تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871231128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال رای آوردن نامزد ایران در انتخابات فیلا کم است |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: احتمال رای آوردن نامزد ایران در انتخابات فیلا کم است
کد خبر: ۴۳۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷ - 30 August 2014


 نامزد ایران در انتخابات هیات رییسه فدراسیون بین المللی کشتی (فیلا) با اشاره به نفوذ و ارتباطات اعضای فعلی این هیات و رییس فدراسیون بین المللی کشتی گفت: با حضور این افراد که بار دیگر نامزد شده اند، شانس من برای کسب آرای لازم اندک است.


امیر رضا خادم روز شنبه در گفت و گو با ایرنا درباره روند برگزاری انتخابات هیات رییسه فیلا و موانع موجود فراروی وی در این انتخابات، اظهار داشت: فعال نبودن کشتی زنان ومخالفت اصولی ما با رژیم صهیونیستی سبب شده است تا رقیبان ما از این عوامل برای کشتی ایران در کسب کرسی های جهانی مانع تراشی کنند.


وی بابیان اینکه فدراسیون کشتی ایران اکنون علاوه برتوانمندی مدیریتی توانسته ارتباطات بسیار خوبی را با فدراسیون بین المللی کشتی( فیلا) برقرار کند،گفت:هرچند درحال حاضر ذهنیت خوبی از کشتی ایران در فیلا ایجادشده است که نقطه قوتی است، اما رقیبان کار را برای ما کمی سخت می کنند. 


وی بااشاره به نامزدهایی ازروسیه، آلمان وازبکستان برای حضور درهیات رییسه فیلا گفت:این افراد باتوجه به نفوذبالایی که در کمیته بین المللی المپیک و فیلا دارند،شانس کسب کرسی را دارندو از سوی دیگر رییسان کنفدراسیون کشتی آفریقا و اروپا نیز نامزد هستند که این عوامل نیز موفقیت ما را در این انتخابات به خطر می اندازد.


خادم با اشاره به حضور خود به عنوان نامزد ایران در انتخابات ادوار گذشته هیات رییسه فیلااظهارداشت:باتوجه به سابقه حضورم درکشتی درآن مقطع توانستم آرایی کسب کنم اما درحال حاضر با توجه به مواردی که بیان شد امکان رای آوردن ما در انتخابات فیلا ضعیف است.


این کارشناس خبره فدراسیون کشتی در عین حال با بیان اینکه هرچند با رایزنی هایی که بین فدراسیون کشتی ایران با رییس فیلا صورت گرفته است، شانسی برای خود قایل است،اظهارداشت:نمی توان نسبت به قول های رییس فیلا خوشبین بود، زیرا هرکدام از این نامزدهاارتباطات معناداری را با رییس فدراسیون بین المللی فیلا برقرار کرده اند.


قهرمان پیشین کشتی جهان اظهارامیدواری کرد که با توجه به برقراری ارتباطات مستمر با فیلا و برخی اعضا در این دوره بتواند سهمی را در هیات رییسه فیلا کسب کند.


انتخابات هیات رییسه فدراسیون بین المللی کشتی (فیلا)روزشنبه (15 شهریور)با حضور 21 نامزد در هتل رادیسون تاشکند پایتخت ازبکستان در حالی برگزار می شود که امیررضا خادم با سابقه فعالیت در کشتی و با کسب دو مدال برنز بازیهای المپیک 1992بارسلون و1996 آتلانتا و همچنین مدال طلای پیکار های جهانی 1991 در وارنا بلغارستان و مدال برنز رقابت های 1990توکیو ژاپن برای حضور در هیات رییسه فیلا معرفی شده است.


وی علاوه بر سوابق قهرمانی جهان و المپیک، دارای سابقه ریاست فدراسیون و تعاملات مدیریتی با جمعی از رییسان فدراسیون های کشتی کشورهای دیگر و اعضای هیات رییسه فیلا بوده است


چهره های سرشناس این انتخابات از جمله هگودوش رییس فدراسیون کشتی مجارستان، میخاییل مامیاشویلی رییس فدراسیون کشتی روسیه، آلبروس تدیف رییس فدراسیون کشتی اوکراین،فواد مسکوت رییس کنفدراسیون کشتی آفریقا، آخروجان روزیف عضو فعلی هیات رییسه فیلا ازبکستان، پدرو فیلپو رئیس کنفدراسیون کشتی آمریکای جنوبی هستند. 


در این کنگره علاوه بر برگزاری انتخابات هیأت رییسه، انتخابات برای تعیین رییس فیلا، با حضور نناد لالوویچ تنها نامزد این سمت نیز برگزار می شود.


گفته می شود رقابت برای کسب 8 صندلی هیات رییسه در این جمع در حالی برگزار می شود که از میان آنها باید حتما یک عضو زن هم حضور داشته باشد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن