واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۱۵ب.ظ)
عراقچي: نياز ايران به انرژي هسته اي در چند سال آينده جدي است عراقچي گفت: نياز ما به انرژي در چند سال آينده جدي است و بخش زيادي از نياز ما به انرژي و برق بايد از طريق انرژي هسته اي تامين شود.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون وزير امور خارجه درباره مطرح شدن قدرت موشکي ايران در مذاکرات هسته اي گفت: مسئله توان موشکي ايران چند بار مطرح شد و ما به طور کامل اين مسئله را براي طرفهاي مقابل تشريح کرديم که ما نمي توانيم درباره سامانه هاي دفاعي و تجهيزات نظامي و دفاعي خود بحث کنيم و به هيچ کسي اجازه نخواهيم داد وارد اين مسئله شود.
وي در گفتوگو با شبکه تلويزيوني الميادين با اشاره به پيشرفت درباره بعضي مسايل در مذاکرات بين ايران و گروه 1+5 تاکيد کرد: همچنان فاصله نسبتا زيادي در مواضع دو طرف وجود دارد.
عراقچي با بيان اينکه هدف اصلي از توافقنامه ژنو فراهم کردن فضاي مناسب و آرام براي مذاکرات اصلي بود گفت: هدف ما در مذاکرات کنوني رسيدن به توافقنامه فراگير است و تصور مي کنيم امکان دستيابي به نتايج مورد نظر وجود دارد، اما مسايل و مشکلات مطرح فراتر از چيزي است که ما تصور مي کرديم. همچنان فاصله نسبتا زيادي در مواضع دو طرف وجود دارد.
عباس عراقچي در پاسخ به سوالي درباره چگونگي موفقيت هيئت ايراني در مذاکرات اخير هسته اي به ويژه توافقنامه ژنو گفت: نقاط قوت هيئت مذاکره کننده در پرونده هسته اي در واقع همان نقاط قوت جمهوري اسلامي ايران است. مقاومت ملت ايران در 10 سال گذشته کشورهاي غربي در آمريکا و اروپا را به اين نتيجه رساند تهديد نظامي نتيجه اي ندارد و تحريم هاي اقتصادي هم نتيجه بخش نيست و نميتواند مشکلي را حل کند و به همين علت گريزي از مذاکره وجود ندارد.
معاون ظريف با رد تبليغات غربيها درباره اينکه تحريمها سبب شد ايران پاي ميز مذاکره برگردد گفت: اگر تحريم ها عامل مشارکت ما در مذاکرات بود، ما سال ها پيش اين اقدام را انجام مي داديم. اما آنچه ايران را به مذاکره واداشت آن است که به علت دستاوردهاي خود برگه هاي زيادي در اختيار دارد و به همين علت ايران از موضع قدرت در مذاکرات شرکت کرد.
عراقچي در پاسخ به سوالي درباره ميزان غني سازي مورد نياز ايران افزود: ايران در واقع کشوري است که توانمندي هسته اي صلح آميز دارد و اين توانمندي ها براي تامين نيازهاي ايران است نياز ما به انرژي در چند سال آينده جدي است و بخش زيادي از نياز ما به انرژي و برق بايد از طريق انرژي هسته اي تامين شود. به همين علت ما به نيروگاه ها و راکتورهاي جديد نياز داريم. بنابراين بايد سوخت اين نيروگاه ها تامين شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]