واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۹ شهريور ۱۳۹۳ (۱۱:۴۷ق.ظ)
جامعه اسلامي دانشجويان در نامه اي به رئيس قضا خواستار شد؛ ضرورت تشکيل مرجع قضايي فراملي 54 دفتر جامعه اسلامي دانشجويان خطاب به آملي لاريجاني نوشتند: در راستاي اجراي قانون اساسي در حمايت از مستضعفان، مرجع قضايي فراملي ايجاد شود.
به گزارش خبرگزاري موج، دفتر جامعه اسلامي دانشجويان با صدور نامهاي خطاب به رئيس قوه قضائيه اعلام کردند: در راستاي اجراي قانون اساسي در حمايت از مستضعفان، مرجع قضايي فراملي ايجاد شود تا شکايات مظلومان امت اسلامي و مستضعفان جهان پيگيري شود.
متن اين نامه به شرح ذيل است:
«باعرض تبريک به مناسبت تمديد حکم شايسته رياست قوه قضائيه از سوي امام امت حضرت آيتالله العظمي امام خامنهاي براي حضرتعالي، از خداوند عادل حکيم، توفيق برقراري عدالت و پاسداري از قوانين جمهوري اسلامي را توسط شما و همکارانتان مسألت داريم.
«اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان» معتقداست که مبارزه مؤثر با «فقر و فساد و تبعيض» اولاً مقدمه عدالت گستري در هرجامعه انساني است؛ و ثانياً بدون توجه به پيوستگي جهان شمول مقولاتي مانند «فرهنگ» و «عدالت»، امکان تحقق کامل آنها به صورت «جزيرهاي» در يک مملکت بازِ پيوسطه با جهان، ناممکن است؛ زيرا همان قدرتهايي که مرزهاي بعضاً ناعادلانه جغرافيايي را بر جوامع تحميل کرده و غالباً مردم را درون همان مرزها به محاصره در ميآورند، معمولاً خودشان «بدون مرز» عمل ميکنند و هيچ «مرزي» را در تحميل ارادههايشان به رسميت نمي شناسند.
بنابراين در راستاي عبور از موانع تحميلي موجود، مانند دخالتهاي پايان ناپذير سلطه گران، تلاش مخرب کانونهاي توطئه و فتنه و تحريم و تهديد و ظلم جهاني و حمايت آنها از عوامل قانون ستيز داخلي، دو پيشنهاد را براي پيشبرد آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامي و برقراري «عدالت بدون مرز» به محضر شما تقديم ميکنيم:
1- در راستاي رويکرد جديد در ارتقاي ساختار مديريتي قوه قضائيه و اظهار عزم و اراده براي تحول و تحرک آن قوه، پيشنهاد ميشود براي انجام مسئوليت قانوني و رسالت اسلامي خويش، بخشهاي مسکوت مانده قانون اساسي جمهوري اسلامي در مورد تلاش براي ائتلاف و اتحاد مسلمانان و حمايت از مستضعفان، طبق اصول (سوم/بند16؛ يازدهم؛ يکصدوپنجاه و چهارم) قانون اساسي، (فراتر از اداره کل امور بين الملل فعلي) دو واحد مرجع قضايي فراملي ايجاد شود تا با همکاري قضات و حقوقدانان مستقل مسلمان و غيرمسلمان از سراسر جهان، شکايات مظلومان امت اسلامي و محرومان و مستضعفان جهان توسط همکاران داوطلب غيرايراني (تحت مديريت عالي آن قوه)، جمع آوري و در حد وسع پيگيري شوند.
اگر يک ديوان عالي حقوقي براي مراجعه مظلومان عالم تأسيس شود، صدها ميليون مظلوم، اسناد تجاوز، اشغال، تضييع حقوق اوليه انسانها و هرنوع ستمگري مستکبران را به شما ارائه خواهند داد. اگر فقط اسناد جنايات قدرتهاي مستبد و ظالم جهان عليه افراد و اقوام ملل جهان گردآوري شود، براي اصلاح امور بشريت، مقدمهاي سرنوشت ساز خواهد بود.
2- تبيين و ترويج حقوق بشر عادلانه برمبناي احکام شريعت اسلامي ضرورتي ملي و جهاني مبتني بر بشارتها و آرمانهاي انقلاب اسلامي است. معاونت حقوق بشر قوه قضائيه با همکاري صاحب نظران حوزه و دانشگاه و همکاري رسانهها ميتواند برنامه ريزي و سازماندهي مشارکت ساير ملل اسلامي در تدوين منشور حقوقبشر الهي در جهت تحقق عدالت جهاني، گام موثري بردارد.
إنشاء الله پيگيري اين پيشنهادات موجبات رضايت حضرت ولي عصر (عجل الله تعالي فرجه الشريف) و نائب شايسته آن حضرت شود».
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]