واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > البرز با ورود پیمانکار جدید؛
فاز اول بیمارستان شهر جدید هشتگرد تا دهه فجر 93 به بهره برداری می رسد
ساوجبلاغ - خبرگزاری مهر: ساخت بیمارستان شهر جدید هشتگرد پس از وقفه ای 17 ساله با ورود پیمانکار جدید از سرگرفته شد تا این شهر که حالا جمعیت آن به 50 هزار نفر رسیده است، دهه فجر امسال شاهد بهره برداری از فاز اول تنها بیمارستانش باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، ساخت بیمارستان شهر جدید هشتگرد ساوجبلاغ از مطالبات دیرینه اهالی این شهر بود که از 17 سال پیش که کلنگ احداث آن زده شد، تا کنون متوقف شد و هیچ پیشرفتی در تکمیل آن مشاهده نمی شد. حال وعده داده شده است که ساخت و تکمیل فاز اول این بیمارستان با ورود پیمانکار جدید در دهه فجر امسال بهره برداری می رسد. بیمارستانی که محلی برای درمان بیماران است امروز خود با از سرگیری ساختش جانی دوباره به رگهای آن تزریق شده است و گویا بیمارستان بیمار شهر جدید هشتکرد قرار است جانی دوباره بگیرد.
بودجه های دولتی کفاف ساخت بیمارستان شهر جدید را نمی دهد در همین ارتباط فرماندار ساوجبلاغ شامگاه یکشنبه به صورت سر زده از بیمارستان در حال احداث شهر جدید هشتگرد که پس از سالها توقف مجدد کار خود را آغاز کرده، بازدید کرد.
ابوالقاسم پالیز گیر با ابراز خوشحالی از انعقاد قرارداد با پیمانکاری که در ساخت بیمارستان تخصص دارد، افزود: با تعهدی که وی داده تا فجر امسال فاز اول این بیمارستان به بهره برداری می رسد .
وی گفت: با هزینه ای که برآورد شده بود برای ساخت این بیمارستان بودجه های دولتی کفاف اجرای این پروژه را نمی داد.
به گفته وی برای تکمیل این بیمارستان 700میلیارد ریال پیش بینی شده که با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری اجرا می شود.
تعهد به تکمیل بیمارستان ظرف 36 شهردار شهر جدید هشتگرد هم گفت: وزیر سابق راه و شهرسازی در قراردادی تکمیل بیمارستان 96 تختخوابی این شهر را به شهرداری شهر جدید هشتگرد واگذار کرد که به علت کمبود اعتبارات امکان تکمیل آن از سوی شهرداری وجود نداشت.
وی اظهار داشت: با برگزاری نشست های تخصصی، اعضای شورای اسلامی و شهرداری با فعالان امور درمانی، مراحل فراخوان بخش خصوصی از سوی شهرداری به اجرا درآمد و یک شرکت خصوصی برای مشارکت در تکمیل بیمارستان 96 تختخوابی این شهر انتخاب شد.
شهردار شهر جدید هشتگرد افزود: براساس این قرارداد 70 درصد سهام این بیمارستان به شرکت سازنده تعلق می گیرد و 30 درصد دیگر مربوط شهرداری است که طبق قرارداد باید عملیات تکمیل آن ظرف 36 ماه آینده به پایان برسد .
عظیم زاده با اشاره به رها سازی این بیمارستان از سوی سازمان تامین اجتماعی و شرکت عمران شهر جدید هشتگرد طی 20سال گذشته، گفت: شهرداری شهر جدید هشتگرد تمام توان خود را برای تکمیل و راه اندازی آن به کار خواهد گرفت.
بخش خصوصی برای تامین اعتبار ورود می کند این مسئول ادامه داد: برای تکمیل این بیمارستان 700 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده که شهرداری شهر جدید هشتگرد امکان تامین این اعتبار را در زمان کوتاه نداشت و به همین دلیل با حمایت فرمانداری ساوجبلاغ، بخش خصوصی برای تکمیل آن به مشارکت فرا خوانده شد.
وی ادامه داد: ظرف دو سال و نیم گذشته شهرداری شهر جدید هشتگرد برای مطالعات و مقاوم سازی بیمارستان 96 تختخوابی که در زمان تحویل به شهرداری دارای 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، حدود 30 میلیارد ریال هزینه کرده است.
به گزارش مهر، ساخت بیمارستان 96 تختخوابی شهر جدید هشتگرد در سال 76 آغاز شد ، که پس از مدتی به علت مشکل نقدینگی و مدیریتی ساخت این طرح متوقف شد.
شهرجدید هشتگرد اکنون دارای 50 هزار نفر جمعیت است که با تکمیل و واگذاری 55 هزار مسکن مهر به مردم، جمعیت آن در سالهای آینده از 500 هزار نفر فراتر می رود.
این شهراکنون فاقد بیمارستان است.
۱۳۹۳/۶/۱۷ - ۱۰:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]