تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 11 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه هاى عنكبوتى كه در اتاق هاى شماست، لانه شياطين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862948060




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرزبان: ديدار پنجشنبه تقابل من و کرانچار نيست


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: مرزبان: ديدار پنجشنبه تقابل من و کرانچار نيست
سرمربي تيم فوتبال پديده خراسان گفت: ديدار ما و سپاهان تقابل من و کرانچار نيست بلکه تقابل دو تيم است.

علیرضا مرزبان  در خصوص روندی که تیم فوتبال پدیده در هفت بازی که پدیده تا اینجای لیگ پشت سر گذاشته که موجب نباختن این تیم شده است، گفت: در زندگی حرفه‌ای دو فاکتور وجود دارد که یکی به شما اعتماد به نفس می‌دهد و دیگری به شما ضربه می‌زند. بحث بردن یا نباختن یک فاکتور اساسی است و ما تا اینجا طعم تلخ شکست را نچشیدیم و درک این موضوع سخت است که با آن زندگی کنیم.

به نقل از فارس، وی ادامه داد: ما نباید آرامش خود را از دست بدهیم، چرا که تفکر ما تفکر بردن است و در بازی‌های ما هم همین فاکتور وجود دارد. قصه ما بردن یا نباختن نیست، بلکه وارد زمین می‌شویم تا بر روی کارهایی که انجام می‌دهیم تمرکز کنیم و آن را در زمین اجرا نماییم و باید بگویم که بزرگترین فاکتور ما نه بردن است و نه نباختن بلکه شخصیت تیمی ما بزرگترین فاکتور ماست.

وی درباره اینکه اگر پدیده دیداری را ببازد و این روند نباختن قطع شود، این موضوع روحیه تیمی پدیده را پایین می‌آورد یا نه، اظهار داشت: به هر حال در این لیگ روی سر ما هم باران می‌آید و خیس می‌شویم و بالاخره دیداری را می‌بازیم، اما مطمئن باشید اگر یک روز با کیفیت بازی کردیم و یا اشتباه داشتیم و باختیم، شک نکنید که اتفاقی نمی‌افتد و به کار خودمان ادامه می‌دهیم.

سرمربی پدیده خراسان در خصوص دیدار روز پنجشنبه این تیم مقابل سپاهان افزود: در لیگ برتر، بازی سخت و آسان نداریم و هیچ تیمی ساده نمی‌بازد، اما بازی با سپاهان، تیمی که تاریخ بزرگی در ایران و آسیا دارد و قهرمان ایران بوده کار سختی است چرا که این تیم از نظر تاکتیکی و تکنیکی سازماندهی خوبی دارد.

مرزبان خاطرنشان کرد: در این چند هفته از شرایط داخلی سپاهان اطلاعای نداریم اما با بازی‌هایی که از این تیم می‌بینیم مشخص است که به دلیل عدم نتیجه‌گیری مناسب سپاهان زیر فشار قرار دارد و به دیدار ما می‌آید تا جبران مافات کند. البته بهترین فوتبال ایران را پدیده بازی می‌کند تیمی که تا حالا نباخته و سپاهان قطعاً برای شکست ما به مشهد می‌آید و فکر می‌کنم تقابل ما تقابل جذابی خواهد بود.

وی که سابقه همکاری با کرانچار را در تیم‌های سپاهان و تیم مونته‌نگرو دارد در خصوص تقابلش با این مربی در دیدار روز پنج‌شنبه افزود: به نظرم بحث تقابل ما دو نفر مطرح نیست و مبحث تقابل دو تیم است و فکر می‌کنم تیمی که روز پنجشنبه از نظر روحی ـ‌ روانی شرایط بهتری داشته باشد می‌تواند برنده شود چرا که یکی از بهترین تیم‌های آسیا به دیدار تیمی می‌آید که متعلق به شهری است که همه جهان آن را می‌شناسند.

مرزبان در خصوص اینکه شناختش از تفکرات کرانچار به نفع او خواهد بود یا به ضررش، افزود: تفکرات انسان‌ها براساس مهره‌هایی که دارند تغییر می‌کند و تفکرات ما مربیان ثابت نیست. هر مربی در هر تیمی تفکرات خاص خودش را دارد. به نظر من ما مربیان باید از اینکه کار مربیگری را پیچیده جلوه می‌دهیم دست برداریم، چرا که اتفاقاً مربیگری کار ساده‌ای هم هست.


عليرضا مرزبان (سرمربي)پديده مشهدليگ برتر


1393/06/16 10:31  تعداد بازدید: 2,002





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن