واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران زلیکانی:
400 میلیارد تومان برای جمع آوری آبهای سطحی ساری نیاز است
ساری - خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر ساری مهمترین مشکل شهر ساری جمع آوری آبهای سطحی است که انجام این پروژه نیز 400 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد که بخشی از آن توسط بخش دولتی باید صورت پذیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر زلیکانی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه شورای شهر ساری،با اشاره به اینکه این پروژه از چند ماه پیش شروع می شده افزود : ما از ماههای بهار و تابستان برای این مهم استفاده نکردیم. وی در خصوص برون سپاری مهار آبهای سطحی گفت : عده ای بدو.ن اطلاع ازچگونگی انجام پروژه جمع اوری ومهار آبهای سطحی از واگذاری آن به شرکت خصوصی جلوگیری کرده اند. وی تاکید کرد این پروژ بایداز 4 ماه قبل آغاز می شد که به دلیل بالابودن سرمایه لازم تاکنون به تعویق افتاده است جمال باقری رئیس شورای شهر ساری نیز گفت: کشور ما یکی ازامن ترین کشورهای منطقه است و امنیت بی بدیلی را رهبر در کشور ایجاد کرده است. رئیس شورای شهر ساری با اشاره به این که روز ملی مبارزه با تروریسم راگذراندیم اظهار داشت: اگر چه تعدادی از نخبگان گشور ما در زمینه هسته ای ترور شده اند اما میزان ترور در کشور ما نسبت به کشورهای منطقه بسار پایین است. وی با بیان این که امنیت قابل قبولی را در منطقه شاهد هستیم گفت : امیدواریم شاهد روزی باشیم که ترور از نوع شخصیت از کشور برچیده شودو شاهد یک محیط آرام در جامعه باشیم. در ادامه رئیس مخابرات ساری با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در ساری پرداخت و گفت: مرکز مخابرات ساری و میاندورود دارای 253 هزار شماره تلفن ثابت و57 هزار پورت اینترنت پرسرعت مشغول به کار است. هادی بریمانی با اشاره به این که این مرکز دارای 9 واحد پرظرفیت شهری 100 مرکز کم ظرفیت روستایی است افزود: اینترنت رایگان با پیش شماره 9711، سرویس 8 ستاره و سرویسهای سرگرمی از دیگر امکانات مرکز است. وی با بیان این که سرویسهایی که در اختیار ادارات است این امکان را در اختیار آنان قرار می دهد تا با کلیه ادارات خود در شهرستانهای استان از طریق ویدئو کنفرانس ارتباط داشته باشند گفت: این بستر برای تمام ادارات در کل استان مهیا است. بریمانی با اشاره به وجود مشکلات گریبان گیر مخابرات از جمله سرقتها و کمبودها به دلیل تحریم گفت :تجهیزات مورد استفاده در مخابرات به دلیل اینکه ساخت اروپا است اگر دچار مشکل شوندباید به یک کشور ثالث مثل ترکیه فرستاده شود و گاهی اوقات این تجهیزات بدون هیچ تعمیری به کشور باز می گردد. رئیس مخابرات ساری و میاندورود تاکید کرد : یک سری حفاریهای بدون مجوز باعث می شود فیبرهای نوری دچارضربه شده و در ارائه سرویس خطوط مخابراتی مشکل بوجود می آید. وی در بخش دیگر افزود: عقب نشینی ها در شهر و ضربه زدن به کابلها کیفیت سرویس دهی را کاهش می دهد چرا که عمر مفید کابلها بین 25 تا 30 سال است. بریمانی در بخش دیگر افزود: حفاریها از سال 90 تا 92 توسط خود مخابرات انجام می شده است ولی امسال به دلیل تغییر تعرفه حفاری توسط شهرداری انجام می شود که نرخ تعرفه جدید عملا انجام کار را از ما گرفته است. محمد حسن کیادهی مشاور عالی شهردار ساری در امور شوراها در ادامه این جلسه گفت : در قانون شورا و در خصوص عوارض شهرداری آمده است که هر دستگاه حفار 10 روز برای اعتراض وقت داردکه هیچ یک از دستگاهها تاکنون اعتراض خود را اعلام نکرده اند و باید برنامه سالیانه خود را از قبل به شهرداری اعلام کنند.
معاون فنی و عمرانی شهردار ساری نیز در این نشست افزود: مهمترین دستگاه حفار در شهر شرکت آب و فاضلای است که بیشترین خسارت هم از طرف این دستگاه وارد می شود
۱۳۹۳/۶/۱۰ - ۱۷:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]