تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870860333




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد انس و الفت بیشتر با قرآن و اهل بیت (ع) از وظایف وزارت ارشاد است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ایجاد انس و الفت بیشتر با قرآن و اهل بیت (ع) از وظایف وزارت ارشاد است خبرگزاری پانا:دبیر چهارمین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در مطبوعات کشور، ایجاد انس و الفت بیشتر با قرآن و اهل بیت (ع) را از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت تدبیر و امید معرفی کرد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور ساعت 11:33



مهدی فاضلی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پانا ،اظهار داشت: این استان با دارا بودن 164 نشریه بعد از تهران و قم بیشترین تعدد نشریات در کشور را داراست. وی با بیان اینکه گیلان از ظرفیت رسانه ای بسیار بالایی برخوردار است، علت این امر را قدمت فرهنگی، تاریخی و رسانه ای این استان دانست. فاضلی با اشاره به اینکه به مناسبت روز بزرگداشت امامزادگان، همایش بزرگداشت مقام سید جلال‌الدین اشرف (ع) بعنوان برنامه جنبی اختتامیه چهارمین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در مطبوعات کشور در نظر گرفته شده است، افزود: این جشنواره امسال با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، اوقاف و امور خیریه استان و جمعی دیگر از دستگاه ها برگزار شده است. این مسئول، تعداد آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره را 524 اثر از سراسر کشور اعلام کرد و افزود: از مجموع آثار ارسالی 64 اثر در بخش مقاله، 51 اثر در بخش مصاحبه، 42 اثر در بخش گزارش، 39 اثر در بخش شعر، 77 اثر در بخش خبر، 175 اثر در بخش تیتر، 46 اثر در بخش یادداشت و 30 اثر در سایر موارد داوری شده است. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان عنوان کرد: هویت بخشی اسلامی ایرانی به پشتوانه هنرهای اصیل، بازآفرینی فرهنگ و هنر بومی و مرزبانی از فرهنگ خودی جهت مقابله با جنگ نرم از سیاست های دولت تدبیر و امید در حیطه فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وی، ایجاد انس و الفت بیشتر با قرآن و اهل بیت (ع)، گسترش اخلاق با بهره گیری از هنر اسلامی، بسیج نیرو جهت گشترش فرهنگ اسلامی، گسترش فرهنگ ایثار با تکیه بر دفاع مقدس و حمایت از هنرمندان جوان انقلابی ر از دیگر وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کرد. دبیر چهارمین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در مطبوعات کشور با اشاره نامگذاری هفته دولت امسال به نام «آرامش و امید» از سوی دولت، تاکید کرد: تفکر و کار فرهنگی بدون آرامش معنا ندارد. فاضلی در ادامه به قرائت پیام علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به این جشنواره پرداخت. رونمایی از سه جلد کتاب آثار سه دوره پیشین جشنواره جلوه های فرهنگ رضوی در مطبوعات کشور، قرائت صلوات خاصه امام رضا (ع)، نقاره زنی، سخنرانی استاندار گیلان و مدیرکل اوقاف و امور خیریه و تقدیر از برگزیدگان جشنواره چهارم از دیگر بخش های مراسم مذکور بود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن