واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ شهريور ۱۳۹۳ (۲۲:۴۲ب.ظ)
رئيس پارک علم و فناوري استان قم: راهاندازي کميته تخصصي توسعه فناوري در استان رئيس پارک علم و فناوري استان قم از راهاندازي کميته تخصصي توسعه فناوري در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيدهاشم عارف با اشاره به راهاندازي کميته تخصصي توسعه فناوري استان گفت: اين کميته با هدف سياستگذاري و برنامهريزي امور توسعه فناوري در استان و رسيدگي به مشکلات زيرساختي پارک و مراکز رشد آن با مصوبه کارگروه پژوهش و فناوري قم در آيندهاي نزديک فعاليتش را شروع ميکند.
وي ابراز اميدواري کرد؛ هفته آينده نخستين جلسه کميته تخصصي توسعه فناوري استان با رياست معاون استاندار قم و دبيري رئيس پارک علم و فناوري قم برگزار شود.
رئيس پارک علم و فناوري استان قم تصريح کرد: با تشکيل اين کميته مباحثي در حوزه توسعه و فناوري در استان به صورت جدي دنبال ميشود و با محوريت استانداري و همفکري مجموعه پارک علم و فناوري استان بسياري از موانع و مشکلات حل ميشود.
وي يادآور شد: اکنون آييننامه اين کميته تدوين شده و در نخستين جلسه ثبت ميشود.
اين مسئول با اشاره به قانون حمايت از شرکتهاي دانش بنيان اظهار کرد: کارگروه تأييد صلاحيت شرکتهاي دانش بنيان در معاونت علمي تشکيل شده است و شرکتهاي دانشبنيان در کشور بايد از کارگروه تأييد صلاحيت مجوز شرکتهاي دانشبنيان را دريافت کنند.
عارف يادآور شد: در کارگروه تأييد صلاحيت 13 يا 14 کارگزار در کل کشور تعريف شده، به طوري که استانهاي قم و مرکزي با يکديگر داراي يک کارگزار است که در خصوص شرکتهاي دانشبنيان مستقر در استانهاي قم و اراک اين کارگزاران تصميمگيري ميکند.
وي ادامه داد: اين کارگروه پس از تأييد صلاحيت شرکت مدارک را به کارگروه اصلي ميدهد و کارگروه اصلي انطباق کلي مدارک را انجام ميدهد و تأييد نهايي ميکند.
رئيس پارک علم و فناوري استان قم خاطرنشان کرد: تاکنون 600 شرکت در کل کشور در کارگروه اصلي تأييد صلاحيت شدند که از اين تعداد بيش از 300 شرکت مربوط به استان تهران و اصفهان است، ولي سهم استان قم هنوز کم بوده که در اين زمينه بايد بحث ثبتنام و توجيه کردن شرکتها بيشتر در نظر گرفته شود.
وي يادآور شد: مجموعه شرکتهاي پارک علم و فناوري استان قم با برگزاري کارگاهها و جلسات متعدد توجيه شدند و اکنون در حال طي کردن مراحل ثبتنام هستند.
عارف تصريح کرد: در مجموع 20 شرکت در استان قم در کارگزاري مطرح شدند که از اين تعداد براي هفت شرکت تأييديه صادر شده و باقيمانده در حال ارزيابي هستند.
وي با اشاره به مزاياي مجوز اين کارگروه گفت: صندوق ملي نوآوري و شکوفايي تنها به شرکتهايي ميتواند تسهيلات بدهد که مجوز اين کارگروه را دارا هستند.
رئيس پارک علم و فناوري استان قم ادامه داد: اين صندوق به شرکتهاي تازه تاسيس که پنج سال کمتر از تاسيس آنها ميگذرد، تا سقف 300 ميليون تومان تسهيلات قرضالحسنه ميدهد.
وي خاطرنشان کرد: شرکتهايي که جنبه توليدي دارند و پنج سال بيشتر از عمر آنها ميگذرد و مجموع مستندات و اعتبار آنها به گونهاي است که به عنوان شرکت توليدي محصولات دانشبنيان مطرح ميشوند، تا سقف دو ميليارد تومان تسهيلات ميگيرند که در قالبهاي مختلف از سود هفت تا 14 درصد است.
عارف با اشاره به نحوه مراجعه تيمهاي صاحب ايده به مراکز رشد اضافه کرد: اين تيمها در قالب سه تا پنج نفره به مرکز رشد مراجعه ميکنند که پس از دريافت تسهيلات و خدمات طي دوره سه ساله به شرکت موفق تبديل ميشوند و در محدوده خارج از پارک ميتوانند به فعاليت بپردازند.
وي ادامه داد: اين شرکتها در مجموعه پارک به صورت نامحدود مستقر شده و از مجموعه تسهيلات، خدمات و مزاياي پارک بهرهمند ميشوند.
رئيس پارک علم و فناوري استان قم يادآور شد: شرکتهايي که در بحث تجارت، توسعه بازار و صادرات گامهاي بزرگي بردارند، در مجموعه پارک مستقر ميشوند و بسته خدماتي و تسهيلاتي به آنها ارائه ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]