واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۱۰ق.ظ)
معاون علمي و فناوري رياست جمهوري: برندسازي در محصولات دانش بنيان ايراني / پيگيري تسهيلات بانکي و گمرکي براي توسعه صادرات برندسازي در محصولات دانش بنيان ضروري است و اين کار در توسعه صادرات اين محصولات تاثير بسزايي دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، سورنا ستاري، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در دومين جلسه کميسيون تخصصي توسعه صادرات محصولات دانش بنيان و کسب و کار بين الملل، تصريح کرد: اگر محصولات ايراني برند شوند کشش بيشتري براي کشورهاي ديگر خواهد داشت و صادرات و فروش آنها نيز افزايش مي يابد.
وي، با اشاره به اينکه صادرات محصولات دانش بنيان محرک اصلي فعاليت شرکت ها است، افزود: با توجه به اينکه صادرات محصولات توليدي شرکت هاي دانش بنيان تاثير زيادي در بالا رفتن کيفيت اين شرکت ها دارد مهم ترين اولويت معاونت نيز توجه به همين موضوع و برنامه ريزي در حوزه افزايش صادرات است.
ستاري، ضعف فرهنگ سازي در حوزه اقتصاد دانش بنيان را مهم ترين خلاء موجود در اين حوزه عنوان کرد و گفت: اين خلا از دانشگاه ها تا بخش صنعت و اقتصاد وجود دارد به همين دليل نياز به يک مجاهدت فرهنگي دراين حوزه داريم تا بتوانيم فرهنگ اقتصاد دانش بنيان را در کشور نهادينه کنيم.
بهره مندي از تسهيلات بانکي و گمرکي
دبير هيات امناي صندوق نوآوري و شکوفايي همچنين ابراز کرد: تا زماني که شرکت هاي بزرگ و کلان دانش بنيان شکل نگيرد به موفقيت نمي رسيم، به همين دليل بايد تشکيل شرکت هاي بزرگ دانش بنيان را پيگيري کنيم.
وي با تاکيد بر اينکه در بحث توسعه صادرات محصولات دانش بنيان، تامين تسهيلات بانکي و گمرکي نيز مهم است ادامه داد: در اين زمينه معاونت علمي مي تواند کمک هاي ويژه ارائه کند و با توجه به ارتباط خوب معاونت با اين دستگاه ها مي تواند براي توسعه صادرات از توانايي آنها بهره بگيرد.
ضوابط و قوانين خاص در حوزه صادرات محصولات دانشبنيان
ستاري گفت: صادرات محصولات دانش بنيان يک مبحث جديد در حوزه صادرات کشور است که نياز به ضوابط و قوانين خاص خود دارد به همين دليل بايد با ادبيات و قوانين خاصي، توسعه صادرات را پيگيري کنيم.
رئيس هيات عامل صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي، با تاکيد بر اينکه جلسه کميسيون تخصصي توسعه صادرات محصولات دانش بنيان و کسب و کار بين الملل بايد کانون تفکر براي حوزه صادرات محصولات دانش بنيان باشد، بيان کرد: تدوين ساز و کارهاي صادرات محصولات دانش بنيان که تاثير زيادي بر پيشرفت و توسعه کشور دارد ضروري است و بايد براي اين کار از تمام توان دستگاه هاي مرتبط با صادرات استفاده کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومي و اطلاع رساني معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، معاون علمي و فناوري رييس جمهوري در پايان گفت: براي توسعه صادرات محصولات دانش بنيان و کسب و کار بينالملل نياز به ارتقاي زيرساخت هاي اقتصادي تخصصي داريم که اين کار تنها با اتحاد و همگرايي همه دستگاه هاي ذيربط و استفاده از توان آنها اجرايي خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]