واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۲ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۳۱ق.ظ)
دکتر شفيعزاده: توجه به قوانين بانکداري بدون ربا در صدر فعاليتهاي بانک دي قرار دارد مدير عامل بانک دي در کنفرانس سالانه بانکداري اسلامي با اشاره به اهميت توجه به قوانين بانکداري بدون ربا در فضاي بانکي کشور بر اولويت قرار گرفتن بانکداري اسلامي در نظام بانکي تأکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي بانک دي، دکتر احمد شفيعزاده که به همراه اعضاي هيأت مديره و معاونان بانک دي در بيستوپنجمين کنفرانس بانکداري اسلامي حضور پيدا کرده بود، اظهار کرد: بانکداري اسلامي رويکرد توسعه ابزارهاي اقتصاد اسلامي است و پيشرو بودن حوزه ديني را تداعي ميکند.
وي با اشاره به اينکه با هدف مطابقت فعاليتهاي بانکي بانک دي با الزامات قانون بانکداراي بدون ربا چند برنامه محوري در دست اقدام است، افزود: يکي از حقوقي که بايد تمامي ذينفعان بانکها به خصوص بانک دي از آن بهره ببرند حقوق شرعي و حق ديني آنهاست، بنابراين ما براي تحقق اين شعار در رسيدن به برنامههاي ارزشآفريني خود برنامههايي را تدارک ديده و پيشبيني کردهايم.
مدير عامل بانک دي انعقاد قراردادي با مرکز تحقيقات دانشگاه امام صادق (ع) با هدف انطباق فرايندها، دستورالعملها و بخشنامهها با بانکداري بدون ربا و نيز تشکيل کميته فقهي براي تحقق اين نوع بانکداري را از برنامههاي بانک دي عنوان کرد و افزود: آموزش و به روز شدن دانش کارکنان و مديران در حوزه بانکداري بدون ربا برنامه ديگري است که به زودي در بانک دي آغاز خواهد شد.
به گفته وي در سال جاري آموزش بانکداري بدون ربا به مشتريان بانک دي نيز در دستور کار قرار گرفته است.
بر اساس اين گزارش دکتر شفيعزاده به همراه اعضاي هيأت مديره و معاونان خود از غرفه بانک در نمايشگاه جنبي بيستوپنجمين کنفرانس بانکداري اسلامي بازديد و از چند طرح رونمايي کرد.
وي با رونمايي از طرحهاي بانکي مسکنسازان با شعار "فردا ساختني است" و مشاغل و متخصصان با شعار "هم قدم با هر قدم" اظهار اميدواري کرد که اين طرحها به اقتصاد کشور که دچار رکود تورمي شده است، کمک کند.
از ديگر برنامههاي غرفه بانک دي در اين نمايشگاه معرفي فصلنامه "توسعه بانکداري و ماليه اسلامي" بود که اين امر با حضور مدير عامل بانک دي انجام شد. شماره نخست اين فصلنامه (تابستان 93) به زودي از سوي اداره کل روابط بانک دي منتشر خواهد شد.
علاوه بر اين، فصلنامه "اقتصاد و بانکداري اسلامي" که با حمايت بانک دي منتشر ميشود و نيز کتاب "سازمانهاي پولي و مالي بينالمللي و ادغامهاي اقتصادي" تأليف دکتر محمود روزبهان، عضو هيأت علمي دانشکده اقتصاد دانشگاه شهيد بهشتي، رونمايي شدند.
همچنين نرمافزار جامع منابع انساني بانک که با هدف پيادهسازي نظام جامع مديريت سرمايه انساني، طراحي، استقرار و راهاندازي شده است، رونمايي شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]