واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۳ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۳۴ب.ظ)
مدير کل اوقاف و امور خيريه استان قم: امامزادگان مهمترين قطب فرهنگي جامعه اسلامي هستند مدير کل اوقاف و امورخيريه استان قم گفت: امامزادگان مهمترين قطب فرهنگي جامعه اسلامي هستند که مي توانند به عنوان محلي امن براي آرامش مردم تبديل شوند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجت الاسلام شوزب شيري با اشاره به سالروز تکريم و بزرگداشت امامزادگان استان قم همزمان با دهه کرامت گفت: همزمان با دهه کرامت سالروز ولادت کريمه اهل بيت حضرت معصومه (س) و برادر بزرگوارش امام رضا (ع) مراسم بزرگداشت امامزادگان استان قم با همت اداره کل اوقاف و امور خيريه استان قم برگزار خواهد شد.
وي افزود: در حال حاضر 444 امامزاده در استان قم وجود دارد که طي 500 سال به ايران آمده اند که هرکدام با يک يا چند واسطه به امام معصوم (ع) منتسب مي باشند.
مدير کل اوقاف و امور خيريه استان قم ادامه داد: اکثر اين امامزادگان از نسل هاي اوليه اولاد ائمه معصومين (ع) بوده که از جهات مختلفي داراي اهميت هستند.
حجت الاسلام شيري تصريح کرد: امامزادگان به عنوان مبلغان الهي آمده اند و کساني بودند که دين خدا را تبليغ کردند و از جانب ائمه (ع) حامل پيام و الهام بوده اند که توجه به اين امر بسيار مهم و ارزشمند است.
وي اظهار داشت: مردم ما مديون اين امامزادگان هستند؛ چرا که اينها بودند که ما را شيعه کردند و با فرهنگ و ميراث امامان معصوم، پيامبر و آل پيامبر (ص) آشنا ساختند.
مدير کل اوقاف و امور خيريه استان قم يادآور شد: بيشتر امازادگان بزرگوار داراي تخصصي ديني و صاحب نظر در مسائلي از جمله، فقه و فلسفه، علوم قراني، مفسر، مسائل ديني اعتقادي و... بودند که نقش مهم و ارزشمندي در احياي تفکر و مکتب ديني و اسلامي ايفا کرده اند.
حجت الاسلام شيري خاطر نشان ساخت: بايد بدانيم که چه دانشمنداني داشته ايم و در چه حوزهايي تخصص داشته اند؛ چرا که شناخت پيشوايان ديني و نخبگان مسائل اعتقادي و ديني امامزادگاني که در استان قم مدفون هستند و داراي بارگاه زيارتي مي باشند بسيار مهم و ارزشمند است.
وي عنوان داشت: اين امامزادگان فرزندان امامان معصوم (ع) هستند که نسل اول، دوم و سوم آنها در قم مي باشند که بايد آثار آنها را احيا کنيم؛ چرا که وظيفه ما نسبت به اين امامزادگان شناخت آنها و توجه به سيره علمي و عملي آنهاست.
مدير کل اوقاف و امور خيريه استان قم گفت: بايد مزار و مرقد اين بزرگوران را تبديل به قطب فرهنگي و محلي پر از آرامش براي مردم کنيم تا مردم با آرامش در کنار اين امامزادگان زندگي کنند.
حجت الاسلام شيري ابراز داشت: يکي از مهمترين عواملي که مي توان در راستاي ارتباط دهي بهتر مردم با امامزادگان انجام داد، ايجاد کاربري هاي متفاوت، از جمله ايجاد سالن مطالعه، محلي براي برگزاري مراسم ازدواج، سالن کنفرانس، و... است؛ چرا که مردم با هر فکر و انديشه و اعتقادي به امامزادگان مي روند.
وي ادامه داد: بايد با ايجاد بستر و زمينه هاي لازم غبار غربت را از چهره امامزادگان زدود و با کمک خيرين و مردم نسبت به بازسازي امامزادگان تلاش کرد.
مدير کل اوقاف و امور خيريه استان قم خاطر نشان کرد: بازشناسي کارکرد امامزادگان از ديگر عواملي است که بايد نسبت به تببين جايگاه اين بزرگوارن انجام داد؛ چرا که مزار اين بزرگواران محلي براي مناجات با خدا و محلي عرفاني براي استجابت دعا و شفاعت است.
حجت الاسلام شيري بيان داشت: بخشش گناهان، تقرب به اهل بيت (ع)، غفران و رضوان الهي، تفکر در اعمال و رفتار، از آثار بيسار مهم و ارزشمند زيارت حرم اهل بيت (ع) و امامزادگان مي باشد که بايد نسبت به معرفي جايگاه و تأثير الگو پذيري آنها در جامعه، خانواده و... توجه ويژه داشته باشيم.
وي افزود: اگر بتوانيم کارکردهاي متفاوت امامزادگان را به خوبي معرفي کنيم قطعا مردم با استقبال فراواني نسبت به احياي فرهنگ و ارزش هاي معنوي امامزادگان شرکت خواهند داشت.
مدير کل اوقاف و امور خيريه استان قم تصريح کرد: تهيه طرح جامع متناسب با زمان، مکان و موقعيت براي همه امامزادگان، ايجاد هيأت امنا و کمک مردم براي اداره امامزادگان و انجام تمام برنامه هاي فرهنگي با مرکزيت امامزادگان، از جمله اقدامات اداره کل اوقاف و امور خيريه استان قم در راستاي تکريم و احياي جايگاه امامزادگان در استان قم مي باشد.
حجت الاسلام شيري در پايان گفت: اداره کل اقاف و امور خيريه استان قم تنها به عنوان سياستگذار بوده و تمام فعاليت هاي فرهنگي و اجرايي امامزادگان بر عهده مردم مي باشد و مردم به عنوان حاميان اصلي مي توانند جايگاه بزرگوارن را حفظ و حمايت کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]