محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829794412
زیرساخت های گردشگری نهاوند احیا می شود/ بهشت ناشناخته غرب کشور در معرض معرفی
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > همدان گزارش خبری - تصویری مهر/
زیرساخت های گردشگری نهاوند احیا می شود/ بهشت ناشناخته غرب کشور در معرض معرفی
نهاوند - خبرگزاری مهر: بازدید سرزده مسئولان از وضعیت انجام پروژه های تعریف شده برای احیا مناطق گردشگری نهاوند از جمله سراب گیان و گاماسیاب نوید احیای این ظرفیت ها را دارد بطوری که تلاش ها برای معرفی سراب گیان که به بهشت منطقه غرب کشور شهره است را دوچندان کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان نهاوند بعنوان یکی از قطبهای گردشگری استان همدان همواره مورد توجه گردشگران و مهمانان بوده اما در سالهای گذشته زیر ساخت ها و امکانات لازم برای جذب گردشگران و اقامت مهمانان و مسافران در مراکز گردشگری نهاوند خصوصا در دو سراب گیان و گاماسیاب بعلت عدم وجود زیر ساخت های لازم مهیا نبوده است. نهاوند استعدادی های شگفت و بی نظیری در عرصه گردشگری و توریستی دارد که اگر در سالهای گذشته توسط مسئولان برای ایجاد زیر ساخت ها و امکانات لازم در این دو منطقه اقدامی انجام می گرفت امروز این شهرستان بدون شک یکی از قطب های مهم گردشگری غرب کشور بود. نهاوندی که تاریخ و تمدن و طبیعت و مذهب را یک جا در خود جمع کرده است و شاید سکونت هفت هزار ساله انسان، وجود معبد لاودئیسه، تپه تاریخی گیان، دروازه ورود اسلام به ایران، شهر سراب های خروشان و جنگل های طبیعی و ...برای جذب هر گردشگر و مهمان و مسافری به نهاوند کافی باشد. وجود ظرفیت بی نظیر گردشگری در نهاوند و مراکزی که دارای پتانسیل و جاذبه های طبیعی و تاریخی فراوانی هستند و گزارشات مختلفی که در مورد عدم امکانات و فقدان کمترین خدمات رفاهی و خدماتی در دو سراب بی نظیر و بی بدیل نهاوند یعنی گیان و گاماسیاب توسط رسانه های مختلف منتشر شد باعث شد استاندار همدان سر زده و غیر رسمی بازدید از این دو سراب را در دستور کار قرار دهد.
به همین علت روز جمعه 10 مرداد ماه سال جاری محمد ناصر نیکبخت استاندار همدان در بازدید سر زده و غیر منتظره از دو سراب گاماسیاب و گیان متوجه می شود این دو سراب که خیل عظیم مهمانان و گردشگران و مسافران را در خود جای می دهند از هر گونه خدمات رفاهی و زیر ساخت های لازم برای اقامت و رضایت مردم محروم هستند لذا مدیران کل استانی و مدیران شهرستانی را برای تحول و انقلاب در احداث زیر ساخت ها و امکانات لازم در این دو سراب به میدان جهادی کار فرا خواند. مهمترین و اساسی ترین مشکلات سراب گیان و گاماسیاب که نارضایتی و گلایه مندی عمومی مردم و مسافران را به همراه داشت نبود سیستم روشنایی، سرویس بهداشتی، عدم آنتن دهی موبایل، کمبود سکوی نشیمن و آلاچیق، عدم راه دسترسی مناسب، نبود پارکینگ و نبود نمازخانه اعلام شد. در همین راستا برای ایجاد زیر ساخت های لازم برای جذب گردشگر یک میلیارد و 600 میلیون تومان به ساماندهی سراب های گیان و گاماسیاب نهاوند اختصاص یافت. محمد ناصر نیکبخت بیان داشت: نهاوند شهر سراب های خروشان ایران است و وجود دوسراب بی نظیر گاماسیاب و گیان در این شهرستان بهترین شرایط جذب گردشگر را به وجود آورده اما متأسفانه در سالهای گذشته برای جذب گردشگر و اقامت مسافران در این دو سراب اقدامات لازم و کافی انجام نشده که مهمترین علت آن مشخص نبودن متولی این دو سراب است. برای حل مشکلات اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان بعنوان متولی اصلی تمام مراکز گردشگری تاریخی و طبیعی موظف شد تا یک ماه آینده با هماهنگی و همکاری فرماندار شهرستان نهاوند و دستگاه های متولی برق، مخابرات و راه و شهرسازی امکانات خود را در این دو سراب متمرکز کنند.
طرح ساماندهی سراب گاماسیاب نهاوند رضایت بخش است اما استاندار همدان به منظور بازدید از روند طرح ساماندهی دو سراب گیان و گاماسیاب عصر جمعه 14 شهریور ماه سال جاری وارد شهرستان نهاوند شد و ابتدا از سراب گاماسیاب نهاوند بازید کرد. محمد ناصر نیکبخت ضمن رضایت از نحو عملکرد مدیران اجرایی در نصب سیستم روشنایی، آسفالت راه دسترسی سراب گاماسیاب، پوشش مخابرات و آنتن دهی تلفن همراه، احداث سکو و آلاچیق و ساماندهی محوطه سراب گاماسیاب اظهار داشت: ما به دنبال تعریف و تمجید نیستیم و خدمت به مردم و فراهم کردن رضایت آنها وظیفه مدیران بعنوان خدمتگزار مردم محسوب می شود. فرماندار شهرستان نهاوند نیز در مراسم افتتاح از طرح ساماندهی سراب گاماسیاب نهاوند اظهار داشت: برای تأمین روشنایی سراب گاماسیاب تعداد 100 تیر برق و 10 عدد روشنایی و سه هزار خط انتقال کابل خود نگه دار برق با اعتبار 280 میلیون تومان انجام شده است. امامعلی عبدالملکی افزود: برای زیر سازی و آسفالت جاده ورودی سراب گاماسیاب و احداث محوطه پارکینگ در مساحت سه هزارو 500 متر مربه هزار تن آسفالت با اعتبار 200 میلیون تومان انجام شده است. عبدالملکی از احداث 40 سکوی نشیمن، یک سکوی اقامه نماز، 20 چشمه سرویس بهداشتی، 20 عدد آلاچیق، پنج جایگاه آبخوری و تعمیر و مرمت یک سرویس 15 چشمه ای در سراب گاماسیاب نهاوند با اعتبار 300 میلیون تومان خبر داد و گفت: برای محوطه سازی سراب گاماسیاب نهاوند از 604 تن ماسه نخودی و بادامی با همکاری معادن شن و ماسه نهاوند استفاده شده است که هشت میلیون و 500 هزار تومان هزینه شده است. وی گفت: برای راه اندازی دکل آنتن دهی تلفن همراه در این سراب توسط شرکت مخابرات 250 میلیون تومان هزینه شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری همدان نیز در این مراسم اظهار داشت: وحدت گرایی و همدلی پیش زمینه ایجاد زیرساختهای توسعه و پیشرفت استان است. ریحان سروش مقدم اظهار داشت: جزیره ای عمل کردن در گردشگری همدان موفقیت آمیز نیست و اگر همه نهادها به یاری یکدیگر نیایند نمیتوان این بخش فراگیر گردشگران را مدیریت کرد. وی با بیان اینکه استان همدان بعنوان یکی از مهمترین قطب های گردشگری و جذب توریست در ایران معروف و مطرح است، گفت: باید زیر ساخت ها و شرایط و امکانات لازم برای استقرار و سکونت چند روزه گردشگران و توریست ها در مراکز مختلف جاذبه های گردشگری استان همدان خصوصا شهرستان نهاوند مهیا و فراهم شود. روند کار ساماندهی سراب گیان نهاوند مطلوب و رضایت بخش نیست استاندار همدان همچنین همرا با معاونین مدیریت انسانی و توسعه منابع انسانی، برنامه ریزی و عمرانی، مدیران کل دستگاه های اجرایی و خدمات رسان امور آب، شرکت مخابرات، راه و شهر سازی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، توزیع برق، فرماندار و جمعی از مدیران نهاوند وارد سراب گیان شد و ضمن بازدید از روند ساماندهی سراب گیان و اطلاع از نظر مردم و مسافران در سخنانی اظهار داشت: وضعیت ساماندهی و ارائه خدمات در سراب گیان مطلوب و رضایت بخش نیست. محمد ناصر نیکبخت گفت: رضایت مندی مردم و حل مشکلات مردم در رأس همه امور قرار دارد و هر جا احساس شود این روند دچار خلل می شود با آن برخورد می کنم. نیکبخت از عدم کمبود سرویس های بهداشتی، سطل زباله، آسفالت راه دسترسی و پارکینگ، کمبود سکو و آلاچیق در سراب گیان ابراز نارضایتی کرد و ادامه داد: در 35 روز گذشته باید اقدامات بیشتری در این سراب انجام می شد. وی از سراب گیان نهاوند بعنوان بزرگترین جنگل طبیعی غرب کشور نام برد و گفت: برابر طرح تهیه شده ساماندهی سراب گیان نهاوند مبلغ 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی برای احداث 200 سکوی سیمانی نشیمن توسط شهرداری گیان اختصاص یافته است اما تا کنون نیمی از آن هم انجام نشده است.
نیکبخت راه اندازی سیستم روشنایی و آنتن دهی تلفن همراه در سراب گیان نهاوند را اقدامی مناسب و ارزشمند عنوان کرد و ادامه داد: سراب گیان باید تبدیل به یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری ایران شود. وی افزود: استان همدان داراي ظرفيت و پتانسل بالاي گردشگري وتوريستي است كه اين به خاطر جاذبه هاي تاريخي و طبيعي اين استان است. استاندار همدان از بازدید مجدد روند طرح ساماندی سراب گیان و گاماسیاب نهاوند در یک ماه آینده خبر داد و گفت: نواقص موجود و کمبودهای فعلی در طرح ساماندی سراب گیان نهاوند باید تا یک ماه اینده برطرف شود در غیر این صورت مصوبه دریافت عوارض سراب گیان توسط شهرداری شهر گیان لغو خواهد شد. در ادامه مدیرکل توزیع برق استان همدان از تأمین برق سراب گیان با احداث سه هزار متر کابل خود نگه دار، احداث یک پست برق هوایی و 30 نیر برق با اعتبار 180 میلیون تومان خبر داد. حاجی رضا تیموری گفت: با توجه به افزایش رشد بار منطقه نهاوند و درخواست متقاضیان جدید، احداث پست نهاوند 4 از طریق برق باختر در دستور کار قرار دارد. تیموری از گسترش شبکه روشنایی در سراب گیان خبر داد و گفت: در چند روز آینده با نصب چند تیر برق برای هر آلاچیق و سکوی نشیمن یک عدد لامپ و یک عد پریز نصب خواهد شد. به هر صورت با ایجاد زیر ساخت ها و امکانات لازم در مراکز جذب گردشگری و توریستی نهاوند که استارت آن از دو سراب گیان و گاماسیاب توسط استاندار و مجموعه مدیریتی استان و شهرستان در سال مدیریت جهادی با عزم ملی اغاز شده انتظار می رود دوران شکوفایی و توجه به گردشگری و کسب درآمد از آن برای نهاوند مهیا است.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداري همدان در این باره اظهار داشت: صنعت گردشگری در اشتغال زایی و تقویت اقتصاد کشور بسیار موثر است و دولت توجه جدی به تقویت این صنعت دارد. رضا قیاسی با اشاره به اینکه امکانات رفاهی و اقامتی با جذب توریسم ارتباط مستقیم دارد، عنوان کرد: امکانات رفاهی و اقامتی صنعت توریسم شهرستان نهاوند پاسخگوی مطالبات گردشگران نیست و باید با تشویق بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این بخش، امکانات و تجهیزات رفاهی و اقامتی مناسبی را برای صنعت توریسم در نهاوند فراهم کنیم. قیاسی ادامه داد: شهرستان نهاوند در غرب کشور و در بعضی موارد در سطح کشور دارای مناطق و مراکز گردشگری و توریستی بی نظیری است به همین منظوربخش صنعت گردشگری شهرستان نهاوند با هدف ایجاد اشتغال، جذب توریست و تبلیغ فرهنگ اصیل منطقه نهاوند باید احیا شود. وی با توجه به جاذبه های منحصر به فرد سراب گیان، گاماسیاب و بام نهاوند افزود: راه اندازی و ساماندهی این مناطق گردشگری می تواند به عنوان یک مرکز گردشگری مکانی برای کسب درآمد و اشتغال جوانان و نیز جذب توریست و تبلیغ فرهنگ شهرستان نهاوند و معرفی آثار تاریخی این شهرستان باشد.
۱۳۹۳/۶/۱۵ - ۰۹:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
معاون استاندار مازندران: مازندران در زمینه گردشگری سلامت به کشورهای اکو معرفی شود
معاون استاندار مازندران مازندران در زمینه گردشگری سلامت به کشورهای اکو معرفی شودمعاون برنامهریزی استاندار مازندران گفت مازندران میتواند با اتکا به ویژگیهای اقلیمی و جغرافیایی در زمینه گردشگری سلامت به کشورهای اکو معرفی شود به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان رامسر علی احسانینمایندگان استانی صندوق احیای بناهای تاریخی فعال شدند | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۶ ۰۶ – گروه گردشگری مدیرعامل صندوق احیا گفت چشمانداز و سیاست ریاست سازمان در تدبیر و ابلاغ لزوم گزینش و تعیین نمایندگی صندوق احیا در استانها توسعه فعالیتهای این موسسه بر پایه بهرهمندی از حداکثر قابلیتهای قانونی این موسسه در استانها بوده که این امر بهواسراهاندازی دفاتر اطلاعرسانی در 40 کشور هدف گردشگری | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۶ ۰۱ – گروه گردشگری رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در نشست تخصصی ارتباطات و گردشگری از راهاندازی دفاتر اطلاعرسانی گردشگری در 40 کشور هدف گردشگری خبر داد امین عارفنیا با بیان اینکه براساس آمار سازمان جهانی جهانگررئیس انجمن علمی گردشگری ایران: زیرساخت گردشگری در کشورهای عضو اکو مورد توجه قرار گیرد
رئیس انجمن علمی گردشگری ایران زیرساخت گردشگری در کشورهای عضو اکو مورد توجه قرار گیردرئیس انجمن علمی گردشگری ایران اظهار داشت زیرساخت گردشگری در کشورهای عضو اکو مورد توجه قرار گیرد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان رامسر ابراهیم بای سلامی ظهر امروز در کنفرانس بینالمللی گردشگریظرفیت های گردشگری خراسان جنوبی به خوبی معرفی نشده است/لزوم احیاء ساختار و الگوی معماری شهرسازی اسلامی
استانها شرق خراسان جنوبی رمضانی ظرفیت های گردشگری خراسان جنوبی به خوبی معرفی نشده است لزوم احیاء ساختار و الگوی معماری شهرسازی اسلامی بیرجند - خبرگزاری مهر مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی گفت فرصتهای سرمایهگذاری حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی به خشهر درب بهشت | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
درب بهشت از شهرهای استان کرمان در جنوب شرقی ایران است این شهر در شهرستان جیرفت قرار گرفته و مرکز بخش ساردوئیه است جمعیت این شهر در سال ۱۳۹۰ برابر با ۶۵۳۸ نفر بودهاست و درمسیر جاده بافت – جیرفت واقع شده است این شهر یکی از خوش آب و هواترین شهرهای کرمان محسوب میشود کهجشنواره ملی انگور در ارومیه برگزار می شود/ لزوم احیای گردشگری کشاورزی در آذربایجان غربی
استانها شمال آذربایجان غربی گزارش خبری مهر جشنواره ملی انگور در ارومیه برگزار می شود لزوم احیای گردشگری کشاورزی در آذربایجان غربی ارومیه – خبرگزاری مهر سالانه افزون بر240 هزار تن انگور از 50 رقم از جمله حسینی دانه بلند ریش بابا کشمشی خلیلی یاقوتی قرمز در آذربایجان غربزیرساختهای ارتباطی آذربایجان غربی توسعه یابد/ ایجاد 30 هزار شغل در کشور
استانها شمال آذربایجان غربی واعظی زیرساختهای ارتباطی آذربایجان غربی توسعه یابد ایجاد 30 هزار شغل در کشور ارومیه – خبرگزاری مهر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت با توجه به قابلیت های مهم آذربایجان غربی و مرزی بودن آن باید توجه بیشتری برای توسعه زیرساختهای ارتباطی در اینزیرساخت احیای فارس به عنوان قطب الکترونیک کشور فراهم است
استاندار فارس در آیین بزرگداشت هفته دولت و افتتاح پروژههای ارتباطات و فناو زیرساخت احیای فارس به عنوان قطب الکترونیک کشور فراهم است خبرگزاری پانا استاندار فارس گفت با توجه به سابقه استان فارس در صنایع الکترونیک و مخابرات راه دور زیرساختهای قرار گرفتن این استان در جایگاه قطبایران فعالترین کشور جهان در حوزه گردشگری خانواده | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۶ ۰۳ – ایران به عنوان فعالترین کشور در حوزه گردشگری خانواده در جهان شناخته شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا براساس گزارش مرکز تجارت و صنعت دبی که در حاشیه دهمین همایش اقتصاد اسلامی در این شهر ارائه شد گردشگری خانواده به عنوان یکی از ستونهای اسمدیر اردویی و گردشگری سپاه شاهرود خبر داد اعزام 180 نفر از شاهرود به مناطق عملیاتی غرب کشور
مدیر اردویی و گردشگری سپاه شاهرود خبر داداعزام 180 نفر از شاهرود به مناطق عملیاتی غرب کشورمدیر اردویی گردشگری و راهیان نور سپاه شاهرود گفت شهرستان شاهرود با توجه به ابلاغ سپاه استان سمنان 180 نفر سهمیه اعزام به اردوی راهیان نور غرب کشور را در اختیار دارد علیرضا تیموری امروز داستاندار فارس: زیرساخت احیای فارس به عنوان قطب الکترونیک کشور فراهم است
استاندار فارس زیرساخت احیای فارس به عنوان قطب الکترونیک کشور فراهم استاستاندار فارس گفت با توجه به سابقه استان فارس در صنایع االکترونیک و مخابرات راه دور زیرساختهای قرار گرفتن این استان در جایگاه قطب الکترونیک کشور فراهم است به گزارش خبگزاری فارس از شیراز سید محمد احمدی بعدواگذاری برخی وظایف میراث فرهنگی به بخش خصوصی | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۶ ۰۸ – تهران – ایرنا – معاون گردشگری کشور از واگذاری برخی وظایف و تصدی گری های سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری به بخش خصوصی خبر داد به گزارش روز شنبه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مرتضی رحمانی موحد گفت دراین سازمان واگذاری برخیکاروانسرای سعادت آباد | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
ساختمان کاروانسرای هماشهر در سال 1297 ه ق توسط استاد غلامحسین زید آبادی بنا گردید که زمین این کاروانسرا موقوفه آقا سید هدایت از اهالی سعادت آباد است که از روی کتیبه ای که بر سر در این بنا گماشته شده است گواهی میدهد که هدف از تاسیس این بنا رفاه حال مسافران راه کرمان سیرجان و جهت اکارمند سازمان میراث فرهنگی اتاق دلار داشت | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
تاریخ خبر ۱۳۹۳ ۰۶ ۰۸ – به گزارش خبرنگار مهر سایت های مجازی غارت اشیای تاریخی هر لحظه در حال به روز شدن هستند تا بتوانند مطالب بیشتری را در حوزه غارت اشیای تاریخی با عنوان پیدا کردن گنج در محوطه ها و بناهای تاریخی به کاربران خود ارائه کنند تبلیغ آنها برای کارشان نیز پیدا کردن گهتل آپارتمان کوشال چالوس | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
هتل آپارتمان کوشال با موقعیتی مناسب و نزدیک به سواحل زیبای دریای خزر در سواحل فرح آباد قرار دارد نوع هتل آپارتمان درجه 2 آدرس مازندران-چالوس-میدان نماز بازار روز -خیابان فرج آباد-ساحل فرج آباد- سمت راست- هتل آپارتمان کوشالشهر هنزا | معرفی جاذبه های گردشگری ایران
هنزا شهری است کوهستانی در استان کرمان این شهر مرکز بخش هنزا از توابع شهرستان رابر است بخش هنزاء از توابع شهرستان رابر استان کرمان در 50 کيلومتري شرق شهر رابر قرار گرفته است هنزاء از طرف شمال غربی به شهرستان رابر و از طرف شمال شرقی به شهر راین و از جنوب شرقي به شهرساردوییه محدو-
گوناگون
پربازدیدترینها