تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829910094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه باید در پروسه برندسازی گردشگری بدانیم | معرفی جاذبه های گردشگری ایران


واضح آرشیو وب فارسی:سیری در ایران: ارتباطات بازاریابی می‌تواند ابزار بسیار مناسبی برای فروش سفر‌های تفریحی و سایر محصولات و خدمات باشد، اما برای تغییر قواعد بنیادی فرهنگی، مانند تصویر ذهنی ملی کارساز نیست.
تصویر ذهنی کشور با ارتباطات ساخته نمی‌شود و تغییری هم نمی‌یابد. مدیریت تصویر ذهنی کشور، تبلیغات و طراحی یا روابط عمومی نیست، اما این تکنیک‌ها در ترویج آنچه یک کشور می‌سازد و انجام می‌دهد (مانند جاذبه‌های گردشگری و میراث فرهنگی، شرکت‌ها و محصولات و خدمات آنها، موسیقی و هنر و سایر محصولات فرهنگی کشور، ورزش، مردم و فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اشتغال در کشور)، ضروری است. کیفیت و چگونگی بازاریابی ذی‌نفعان و هماهنگی میان پیام‌های مختلف ارسالی آنها درباره کشور به جهانیان، عوامل مهمی در ایجاد شهرت آن کشور به‌شمار می‌روند؛ البته تبلیغات مناسب، اغلب نقش عمده‌ای در ایجاد برندهای مثبت گردشگری که امروزه بسیاری از کشورها از آن بهره‌مند هستند، ایفا می‌کنند. اما یک برند خوب مقصد به‌هیچ‌وجه با شهرت ملی مثبت و همه‌جانبه‌ای که توجه، احترام، روابط حسنه و تجارت‌های پرسود را در هر جنبه‌ای از همکاری‌های بین‌المللی کشور برمی‌انگیزد، یکسان نیست. واقعیت این است که هیچ ذی‌نفعی در سطح ملی اعم از سازمان گردشگری، دفتر ترویج سرمایه‌گذاری، بخش خصوصی، جامعه مدنی، صادرکنندگان، دولت مرکزی و از این قبیل واجد تمام عوامل اثرگذار نیست، پس لازم است که این واحدها با یکدیگر همکاری داشته باشند. این امر به‌خصوص درمورد کشورهای کوچک‌تری صادق است که به لطف گسترش سریع جهانی شدن، هر روز خود را در رقابت با کشورهای دارای منابع عظیم‌تر می‌بینند. برای کشور کوچکی که می‌خواهد در این بازار عظیم جهانی، از هر فرصتی برای رساندن صدای خود به گوش جهانیان استفاده کند، ضروری است که با تمام قوا عمل کرده و در هر کاری که انجام می‌دهد، هر حرفی که می‌زند و هر آنچه می‌سازد، به نوعی باشد که همان داستان اولیه، ارزش‌ها، شخصیت و لحن صدا تقویت شود. تنها زمانی یک کشور می‌تواند بر شهرت و اعتبار خود اثر بگذارد و از این تاثیر نفع ببرد که بیاموزد چگونه خودش باشد. هویت رقابتی
نظریه هویت رقابتی از نحوه طبیعی شکل‌گیری تصویر ذهنی کشور الگو می‌گیرد. بیشتر کشورها در 6 حوزه اصلی کاری با دیگر کشورهای جهان همکاری می‌کنند و به این شکل تصویر ذهنی کشور خود را به وجود می‌آورند (البته این امر بیشتر به‌طور تصادفی است تا با طرح و برنامه قبلی):
1. ترویج گردشگری در کشور و تجارب دسته‌اول مردم از بازدید کشور به عنوان گردشگر یا مسافر تجاری.
2. اگر محصولات و خدمات صادراتی آنها محل ساخت مشخصی داشته باشند، به‌عنوان سفیران قدرتمندی برای هر کشور و منطقه‌ای به حساب می‌آیند.
3. تصمیمات و سیاست داخلی که مستقیما بر «مخاطب» تاثیر دارد همچنين سیاست داخلی که در رسانه‌های بین‌المللی نقل می‌شود.
4. برای مخاطبان تجاری، نحوه جذب سرمایه‌گذاری و به‌کارگیری کارآفرینان، کارگران، محققان و دانشجویان خارجی حائز اهمیت است.
5. ازطریق تبادل فرهنگی، صادرات فرهنگی و ورزش.
6. مردم آن کشور سیاستمداران، رسانه‌ها و ستاره‌های ورزشی و جامعه به‌طور کلی، نحوه رفتار آنها در خارج از کشور و نحوه برخوردشان با کسانی که از کشورشان دیدن می‌کنند.
این کانال‌های «طبیعی» تاثیرگذار، در ارتباطات یا معرفی کشور می‌توانند در قالب راس‌های یک شش ضلعی نشان داده شوند. چرا گردشگری اهمیت دارد؟
کسب‌وکار اصلی هیات گردشگری، فروش تعطیلات (به عنوان محصول) است. تا زمانی که این هیات تخصص بازاریابی، منابع و صبر کافی دارد، بازاریابی مقصد در مقایسه با پیچیدگی‌های تصویر ذهنی ملی، ‌کاری نسبتا ساده‌تر است و هیات گردشگری می‌تواند تا حد زیادی از افزایش شمار گردشگران ورودی مطمئن باشد.
با این حال گردشگری، تاثیرات ثانویه کمتر شناخته‌شده‌ای نیز دارد که آن را تبدیل به یکی از اندک ابزارهایی کرده که به وسیله آن می‌توان «تصویر ذهنی کلی برند» یک کشور را تقویت کرد.
بدیهی است که تجربه خوشایند گذراندن تعطیلات در یک کشور، این قدرت را دارد که «تصویر ذهنی برند» آن کشور را به سرعت و حتی برای همیشه در ذهن گردشگر تغییر دهد. اغلب مردم وقتی از کشوری بازدید می‌کنند، تعصبات و پیش‌داوری‌های ذهنی خود را در مورد آن کشور کنار می‌گذارند. این عامل بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که مردم در مورد تعطیلات خود با دیگران صحبت می‌کنند. اگر تعداد افراد بازدید کننده از آن کشور- به‌خصوص گروه‌های جمعیتی بانفوذ- به اندازه کافی باشد، ‌به مرور زمان تبلیغات شفاهی می‌تواند موجب بهبود قابل توجهی در تصویر ذهنی بین‌المللی کشور شود. البته این چرخه‌ای مطلوب است؛ هر چه تصویر ذهنی بهتر باشد، مردم بیشتری برای دیدن آن کشور تمایل پیدا می‌کنند.
در نتیجه که بازاریابی مقصد علاوه‌بر هدف اولیه‌اش، یعنی تشویق گردشگران به بازدید از کشور، می‌تواند نقش ثانویه‌ مهمی ایفا کند و آن کمک به گردشگران برای ساخت داستانی قانع‌کننده از سفرشان به آن کشور است. این امر قدرت بازدیدکننده به‌عنوان «نماینده تبلیغاتی» یا مدافع غیررسمی برند کشور را در زمان بازگشت به خانه افزایش می‌دهد. «داستان برند» به وسیله بازدیدکنندگانی که از سفر خود رضایت داشته‌اند و بازدیدکنندگان بالقوه منتقل می‌شود و در نهایت به عاملی قدرتمند در فعالیت‌های گسترده بازاریابی اجتماعی تبدیل می‌شود. به یاد داشته باشید هنگام ارسال پیام‌های بازاریابی، تنها با مخاطب مستقیم خود ارتباط برقرار نکرده‌اید، بلکه داستانی را ساخته و بازگو می‌کنید که اگر به اندازه کافی مناسب باشد، می‌تواند وارد بازار شده و برای مدت طولانی دهان به دهان چرخیده و به تقویت برند بپردازد و فروش را افزایش دهد.
منبع: راهنماي برندسازي مقصدهاي گردشگري/
انتشارات سازمان جهاني جهانگردي

آنچه باید در پروسه برندسازی گردشگری بدانیم






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیری در ایران]
[مشاهده در: www.seeiran.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن