می‌شود، گفت: انسان‌های آزاده چگونه می‌توانند ادعای غربی‌ها و به خصوص آمریکا را برای مقابله با تروریسم بپذیرند، در حالی که هنوز از تروریست‌های دیگر حمایت می‌کنند؟!

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مخالفت با داعش و حمایت آنان از منافقین در پادگان‌های اشرف و لیبرتی را مصداق روشن رفتار متضاد سیاسی آمریکا خواند و گفت: آمریکا در سوریه به گروه تروریستی داعش کمک‌های مادی و تسلیحاتی می‌کرد و الان در عراق با آنها می‌جنگد تا سلاح‌های اهدایی خود را پس بگیرد.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر این نکته که ایران از هر طرحی که باعث گسترش ثبات و امنیت در منطقه می‌شود، حمایت می‌کند، افزود: البته معنای این تصمیم، پیروی از سیاست غربی‌ها و آمریکایی‌ها نیست، بلکه جمهوری اسلامی بر اساس اصول ثابت خویش از مظلومان در افغانستان، فلسطین، سوریه، عراق و هر جای دیگر حمایت می‌کند و این حمایت را سیاست مستقل، اسلامی و انسانی خویش می‌داند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به پرونده هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: یک پرونده کاملاً فنی و علمی را سیاسی کردند و الان که پس از مذاکرات فراوان، به نتایج اولیه نزدیک شده‌ایم، ناگهان شاهد گسترش تحریم‌ها از سوی آمریکا هستیم و اروپا نیز سکوت می‌کند، در حالی که لغو تحریم‌ها، بخشی از مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 بوده است.

وی در پاسخ به اظهارات وزیر امور خارجه دانمارک که می‌گفت: «در غرب تلقی بعضی‌ها مقابله اسلام با غرب است»، گفت: چنین عقیده‌ای نادرست و برخاسته از تحلیل‌های سطحی است، اولاً گروه‌های تروریستی مثل داعش، مسلمان واقعی نیستند و برای بدنامی اسلام از آنها حمایت می‌شود، ثانیاً ایران پس از جنگ تحمیلی عراق که شرق، غرب و ارتجاع از صدام حمایت می‌کردند، ثابت کرد که به تعامل با دنیا می‌اندیشد و به آینده فکر می‌کند.

هاشمی رفسنجانی با ابراز نگرانی از دستیابی داعش به سلاح‌های شیمیایی گفت: جامعه جهانی باید نسبت به اقدامات وحشیگرانه این گروه برنامه جامعی داشته باشد، چون مسلح شدن آنان به سلاح‌های شیمایی و میکروبی برای همگان خطرناک است.

وی افزایش گروه‌های تروریستی مانند طالبان، القاعده، بوکوحرام و داعش را نتیجه سیاست‌های غلط و یک بام و دو هوای آمریکا در مناطقی از جهان دانست و گفت: در آغاز حمایت‌های آمریکا از القاعده و طالبان و ورود آنها به منطقه، هشدار داده بودیم که این منطقه باتلاق آنها خواهد شد و امروز می‌بینیم که گرفتار شده‌اند، و در واقع نه امنیتی برای رفتن و نه توجیهی برای ماندن دارند.

هاشمی رفسنجانی، ناتو را دنباله‌روی سیاست‌های غلط قدرت‌های جهانی دانست و گفت: هدف اعلان شده غرب از اشغال افغانستان، مبارزه با تروریسم و مواد مخدر بود که می‌بینیم هم گروه‌های تروریستی افزایش یافتند و هم مواد مخدر هشت برابر شد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش دانمارک در پیشبرد اهداف صلح‌جویانه، بر گسترش روابط دو جانبه تهران کپنهاگ در فضای مناسب پس از مذاکرات ژنو تأکید کرد و گفت: سوابق مثبت شرکت‌های دانمارکی در ایران می‌تواند حجم مبادلات دو کشور را در صنایع و انرژی‌های تجدید پذیر بالا ببرد.

مارتین لیده گارد نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت راهبردی ایران در منطقه و مسایل جهانی، گفت: غرب به خوبی درک کرده است که بدون همکاری ایران، هیچ طرحی برای گسترش ثبات، امنیت و مقابله با تروریسم نهایی نمی‌شود.

وزیر امور خارجه دانمارک در بخش دیگری از سخنان خویش مبارزه با گروه تندروی داعش را سیاست غرب و آمریکا خواند و گفت: یکی از اهداف سفرم مذاکره برای همکاری ایران در مبارزه با داعش است.

وی با قبول تأکیدات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که «ایران اولین قربانی تروریسم در جهان است»، گفت: برای همین است که غرب تأکید بر همکاری و همراهی ایران دارد، چون می‌داند که مبارزه با تروریست برای ایران یک سیاست فصلی نیست.

وزیر خارجه دانمارک افزود: کشور متبوع من اخیراً به اتحاد 10 کشوری پیوست که علیه افراط گرایی مبارزه می‌کند و می‌دانیم بدون همراهی ایران به اهداف خود نمی‌رسیم.

مارتین لیده گارد با تحسین نقش و جایگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در جمهوری اسلامی و جهان اسلام وبا تأکید بر این نکته که مطمئناً از افکار باز و نظرات راهبردی شما برای حل مسائل منطقه‌ای استفاده می‌کنیم، افزود: از بزرگان اسلامی انتظار داریم که جلوی بدنامی اسلام را بگیرند که تروریست‌ها با ادعای مسلمانی مردم را می‌کشند.




تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن