واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر ورزش: 30تا50 درصد اعتبار هیات های ورزشی باید در بخش بانوان هزینه شود قزوین - ایرنا - معاون وزیر ورزش و جوانان در امور بانوان گفت: هیات های ورزشی از امسال موظف هستند بین 30 تا 50 درصد اعتبارات خود را در بخش بانوان هزینه کنند.
به گزارش ایرنا، "رباب شهریان" روز دوشنبه در نشست با رووسا و نواب رییس بانوان هیات ورزش های استان قزوین افزود: بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند و شایسته است به همین تناسب در همه بخش ها به این قشر توجه لازم صورت بگیرد.
وی با اشاره به تاکیدات رهبری در خصوص ارایه یک الگو شایسته از بانوان ایران به دنیا و تقدیر ایشان از بانوان ورزشکاری که با حجاب اسلامی در میدان های بین المللی حاضر شده و پرچم کشورمان را به اهتزاز درمی آورند، گفت: این موضوع وظیفه متولیان ورزش در حوزه بانوان را دوچندان کرده است.
این مسوول در ادامه از ادارات کل ورزش و جوانان و هیات های ورزشی استان ها خواست تا نسبت به ورزش بانوان توجه لازم را داشته باشند و از ظرفیت ها و استعدادهای این قشر به شکل مناسب و شایسته بهره مند شوند.
وی با بیان این که اساسنامه فدراسیون های ورزشی در حال اصلاح و تغییر است ، اظهار کرد: در این تغییرات تلاش شده است تا جایگاه مناسبی برای نواب رییس فدراسیون ها که از بانوان مدیر در حوزه ورزش هستند، در نظر گرفته شود.
شهریان در ادامه از تدوین و نهایی کردن قانون ورزش و ارایه آن به مجلس و همچنین تدوین برنامه راهبردی ورزش کشور به عنوان برنامه های مهم وزارت ورزش و جوانان یاد کرد و گفت: امیدواریم پی گیری و عملی ساختن این برنامه ها منجر به رشد و توسعه ورزش کشور شود.
وی، تقویت سمن ها را نیز یکی دیگر از برنامه های مهم وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد و گفت: سمن ها به عنوان پلی میان مردم و مسوولان عمل می کنند و می توانند زمینه ساز مشارکت های عمومی برای پیشبرد امور مختلف فرهنگی، ورزشی و اجتماعی باشند.
این مسوول در بخش دیگری از صحبت های خود وجود سه هزار و 870 پروژه ورزشی نیمه تمام را یکی از چالش های پیش روی وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد و گفت: برای تکمیل این طرح ها به حدود 70 هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که تامین آن به 50 تا 70 سال زمان نیاز دارد.
معاون وزیر ورزش و جوانان در امور بانوان ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و اولویت بندی برای تکمیل این طرح ها شاهد بهره برداری بخشی از این پروژه ها باشیم تا آنها را در اختیار جوانان و ورزشکاران کشور قرار دهیم.
این مسوول در ادامه با بیان اینکه ماده 88 تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت که در راستای آن اماکن ورزشی به بخش خصوصی اجاره داده می شود بازخورد لازم را برای ورزش نداشته است، گفت: هدف از اجرای این ماده کمک بخش خصوصی به ورزش بوده در حالی که این مهم محقق نشده و در همین راستا اصلاح و بازنگری در این خصوص با تشکیل ستادی در وزارت ورزش و جوانان مورد پیگیری قرار گرفته است.
وی در ادامه با تاکید براینکه وزارت ورزش و جوانان در کنار توسعه ورزش قهرمانی به توسعه ورزش همگانی نیز به طور جدی توجه دارد، اظهار کرد: بر این اساس مقرر شده است تا علاوه بر اعتبارات معمول برای هیات های ورزشی، به میزان 10 درصد از اعتبارات داده شده نیز به طور جداگانه برای ورزش همگانی اختصاص یابد تا شاهد رشد و توسعه بخش همگانی رشته های ورزشی نیز باشیم.
شهریان همچنین از تلاش این وزارتخانه برای تدوین آیین نامه ای در خصوص فعالیت مجمع خیرین ورزش یار خبر داد و گفت: این مجمع می تواند کمک های بخش خصوصی و جامعه خیرین را به سمت ورزش هدایت کند و امیدواریم بزودی در همه استان های کشور راه اندازی و فعال شود.
وی در ادامه با اشاره به پیش رو بودن بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی، اظهار امیدواری کرد نمایندگان کشورمان در این بازی ها با عملکرد خوب خود در این رقابت ها، ورزش کشورمان را در جایگاه شایسته ای قرار دهند.
معاون وزیر ورزش و جوانان در امور بانوان در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص پرداختن جامعه به ورزش و لزوم ایجاد نشاط و تندرستی در بین مردم با توجه به این حوزه، گفت: در همین راستا، دولت تدبیر و امید بویژه رییس جمهوری نگاه ویژه ای به ورزش و توسعه آن دارد.
این مسوول، قرار گرفتن یک فرد از خانواده ورزش به عنوان وزیر را فرصت بسیار خوبی برای ورزشکاران کشور دانست و گفت: رویکرد وزارت ورزش و جوانان پیشبرد اهداف ورزش و امور جوانان کشور با محوریت عقلانیت و شفافیت و توجه به مسایل اخلاقی است.
وی با تاکید بر این که باید مسایل فرهنگی در ورزش را جدی بگیریم، گفت: مربیان و سرپرستان ورزشکاران و تیم ها نقش مهمی در این خصوص دارند و نباید خود را تنها مسوول بخش فنی و تخصصی یک رشته بدانند.
شهریان خطاب به مسوولان هیات های ورزشی گفت: باید در انتخاب مربیان و سرپرستان تیم های ورزشی دقت نظر لازم را داشته باشید و افرادی را برگزینید که در کنار ورزش و موضوع قهرمانی به مسایل فرهنگی نیز توجه داشته و در این بخش دارای دغدغه باشند چراکه نقش مربیان و سرپرستان در تربیت و الگوسازی ورزشکاران بسیار حایز اهمیت است.
وی با بیان اینکه ما در کشور و جامعه ای که دارای ریشه ها و باورهای عمیق مذهبی است زندگی می کنیم، افزود: بنابراین انتظار می رود ورزشکاران ایرانی در رعایت اخلاق جوانمردی و پهلوانی در دنیا سرآمد بوده و نیز الگویی شایسته و نمونه برای سایر اقشار جامعه باشند.
به گفته وی وزارت ورزش و جوانان در راستای ترویج و توسعه اخلاق جوانمردی و حرفه ای در ورزش در حال تدوین آیین نامه اخلاق حرفه ای ورزش کشور است.
7392/ 614
17/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]