تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):علم ما به شما احاطه دارد و چیزی از اخبار شما بر ما پوشیده نیست
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870968392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشف یکی از اسناد استقرار صهیونیست ها در فلسطین/ اعتراض و درگیری در قدس


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: کشف یکی از اسناد استقرار صهیونیست ها در فلسطین/ اعتراض و درگیری در قدس


قدس اشغالی امروز دوشنبه شاهد افزایش شدید تنش‌ها در مناطق مختلف این شهر و زخمی شدن دهها فلسطینی بود. شش گور جمعی که اجساد حدود ۲۰۰ فلسطینی، در آنها دفن شده، اخیرا درگورستانی در مرکز سرزمین های اشغالی برملا شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از«مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین»، پس از آنکه یک نوجوان 16 ساله فلسطینی به نام «محمدعبدالمجید سنقرط»، یکشنبه شب در اثر برخورد گلوله پلاستیکی نظامیان رژیم صهیونیستی به سرش مجروح شد؛ تنش ها در قدس اشغالی شدت گرفت. گلوله‌های پلاستیکی پوشش پلاستیکی دارند، اما هسته آن فلزی است و اصابت این گلوله باعث خونریزی شدید سنقرط از ناحیه جمجمه شد و حال وی وخیم گزارش شده است.     برابر این گزارش، منطقه «وادی الجوز» قدس اشغالی که این نوجوان در آن مجروح شده است، شاهد تحرکات روزانه علیه رژیم صهیونیستی درساعات پایانی شب است.
وضعیت جوانان در قدس اشغالی
از سوی دیگر تعدادی از شهرک‌نشینان صهیونیست، در اقدامی سعی کردند یک نوجوان فلسطینی در «شعفاط» در قدس اشغالی را بربایند، اما موفق نشدند. منابع خبری نیز از زخمی شدن دهها نفر دیگر در منطقه «حی المدارس» واقع در شهر «جبل المکبر» قدس اشغالی خبر دادند.   کشف گورهای جمعی200 فلسطینی شش گور جمعی که اجساد حدود 200 فلسطینی کشته شده درجنگ اعراب و رژیم صهیونیستی در سال 1948 در آن ها دفن شده، اخیرا درگورستانی در مرکز سرزمین های اشغالی برملا شده است. بر اساس گزارش ایرنا، یکی از مقامات فلسطینی اعلام کرد: گورهای جمعی کشف شده چهارشنبه گذشته به هنگام فعالیت های بازسازی و نوسازی بخش فرسوده منطقه یافا در قدس اشغالی نمایان شدند. گفته می شود که بقایای اجساد دفن شده در این گورها متعلق به قربانیان قتل عامی است که به دست شبه نظامیان صهیونیست، در این منطقه سابقا عرب نشین علیه فلسطینیان صورت گرفته بود.
جنایات صهیونیست ها
"محمود عبید" مورخ و محقق می گوید: در میان اجساد دفن شده در این گورها، از همه سنین، از جمله کودک، زن و سالخورده دیده می شود و در مورد برخی از آنها علائمی وجود دارد، که از خشونت و شکنجه حکایت دارد. درجنایت صهیونیست ها در سال 1948در حدود 760 هزار نفر از فلسطینیان ناگزیر به ترک خانه های خود شدند، بسیاری از این افراد هنوز به عنوان آوارگان فلسطینی در اردن به سر می برند.   در سراسر سرزمین های اشغالی، که اکنون مهاجران صهیونیست در آن زندگی می کنند، صدها نمونه از اسناد این چنینی درباره نحوه برقراری رژیم صهیونیستی در فلسطین وجود دارد، اما تبلیغات جهانی صهیونیست ها به گونه ای عمل کرده که اکنون، بسیاری از مردم جهان گمان می کنند فلسطین، سرزمین بکر و خالی از سکنه ای بوده که به یهودیان تعلق داشته و آنها با مهاجرت به آنجا و آباد کردنش، دولت تشکیل داده اند! طی سال های اخیر، نهادها و سازمان های مردمی مستقلی برای زدودن این فریب و دروغ تاریخی از ذهن مردم تلاش می کنند و با انتشار عکس ها و تصاویری از زندگی مردم در فلسطین، قبل از اشغال آن توسط صهیونیست ها می کوشند نشان دهند که این سرزمین، خالی از سکنه و بی صاحب نبوده است.


دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن