تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870701484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايجاد مناطق آزاد تجاري، صنعتي و دارويي در جاسک، بوشهر و استان البرز


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ شهريور ۱۳۹۳ (۱۴:۱۸ب.ظ)
هيأت دولت تصويب کرد؛ ايجاد مناطق آزاد تجاري، صنعتي و دارويي در جاسک، بوشهر و استان البرز هيأت دولت صبح چهارشنبه به رياست دکتر حسن روحاني رييس‌جمهوري برگزار شد و اعضاي دولت در خصوص مهم‌ترين مباحث و مسايل روز کشور با يکديگر بحث و تبادل نظر کردند.
به گزارش خبرگزاري موج، وزارت راه و شهرسازي در اين جلسه گزارشي از آثار خرابي‌هاي ناشي از زلزله در شهرستان مورموري استان ايلام به هيأت وزيران ارايه داد.
هيأت وزيران ضمن ابراز همدردي با زلزله‌زدگان و دستور رسيدگي سريع به وضع آنان، معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رييس‌جمهور را موظف نمود در اسرع وقت با هماهنگي وزارت راه و شهرسازي برنامه بازسازي منطقه را براي تصويب هيأت وزيران گزارش نمايند.
در ادامه، تعدادي از پيشنهادهاي دستگاه‌هاي اجرايي پس از بررسي، ‌به تصويب هيأت وزيران رسيد.
با تصويب دولت، به منظور پيشگيري و مقابله با حوادث غيرمترقبه، مبلغ ۸۰۰ ميليارد ريال اعتبار به صورت تملک دارايي سرمايه‌اي، براي تکميل و اتمام عمليات بازسازي، بهسازي و ايمن‌سازي هفت اردوگاه زندانيان، موضوع ماده (۴۲)‌ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادي به آن – مصوب ۱۳۷۶ – در اختيار سازمان زندان‌ها و اقدامات تأميني و تربيتي کشور قرار گرفت.
همچنين مبلغ ۱۲۹ ميليارد و ۲۰۰ ميليون ريال اعتبار تسهيلات بانکي ارزان قيمت توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران به آسيب‌ديدگان ناشي از طوفان، سيل، خشکسالي و سرمازدگي در استان تهران پرداخت مي‌شود.
اختصاص مبلغ ۳۰ ميليارد ريال اعتبار براي اجراي پروژه‌هاي آب و خاک و مقابله با خشکسالي در بخش احمدي حاجي‌آباد استان هرمزگان از ديگر مصوبات جلسه روز چهارشنبه هيأت وزيران بود.
تعديل نرخ جريمه نقدي تخلف بانک‌ها نيز از ديگر مواردي بود که در اين جلسه هيأت دولت به تصويب رسيد. در ادامه، هيأت وزيران لايحه ايجاد مناطق آزاد تجاري – صنعتي جاسک و بوشهر در استان‌هاي هرمزگان و بوشهر و منطقه ويژه اقتصادي دارويي در استان البرز را به تصويب رساند.
همچنين با تصويب دولت، به وزارت راه و شهرسازي اجازه داده مي‌شود با هماهنگي معاونت حقوقي رييس‌ جمهور (امور توافق‌هاي بين‌المللي) و وزارت امور خارجه نسبت به انجام مذاکره، پيش امضا (پاراف) و امضاي موقت موافقت‌نامه حمل و نقل هوايي بين دولت جمهوري اسلامي ايران و دولت‌هاي جمهوري پرتغال و غنا ظرف مدت سه سال از تاريخ ابلاغ اين تصويب نامه، اقدام و مراحل قانوني را تا تصويب نهايي پيگيري کند.
هيأت وزيران همچنين لايحه الحاق دولت جمهوري اسلامي ايران به پروتکل ريشه‌کني تجارت غيرقانوني محصولات دخاني را از تصويب گذراند.
اختصاص مبلغ ۸۰ ميليارد ريال اعتبار به منظور انجام پروژه‌هاي آبرساني (شهري و روستايي) در استان خراسان جنوبي از ديگر مصوبات اين جلسه هيأت وزيران بود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن