تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همّت مؤمن در نماز و روزه و عبادت است و همّت منافق در خوردن و نوشيدن؛ مانند حيوانات...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868189598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هتل لوکس ریلی به تهران می‌رسد/ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هتل لوکس ریلی به تهران می‌رسد/ تصاویر
قطار لوکس «عقاب طلایی دانوب» که در اروپا با عنوان «هتلی روی چرخ‌ها» شناخته می‌شود، اکتبر امسال به ایران می‌رسد، تا به حال نیز نزدیک به 700 نفر از گردشگران اروپایی و استرالیایی بلیت قطاری را که در مسیر «جواهرات پارسی» سفر می‌کند، رزرو کرده‌اند.
آفتاب: رفت‌وآمد ریلی بین ایران و دیگر کشورها تا کنون بسیار محدود بوده است، جدا از این موضوع، قطارهای خارجی تا کنون اجازه‌ی ورود به ایران را نداشته‌اند.

به گزارش ایسنا، «عقاب طلایی دانوب» نخستین قطار از قاره‌ی اروپا است که موفق شده این مجوز را از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با هماهنگی یک شرکت گردشگری ایرانی‌ بگیرد. «عقاب طلایی دانوب» در اروپا حکم یک هتل پنج ستاره را دارد که روی چرخ حرکت می‌کند و مسافرانش بدون ترک کردن قطار، تا پایان سفر همراه آن هستند تا نقاط جذاب دنیا را ببینند.

قطار لوکس «عقاب طلایی دانوب» عضو باشگاه‌ قطارهای لوکس دنیا است و با تنظیم سفرنامه‌ای برای ایران با نام‌ «جواهرات پارسی» که از ماه اکتبر امسال اجرا می‌شود،‌ ایران را به فهرست مقاصد باشگاه قطارهای لوکس دنیا اضافه کرده است.

شرکت گردشگری ایرانی «پاسارگاد تورز‌» سال گذشته، نخستین توافق را با مدیران این قطار خصوصی اروپایی انجام داد و قرار شد، آن‌ها دست‌ کم 100 مسافر را پاییز 2014 به ایران بیاورند‌؛ اما توافق‌هایی که مدیران این شرکت اروپایی با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور داشتند و مجوزهایی که برای انجام سفرهای ریلی از مجارستان تا ایران دریافت کردند و همچنین حجم استقبال مشتاقان دیدن ایران باعث شده است که این قطار تا این لحظه 10 برنامه‌ی زمانی را به مقصد ایران به‌صورت رفت‌وبرگشت،‌ تنظیم و در جدول زمانی سفرهای خود اعلام عمومی کند. به گفته‌ی ابراهیم پورفرج، مدیر این شرکت گردشگری ایرانی، تا کنون نزدیک به 700 نفر برای سفر با این قطار در مسیر جواهرات پارسی، درخواست داده‌اند.

قطار «عقاب طلایی دانوب» که خدماتش برای مسافران در سطح یک هتل پنج ستاره است، 14 اکتبر 2014 از شهر بوداپست در مجارستان حرکت می‌کند و پس از عبور از کشورهای رومانی‌، بلغارستان و ترکیه، به ایران می‌رسد.

در سفرنامه‌ی این قطار با یادآوری این‌ نکته که «عقاب‌ طلایی دانوب» اولین قطار خصوصی اروپایی است که تا کنون اجازه‌ی ورود به ایران را پیدا کرده، نوشته شده است: «قطار پس از دانوب، بسفر، استانبول به سرزمین باستانی ایران وارد می‌شود» و در ادامه، تجربه‌ی این سفر را به کسانی پیشنهاد کرده که دنبال دریافت احساس متمایز از ماجراجویی و تجربه‌ی سفرهای فوق‌العاده هستند.

سفرنامه‌ی «جواهرات پارسی» با توجه به خطوط ریلی ایران و شهرهای باستانی گردشگری، در دو برنامه‌ی مجزا به‌صورت رفت‌وبرگشت تنظیم شده است؛ در سفرنامه‌ی نخست که مبدأ آن شهر بوداپست مجارستان است، قطار از غرب ایران و مرز «رازی» به کشور وارد می‌شود و از شهرهای زنجان‌، یزد‌، اصفهان‌، شیراز و محوطه‌ی تاریخی پرسپولیس گذر می‌کند و سرانجام در تهران متوقف می‌شود، مسافران این قطار، ایران را با هواپیما ترک خواهند کرد. در سفرنامه‌ی دوم‌، مسافران با هواپیما به تهران می‌آیند و مسیر را در ایران با قطار ادامه می‌دهند، آن‌ها با گذر از تهران‌، مشهد‌، کرمان‌، شیراز‌، محوطه‌ی تاریخی پرسپولیس،‌ اصفهان و زنجان، از مرز رازی با قطار خارج می‌شوند.

اجرای این سفرنامه با رفت‌وبرگشت این قطار طبق جدول زمان‌بندی «عقاب طلایی دانوب» تا دسامبر سال 2015 ادامه خواهد داشت. قطار در طول سفر در هریک از شهرهای باستانی ایران توقف می‌کند تا گردشگران، «جواهرات پارسی» را در مشهد‌، یزد‌، اصفهان‌، کرمان‌، محوطه‌ی پرسپولیس‌، شیراز‌، تهران و زنجان ببینند.

سفر با «عقاب طلایی دانوب» در «مسیر جواهرات پارسی» حدود 15 روز طول می‌کشد و هزینه‌ی آن با توجه به نوع کوپه، زمان و نوع سفرنامه، بین 13 هزار تا 38 هزار دلار است.







































تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن