تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):روزه و حج آرام‏بخش دل‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870428126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کی‌روش قربانی جنگ قدرت کفاشیان و گودرزی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کی‌روش قربانی جنگ قدرت کفاشیان و گودرزی
کارلوس کی‌روش با پایان مدت روادیدش و بدون امضای قرارداد با فدراسیون فوتبال تهران را ترک کرد. آنچه در هفته گذشته در فضای رسانه‌های ورزشی و ورزش ایران سپری شد نشان می‌دهد که تیم ملی ایران سرمربی نامدارش را تنها به دلیل اختلافات پنهان و جنگ قدرتی که میان فدراسیون و وزارت ورزش ایجاد شده بود از دست داد.
کد خبر: ۴۳۰۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳ - 30 August 2014


کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی کشورمان در جام‌جهانی 2014 و جدی‌ترین گزینه فدراسیون فوتبال برای هدایت تیم ملی در جام‌ملت‌های اسیایی پیش‌رو روز گذشته بدون عقد قرارداد و هیچگونه توافقی با پایان مدت روادیدش تهران را ترک کرد تا در فاصله کوتاه باقیمانده به جام‌ملت‌های آسیا تیم ملی کشورمان دچار یک سردرگمی بزرگ شود. اتفاقی که نظیرش را سه سال و نیم پیش، قبل از امضای قرارداد با کارلوس کی‌روش تجربه کرده بودیم و البته تجربه تحقیرآمیزی هم بود.


به گزارش تابناک، سه و سال نیم پیش تیم ملی در شرایط نابسامانی به‌سر می‌برد. جام‌جهانی 2010 و جام‌ملت‌های 2011 از کف رفته بود و فدراسیون نشین‌ها به دنبال استخدام یک مربی زبده برای تیم ملی بودند. هر روز نام یک مربی از صفحات روزنامه‌ها و از دهان فدراسیون نیشین‌ها بیرون می‌آمد و سرانجام آن صحنه تاریخی ورود خاویر کلمنته به ایران پیش امد که مدیران فدراسیون نزدیک بود روی پله‌های فرودگاه همدیگر را هل بدهند تا کنار کلمنته عکس بگیرند. اما هرچه بود فدراسیون پر انتقاد کفاشیان سه و سال نیم با کارلوس کی‌روش قرارداد امضا کرد تا جام‌جهانی 2014 را نه در خانه که در برزیل پیگیری کند و البته این اتفاق هم افتاد. حالا اما و در حالی که روز دوشنبه گذشته بعد از نشست کفاشیان و کی‌روش یکی از توافق 99 درصدی و دیگری از توافق 100 درصدی برای امضای قرارداد صحبت‌ می‌کردند به یکباره همه چیز از بین رفت تا کی‌روش بعد از چهار روز حضور در ایران بدون امضای قراردادی تهران را ترک کند. اتفاقی که ممکن است با تلاش‌های صورت گرفته فوتبال ما را به شرایط سه سال و نیم بازگردند.


کی‌روش قربانی جنگ پنهان قدرت
امضای قرارداد مجدد با کارلوس کی‌روش از آن دست مواردی است که مطالعه دقیق اطراف و اکناف ان می‌تواند داده‌های جدیدی در خصوص رفتارشناسی افکار عمومی ایرانی‌ها و رفتارهای مدیران ایرانی به اهل فن بدهد. بعد از انکه در ایام جام‌جهانی همه مرد پرتغالی را تنها چهره شاخص تیم ملی در برزیل می‌دانستند و با القاب عجیب و غریبی از او یاد می‌کردند حالا همان افراد با نیش و کنایه او را زیاده‌خواه و مغرور و تحقیرکننده ایرانی‌ها میخوانند. اینکه حتی اهالی رسانه که در روزهای جام‌جهانی با حمایت از کمپین‌های تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش خواستار باقیماندن کارلوس در ایران بودند این روزها به صف مخالفان او و قراردادش پیوسته‌اند نشان از یک موج عجیب و غریب در ورزش ایران دارد. درواقع کارلوس کی‌روش در ایران قربانی جنگ قدرت پنهانی شد که ابعادش هنوز ناشناخته است. اینکه چرا عده‌ای در هفته پیش در جهت عدم تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش گام برداشته‌اند نه به خود کی‌روش و عملکردش که به درگیری چند ساله‌ای که در مدیریت فوتبال ایران با کفاشیان وجود دارد بر می‌گردد. در واقع مجموعه رسانه‌ای و مدیریتی در ورزش ایران چه از وزارت ورزش و چه از خود فدراسیون در یک هفته گذشته با ارسال سیگنال‌های مختلفی به کفاشیان این پیام را به او داده‌اند که تمدید قرارداد با کارلوس کی‌روش می‌تواند به قیمت پایان زودهنگام ریاستت در فدراسیون تمام شود. چه اینکه عدم تدبیر کفاشاین در مذاکره با کی‌روش به تنهایی این امکان را برای استیضاح او در هر مجمع عمومی فدراسیون فراهم می‌کند.


در اینکه علی کفاشیان با بی‌تدبیری خود امکان دفاع از همه منافع فوتبال ایران را ندارد و کی‌روش در سه سال و نیم اخیر مدیر در سایه این فدراسیون بوده یک موضوع است و اینکه کارلوس کی‌روش شخصا مربی بادانش و خوبی برای اداره تیم ملی ایران در جام‌ملت‌های پیش‌روست موضوعی دیگر که در هفته گذشته با تلاش خیلی‌ها اولی قربانی دومی شد و خیلی‌ها از اهالی رسانه تا مدیران ورزشی عالی رتبه کشور دشمنی با علی کفاشیان را بهانه‌ای برای قربانی کردن کارلوس کی‌روش کردند.
پیام‌های دربسته از خیابان سئول
مجموعه وزارت ورزش و جوانا معتقدند که هیچ دخالتی در عدم توافق کارلوس کی‌روش و فدراسیون ندارند اما وقتی اجزای ماجرا را کنار هم قرار می‌دهیم می‌بینیم که فشارهای غیر مستقیم وزارت ورزش نقش اول عدم توافق را بازی می‌کنند. وقتی روز دوشنبه دو طرف از توافق نهایی حرف می‌زدند وزیر ورزش در اصفهان با یک مصاحبه علی کفاشیان را به استیضاح تهدید کرد و همین مسئله موجب شد تا مذاکرات از عصر دوشنبه در هاله‌ای از ابهام فرو رود و دیگر هیچ اتفاق مشخصی در ان رخ ندهد. علی کفاشیان اگرچه در برنامه نود اعلام کرد که وزیر به‌عنوان یکی از اعضای مجمع فدراسیون حق دارد نسبت به عملکرد فدراسیون انتقاد کند و این انتقاد به معنی دخالت دولت در فوتبال نیست اما شخصا معتقد است وزیر مانع امضای قرارداد فدراسیون با کی‌روش شده است.


وزیر یک روز قبل هم در کنفرانس خبری هفته دولت حسابی کارلوس کی‌روش را سوپرایز کرد و اعلام کرد که بعد از جام‌جهانی مربیان بهتری هم بودند که برای حضور در ایران اعلام امادگی کرده بودند و فدراسیون باید روی گزینه‌هایش به خوبی تمرکز می‌کرد. گودرزی با کنایه به شکست ایران در بازی با آرژانتین ان را شکست آبرومندانه‌ای خواند که همه با به‌به و چه‌چه از آن تعریف می‌کنند. مجموعه این فشارهای علی کفاشیان را از روز دوشنبه در تنگنایی قرارداد که نتوانست قرارداد نهایی را با کارلوس کی‌روش امضا کند.


وزیر ورزش اگرچه اعلام می‌کند که در امور فدراسیون‌ها دخالت نمی‌کند اما معتقد است با توجه به اینکه بودجه و امکانات فدراسیون‌ها را دولت تامین می‌کند کمی تا قسمتی حق دخالت در امور فدراسیون‌ها را دارد.  او در نشست خبری خود گفت: «ساختمان‌ها، زمین‌ها، بودجه‌ها و همه چیز در اختیار وزارت ورزش یعنی دولت است، اما دولت اجازه ندارد به فدراسیون‌ها از گل کمتر بگوید. این اشتباه است‌.» فدراسیون فوتبال تنها در استانه جام‌جهانی 7.5 میلیارد از وزارت ورزش کمک مالی دریافت کرد.


با این حال تجربه تعلیق فوتبال ایران به وزیر ایرن اجازه را نمی‌دهد که تا مستقیما علی کفاشیان را برکنار کند و برای همین وزیر به‌عنوان یک عضو، البته یک عضو پر نفوذ و با قدرت، مجمع عمومی اعلام می‌کند که در صورتی که در قرارداد کی‌روش ملاحظات لازم صورت نگیرد با تشکیل مجمع اقدام به استیضاح کفاشیان می‌کند.


نگاهی به تحولات امروز فوتبال ایران نشان می‌دهد که تفاوت چندانی از زمانی که علی‌آبادی دادگان را از فدراسیون حذف کرد تا امروز وجود ندارد و فوتبال و ورزش ما هنوز به آن بلوغ لازم نرسیده تا فرآینده‌هایش را به صورت دموکراتیک برگزار کند و پای اشتباهاتش بایستد و هزینه‌هایش را بدهد. بررسی عملکرد کفاشیان و نحوه مدیریت او موضوعی است که همه البته کم و بیش از ان خبر دارند و البته در حوصله این بحث هم نمی‌گنجد اما انچه مهم است این است که در این میان سرنوشت تیم ملی در جام‌ملت‌های آسیا و حضور کارلوس کی‌روش با کارنامه مشخص در فوتبال ما قربانی جنگ قدرتی شده است. جنگ قدرتی که شاید نتیجه‌اش را بعد سرخوردگی اجتماعی پس از جام ملت‌ها را ببینیم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن