واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین برای اولین بار/
الگوهای مدیریت اسلامی در دورههای آموزشی به مسئولان منتقل میشود
قزوین- خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور گفت: با برگزاری کارگاههای آموزشی ضمن مستندسازی تجربیات مدیران الگوهای مدیریت اسلامی به مسئولان منتقل میشود.
به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه آموزشی و پژوهش محور "مستندسازی تجربیات مدیران استان" ظهر چهارشنبه با حضور حسن غمیلو معاون پژوهشی مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور، عباس علي درافشانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار، امید پارسا معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار، مهدی امیرصالحی مدیرکل دفتر پژوهش های کاربردی مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور و جمعي از مديران در سالن اجتماعات استانداري برگزار شد. حسن غمیلو معاون پژوهشی مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور با بيان اينكه در طی 30 سال اخیر، ذیل اندیشههای انقلاب اسلامی، مباحث مدیریتی با رویکرد انقلاب و اسلام جزو موضوعات محوری بوده است اظهارداشت: لازمه طراحی و تدوین سبک و مدل نوینی از مدیریت تحت عنوان" مدیریت با رویکرد اسلامی، ایرانی" براساس الگوهای علمی؛ استخراج و طبقه بندی تجارب مدیران است. وي با اشاره به برگزاری این کارگاهها در سطح کشور و به تفکیک هر استان تصريح كرد: از اهداف برگزاری این کارگاهها تدوین تجارب مدیریتی هر استان در چارچوب مدیریت دانش و بهرهبرداری از آن در تدوین الگوی مدیریت اسلامی – ایرانی، انتقال دانش و تجربیات به نسل بعدی مدیران، جلوگیری از خطاها، صرفه جویی در هزینههای مالی و زمان و نیز تهیه مجموعه ای برای مورد کاوی های علمی واقعی برای دانشجویان، پژوهشگران و دست اندرکاران نظام اداری است. معاون پژوهشی مرکز آموزش مدیریت دولتی کشور یادآورشد: با برگزاری این کارگاهها و تدوین تجارب مدیران هر استان در قالب کتاب، ویژگیهای مدیریتی هر استان استخراج خواهد شدکه می تواند توسط سیاستگزاران راهبردی کشور مورد بهرهبرداری قرار گیرد. وي گفت: قابلیت استخراج و تولید ویژگیهای مدیریتی به صورت تخصصی و به تفکیک سازمانها و دستگاههای اجرایی از دیگر ویژگیهای این کارگاههای آموزشی است. غمیلو در ادامه پیشبینی کرد که با توجه به جابجایی مدیران، به طور میانگین این طرح هر 5 سال یک بار در سطح کشور اجرا شود تا نسلهای تغییر یافته مدیران بتوانند تجربیاتشان را ثبت کنند که قطعاً به صورت نسل به نسل قابل بررسی در آینده خواهد بود. تجربيات مديران با ارزشترين سرمايه مديريتي است
درافشانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار در ادامه این کارگاه آموزشی اظهارداشت: معاون توسعه مديريت و منابع انساني استانداری قزوین، تجربيات مديران را با ارزش ترين سرمايه براي مديران آينده دانست. وی افزود: دانش انباشته شده نزد مديران جامعه كه ماحصل معلومات اندوخته آنها در مراكز آموزشي و آكادميک و تجربيات كاري و مديريتي آنها در سالهاي متمادي در دستگاه هاي اجرايي است، با ارزش ترين سرمايه اي است كه مي تواند ره توشه اي براي مديران آينده باشد. این مسئول گفت: اين تجربيات با هزينه هاي بسيار زياد كه از جانب مردم پرداخت شده بدست آمده است نبايد از كنار آن به سادگي عبور كرد و به فراموشي سپرد. معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار با بيان اينكه امروزه مديريت دانش از سرفصلهاي مهم در علم و رشته مديريت است و جايگاه خود را در رشد وتوسعه كشورها بخوبي هويدا كرده است افزود: حفظ سرمايههاي انساني و سرمايه هاي معنوي همراه آنها در دستگاه هاي مختلف، از مهمترين وظايفي كه بر عهده مسئولان است و در همين راستا استانداري قزوين تصميم گرفت با همكاري مركز آموزش مديريت دولتي كشور كارگاه آموزشي با عنوان "مستندسازي تجربيات مديران استان" را برگزار کند. درافشاني در خصوص هدف از برگزاري اين كارگاه گفت: هدف اين است تا بخشي از حافظه مديريتي استان را در حوزه هاي مختلف ثبت وضبط كنيم آن را دراختيار كارشناسان و مديران آينده دستگاه ها قرار دهيم تا به عنوان يک سند و نقشه راه قابل بهره برداي باشد. این کارگاه آموزشی در استان قزوین با همکاری دفتر آموزش و پژوهش استانداری طی روزهای یازدهم و دوازدهم شهریورماه برای برخی از مدیران کل سابق و فعلی دستگاههای اجرایی در دفتر آموزش و پزوهش استانداری برگزار شد. استانداری قزوین، اولین استانداری در اجرای این کارگاه های آموزشی پژوهش محور بوده که در اجرای آن از همكاري ناصر حمیدی استاديار دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به عنوان استاد دوره، بهره مند بوده است.
۱۳۹۳/۶/۱۲ - ۱۶:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]